Laćarak
+ Laćarak » Zabava » Ljubav i Prijateljstvo
 Mnogo lepi tekstovi...
.
Korisničko ime:
Lozinka:
Stranice: 1 ... 6 7 [8]   Idi dole
  Štampaj  
Autor Tema: Mnogo lepi tekstovi...  (Pročitano 5640 puta)
« Odgovor #105 poslato: Mart 03, 2008, 06:48:14 pm »
tucko07
Domaćin

Van mreže Van mreže

Jedan coveknasao je orlovsko jaje i stavio ga pod kokos. Orlic se izlegao kad i pilici i odrastao je sa njima.

Citavog zivota orao je radio isto sto i kokosi u dvoristu, misleci da je jedna od njih.
Kljucao je naokolo u potrazi za bubama i glistama, kokodakao je i leprsao krilima, uzdizuci se koji pedalj iznad tla.

Prosle su godine i orao je ostareo.
Jednog dana ugledao je u visini, na vedrom nebu, cudesnu pticu rasirenih krila, kako lepbi na vetru.
Stari orao je zapanjeno gledao u vis. "Sta je to?" pitao je.

"Yo je orao, kralj ptica" rekla mu je jedna kokos. "On pripada nebu, dok mi, kokosi, pripadamo zemlji."

I tako je orao umro medju kokosima, neznajuci ko je.

"Nesvestan zivot nije vredan da bude prozivljen. Kada odbacite svoje iluzije i postanete svesni sebe i sveta oko vas, otkricete svu  lepotu zivota na zemlji."
Sačuvana

« Odgovor #106 poslato: Mart 03, 2008, 09:54:18 pm »
Dejan_
Heroj Laćarka

Van mreže Van mreže

Ne tako davno zivelo je dvoje mladih.bili su jako siromasni.mala, trosna kuca,u njoj dve sobe,sto,stolice,krevet...najvrednija stvar u toj kuci bio je njegov rucni sat..veoma lep ali bez kaisa...e,drugari,bile su to gladne godine,,,parce hleba,corba bez mesa..i nista vise...no i pored tog siromastva njihova ljubav je bila velika..voleli su sve vise i vise...nezne reci,razgovori puni topline,poljupci i jos po nesto Smiley
on je,za male pare,radio sta je nalazio ali je,iako mrtav umoran,dolazio sa posla srecan jer je znao da ce mu vrata otvoriti njegova ljubav,da ce ga,onako prljavog i znojavog,zagrliti...
sutra je,za njih,vrlo vazan i poseban dan...dan na koji su se pre 5 godina vencali...
ona je spavala a on je razmisljao o tom danu..posmatrao je onako usnulu i lepu..imala je predivnu,dugu,crnu kosu...
"joj Boze"-razmisljao je.."pa ja joj nikada nista nisam kupio..nikada je nisam necim iznenadio...a ona me toliko voli....prodacu jedino vredno sto imam,moj sat,i kupiti joj nesto za nasu godisnjicu..."..nezno je poljubio u obraz i brzo zaspao..
ali ona nije spavala..i ona je mislila kako da ga iznenadi...."odsecicu kosu i prodati je frizeru"-mislila je..."od tih para kupicu mu poklon"...
sutradan su oboje uradili sta su planirali...
uvece on je otvorio vrata..na stolu su bile dve svece,dve case i flasa vina...na stolici je sedela devojka sa kratkom kosom...on se iznenadio...oboje su cutali...ona mu je pruzila lepu,malu kutiju...
"poklon za tebe"-prosaputala je i nezno ga poljubila...
"imam i ja nesto za tebe"-odgovori on i iz dzepa izvadi isto tako malu kutijicu..bilo mu je malo neprijatno...
oboje su otvorili darove..ona je dobila par predivnih,zlatnih snala za svoju kosu a on pozlaceni kais za svoj sat...pogledali su se,nasmesili i zagrlili...tako su zagrljeni cutali...
vise nije bilo njene carobne kose ni njegovog sata ali od tog dana ljubav izmedju njih dvoje je
bila jos jaca i veca...
P.S> nije bas lep tekst ali zato sama prica jeste.. biggie
« Poslednja izmena: Mart 03, 2008, 09:56:55 pm Dejan_ » Sačuvana

Bila je noc,jedna mrkla,kao ova veceras,u ulici Dositejevoj, u Novom Sadu,na Dunavu..
Ja sam dolazio sa jednog mesta gde su svi bili rumeni kao kuvano vino koje su pili i gde su svi mirisali na karanfilic i pevali "Rozdestvo tvoje" i jos neke druge pesme kojih se ne secam bas.
« Odgovor #107 poslato: Jun 12, 2008, 07:39:27 pm »
ady
U prolazu
*

Van mreže Van mreže

Djevojka upita svog dečka: 'Da li si zaljubljen u mene?'
On odgovori:'Ne!
'Ona ga upita:'Da li misliš da sam lijepa?
'On odgovori:'Ne!'Ona ga opet upita:'Da li sam ja u tvom srcu?
'On odgovori:'Ne!'Na kraju ga upita:'Da te napustim da li bi plakao za mnom?
'On odgovori:'Ne!'
 Okrenula se veoma tužna i odlučila da ode od njega.
 On je na to zagrli i reče joj:'Ja nisam zaljubljen u tebe - JA TE VOLIM!!!!
 Ja mislim da nisi lijepa - JA MISLIM DA SI PREKRASNA!!!
 Ti nisi u mom srcu-TI SI MOJE SRCE!!!Ja ne bih plakao kad bi ne ostavila
- UMRO BIH!!!'
 Znali su se 6 mjeseci, prije nego što su prohodali,posavađali su se,
 ali su se i prije te svađe zbližili još više.
Jednog dana mu je rekla da je bolesna, da ima bolest srca.
U trenutku ju je zagrlio i počeo plakati. Ubrzo kada je trebala ići na operaciju,
 kada je trebala ući u avion, nije se ni pozdavio s njom.Kada je došla oporavljena
sa operacije nije ga vidjela. Pitala je mamu gdje je.
A ona odgovorila:'ZAR NE ZNAŠ TKO TI JE DAO SRCE!!'
Sačuvana

ady
Stranice: 1 ... 6 7 [8]   Idi gore
  Štampaj  

Prebaci se na:  

Srodne teme
Naslov Započeo Odgovora Pregleda Poslednja poruka
Sitnice koje mnogo znače Razno SIN 1 426 Poslednja poruka Septembar 07, 2007, 01:34:39 pm
Šuki
Ma mnogo smo bogati bre,mi Srbi.. Dnevne teme Dejan_ 12 505 Poslednja poruka Avgust 12, 2008, 10:33:52 pm
Ivanch3
Tigra Design by TurkLoRD