Laćarak
+ Laćarak » Zabava » Ljubav i Prijateljstvo
 Biti prevaren ili ostavljen? Sta je teze podneti?
.
Korisničko ime:
Lozinka:
Stranice: [1]   Idi dole
  Štampaj  
Autor Tema: Biti prevaren ili ostavljen? Sta je teze podneti?  (Pročitano 355 puta)
« poslato: Januar 23, 2008, 10:51:06 pm »
Suki
Global Moderator
Heroj Laćarka

Van mreže Van mreže

Nema tog resenja za koje ja nemam problem!!

Licno ne znam stvarno sta bi moglo biti gore, da li da te osoba koju volis prevari sa nekim, ili da te ostavi zbog nekog. Sta je po vasem misljenju teze, biti prevaren ili ostavljen? I, da li biste bili spremni da oprostite prevaru?
Sačuvana

Ljudi će zaboraviti šta si rekao.
Ljudi će zaboraviti sta si učinio.
Ali nikada neće zaboraviti kakva si osećanja u njima probudio.
« Odgovor #1 poslato: Januar 24, 2008, 01:34:01 am »
crno_mache
...мијауууу... :))
Global Moderator
Heroj Laćarka

Van mreže Van mreže

Ako me voliš, idi od mene. . .

Nije mi se to još desilo, mislim prevara ( valjda!?).

Oprostila bih je sigurno, ali pošto je nikada ne bih zaboravila, najverovatnije ne bismo ostali u vezi i dalje
Sačuvana

Nikome ni reč. . .kad potonem u bol  da voleo sam te, a nisam bio tvoj. . .  Nikome kad znaš da nisam bio jak. . .  i samo LAKU NOĆ poželi mi za kraj. . .  Nikome kad znaš da nisam bio jak. . .  i samo LAKU NOĆ poželi mi za kraj. . .
« Odgovor #2 poslato: Maj 10, 2008, 04:26:56 pm »
Ludaaa
Starosedelac

Van mreže Van mreže

Djavo je slomio kalup kad me je pravio

Prevara je teza, jok to je jedino sto sto ne dopustam i ne oprastam kad sam u vezi tako da trazim da me postuje makar toliko i da mi u lice kaze kad je roll gotovo...
Sačuvana

Trazicu te preko ambasade, bas me briga da li takve stvari rade hocu vizu hitno idem tebi koja zena kada voli ne bi...stici cu te makar preko suda bas me briga neka misle da sam luda sve je ovo deo moga plana...

Mozes me voleti, mozes me mrzeti, al me ne mozes ignorisati
« Odgovor #3 poslato: Maj 18, 2008, 12:29:36 pm »
Ivanch3
Global Moderator
Heroj Laćarka

Van mreže Van mreže

Capo di tutti capi!!!!

Dokle god nema dokaza dobro je  Yeah!
Sačuvana

Bolje da šešir nemam, pod njime djavo drema, sneva i izvoljeva. Djavo mi je kriv.
Ne pijem što uživam nit' što mi dobro stoji pijem da njega napojim.....
Ne lutam što uživam nit' miris druma volim, lutam da njega umorim......
Ne sviram što uživam nije to pesma prava, sviram da njega uspavam.....
Stranice: [1]   Idi gore
  Štampaj  

Prebaci se na:  

Srodne teme
Naslov Započeo Odgovora Pregleda Poslednja poruka
Biti tajna ljubavnica... Razno SIN 6 530 Poslednja poruka Oktobar 09, 2007, 01:06:18 am
nisam_kao_on
Zasto je bolje biti zena? :-P Smešna strana sveta crno_mache 0 231 Poslednja poruka Avgust 12, 2007, 05:22:34 pm
crno_mache
Kako biti maksimalno nepristojan na sahrani? Smešna strana sveta crno_mache 0 176 Poslednja poruka Avgust 23, 2007, 12:17:56 am
crno_mache
Je li bolje biti sam ili vezan? Dnevne teme crno_mache 0 203 Poslednja poruka Septembar 22, 2007, 12:57:35 am
crno_mache
Nije lako biti žena! Vicevi Andrea 2 498 Poslednja poruka Novembar 03, 2007, 03:31:46 am
crno_mache
Tigra Design by TurkLoRD