Laćarak
+ Laćarak » Zabava » Ljubav i Prijateljstvo
 Prijateljstvo
.
Korisničko ime:
Lozinka:
Stranice: [1]   Idi dole
  Štampaj  
Autor Tema: Prijateljstvo  (Pročitano 417 puta)
« poslato: Januar 24, 2008, 12:10:05 am »
Suki
Global Moderator
Heroj Laćarka

Van mreže Van mreže

Nema tog resenja za koje ja nemam problem!!

Tokom zivota susrecemo se sa mnogim ljudima. Neki su prosli a da ih pri tome nismo ni primetili, nismo proveli neko vreme s njima, pa cak ni popricali mnogo. S druge strane pak, nalaze se oni koji koji ispunjavaju nas zivot, ljudi sa kojima delimo i srecu i tugu, koji su tu kada nam je tesko i kada smo radosni... To su nasi prijatelji i ceo ovaj svet ne bi bio isti bez njih....

O prijateljstvu:
"Ne hodaj ispred mene, možda neću slijediti.
Ne hodaj iza mene, možda neću voditi.
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj."

"Prijatelj je onaj koji zna sve o tebi i pored toga te još uvijek cijeni."

"Prijatelji su kao sjena,oni su uvijek tu kad ih trebaš."

U ovoj tvrdnji je mozda i najbolje objasnjeno sta je prijateljstvo:"Život bez prijateljstva je ništa." Verujem da je zaista tako...

Pozdrav mojim prijateljima koji se verovatno smese dok citaju sve ovo!!! smile
« Poslednja izmena: Januar 24, 2008, 12:13:59 am Suki » Sačuvana

Ljudi će zaboraviti šta si rekao.
Ljudi će zaboraviti sta si učinio.
Ali nikada neće zaboraviti kakva si osećanja u njima probudio.
« Odgovor #1 poslato: Januar 25, 2008, 08:48:39 pm »
Suki
Global Moderator
Heroj Laćarka

Van mreže Van mreže

Nema tog resenja za koje ja nemam problem!!

Sad sam shvatio: to je prijateljstvo,ljubav prema drugome. Sve drugo može da prevari to ne može. Sve drugo može da izmakne i ostavi nas puste,to ne može,jer zavisi od nas Ne mogu da mu kažem : budi mi prijatelj. Ali mogu da kažem, bicu ti prijatelj.
Ali, bilo ovako ili onako,u njegovo prijateljstvo nisam mogao sumnjati. Zavolio sam ga, znam po tome što mi je postao potreban,što nisam zamjerio nicemu ma šta da je rekao ili ucinio, i što mi je sve njegovo postalo važno.
Ljubav je valjda jedina stvar na svijetu koju ne treba objašnjavati ni tražiti joj razloge.
Pa ipak to cinim, makar samo zato da još jednom pomenem covjeka koji je unio toliko radosti u moj život. Pitao sam ga jednom,kako to da je baš meni poklonio svoje prijateljstvo. Prijateljstvo se ne bira,ono biva ko zna zbog cega kao ljubav… A ništa ja nisam poklonio tebi vec sebi…

Mehmed Mesa Selimovic smile
Sačuvana

Ljudi će zaboraviti šta si rekao.
Ljudi će zaboraviti sta si učinio.
Ali nikada neće zaboraviti kakva si osećanja u njima probudio.
« Odgovor #2 poslato: Maj 24, 2008, 05:00:16 pm »
Ludaaa
Starosedelac

Van mreže Van mreže

Djavo je slomio kalup kad me je pravio

prijatelj...onaj koji nas ceni bez obzira na sve nase razlike i ostane uz nas i u dobru i u zlu
Sačuvana

Trazicu te preko ambasade, bas me briga da li takve stvari rade hocu vizu hitno idem tebi koja zena kada voli ne bi...stici cu te makar preko suda bas me briga neka misle da sam luda sve je ovo deo moga plana...

Mozes me voleti, mozes me mrzeti, al me ne mozes ignorisati
Stranice: [1]   Idi gore
  Štampaj  

Prebaci se na:  

Tigra Design by TurkLoRD