« poslato: Септембар 28, 2007, 01:32:35 » |
crno_mache
...мијауууу... :))
Global Moderator
Heroj Laćarka

Van mreže
Ako me voliš, idi od mene. . .
|
Da li imate običaj da gledate voljenu osobu dok spava pored vas? Da se zagledate u njegovo/njeno lice i osmeh vam sam dođe na lice... da ih pokrivate i češkate po kosi, leđima, rukama... da ih nežno poljubite... Ili ste vi ti koji prvi zaspite, pa nemate vremena za ovo? Da li ste se nekad probudili jer vas je voljena osoba ljubila ili mazila? Očigledno (čim sam postavila ovu temu) da to radim.. to mi je jako slatko i srce mi se ispuni srećom dok ga gledam kako mirno spava... a prelepo je kada te voljena osoba uspava ili probudi poljupcima... 
|
|
|
|
« Poslednja izmena: Октобар 06, 2007, 01:21:15 crno_mache »
|
Sačuvana
|
 Nikome ni reč. . .kad potonem u bol da voleo sam te, a nisam bio tvoj. . . Nikome kad znaš da nisam bio jak. . . i samo LAKU NOĆ poželi mi za kraj. . .
|
|
|
« Odgovor #1 poslato: Октобар 05, 2007, 10:02:25 » |
|
Šuki
|
Da li imate obicčaj da gledate voljenu osobu dok spava pored vas? Da se zagledate u njeno lice i osmeh vam sam dođe na lice... da ih pokrivate i češkate po kosi, leđima, rukama... da ih nežno poljubite... Ajd' i ja da kazem 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #2 poslato: Октобар 05, 2007, 10:03:43 » |
|
Šuki
|
Radio sam to... 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #3 poslato: Март 29, 2008, 05:24:32 » |
|
Ludaaa
|
imala sam priliku da gledam voljenu osobu dok spava i to je jedan od retkih trenutaka u mom zivotu koje zelim i koje cu pamtiti! ko bi rekao da takva budala moze tako lepo da izgleda....
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Trazicu te preko ambasade, bas me briga da li takve stvari rade hocu vizu hitno idem tebi koja zena kada voli ne bi...stici cu te makar preko suda bas me briga neka misle da sam luda sve je ovo deo moga plana...
Mozes me voleti, mozes me mrzeti, al me ne mozes ignorisati
|
|
|
« Odgovor #4 poslato: Март 30, 2008, 10:38:33 » |
|
Šuki
|
imala sam priliku da gledam voljenu osobu dok spava i to je jedan od retkih trenutaka u mom zivotu koje zelim i koje cu pamtiti! ko bi rekao da takva budala moze tako lepo da izgleda....
Ha ha ha 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #5 poslato: Март 30, 2008, 02:11:46 » |
|
Ludaaa
|
Ha ha ha  haha oces glavu ja da ti odsecem a?  eto covek kad hoce da bude ozbiljan ti mu nedas
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Trazicu te preko ambasade, bas me briga da li takve stvari rade hocu vizu hitno idem tebi koja zena kada voli ne bi...stici cu te makar preko suda bas me briga neka misle da sam luda sve je ovo deo moga plana...
|
|
|
« Odgovor #6 poslato: Април 02, 2008, 09:18:13 » |
|
|
|
« Odgovor #7 poslato: Мај 08, 2008, 03:33:17 » |
|
Ludaaa
|
strasno kako to coveku moze da nedostaje
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #8 poslato: Мај 08, 2008, 04:04:29 » |
|
Šuki
|
Pa pokusaj da nadjes ponovo da ti ne nedostaje! 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #9 poslato: Мај 08, 2008, 04:06:03 » |
|
Ludaaa
|
Pa pokusaj da nadjes ponovo da ti ne nedostaje!  a jok nek sad to malo trazi mene, od mene je bilo dosta 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #10 poslato: Мај 08, 2008, 04:07:40 » |
|
Ivanch3
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Bolje da šešir nemam, pod njime djavo drema, sneva i izvoljeva. Djavo mi je kriv. Ne pijem što uživam nit' što mi dobro stoji pijem da njega napojim..... Ne lutam što uživam nit' miris druma volim, lutam da njega umorim...... Ne sviram što uživam nije to pesma prava, sviram da njega uspavam.....
|
|
|
« Odgovor #11 poslato: Јун 28, 2009, 04:44:36 » |
Judith
U prolazu
Van mreže
I don't believe in institutions.
|
Nešto najlepše... Čačkati ga, maziti gnjaviti sa sve pažnjom da se ne probudi  Tad su onako nevini, kao mala deca, sanjari...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Znaš, ja sam odnekud sa zvezda Sva sam od svetlosti stvorena Ništa se u meni neće skratiti niti ugasiti. Ljubav je jedini vazduh koji sam udisala Osmeh jedini jezik koji na svetu razumem.
|
|
|
« Odgovor #12 poslato: Јун 29, 2009, 10:24:34 » |
|
Šuki
|
Nešto najlepše... Čačkati ga, maziti gnjaviti sa sve pažnjom da se ne probudi  Tad su onako nevini, kao mala deca, sanjari... Romantična duša, nema šta... 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #13 poslato: Јун 29, 2009, 06:34:48 » |
MencheF1
Naseljenik

Van mreže
|
spavam kao top, ne postoji teorijska sansa da se probudim pre njega...ili da se uspavam posle njega...  ali, verujem vam na rec da je lepo 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
BMW, F1 i mamine sarme...stvari zbog kojih vredi živeti...
|
|
|
« Odgovor #14 poslato: Јун 30, 2009, 01:32:21 » |
|
Ivanch3
|
Dok voljena osoba spava  ... Ti hrčeš toliko glasno dok tu osobu ne probudiš... pa ta osoba od nemoći da ponovo zaspi probudi tebe 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Bolje da šešir nemam, pod njime djavo drema, sneva i izvoljeva. Djavo mi je kriv. Ne pijem što uživam nit' što mi dobro stoji pijem da njega napojim..... Ne lutam što uživam nit' miris druma volim, lutam da njega umorim...... Ne sviram što uživam nije to pesma prava, sviram da njega uspavam.....
|
|
|
|