« poslato: April 24, 2008, 12:30:29 pm » |
|
|
|
« Odgovor #1 poslato: April 24, 2008, 03:38:17 pm » |
|
Šuki
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Ljudi će zaboraviti šta si rekao. Ljudi će zaboraviti sta si učinio. Ali nikada neće zaboraviti kakva si osećanja u njima probudio.
|
|
|
« Odgovor #2 poslato: April 24, 2008, 03:52:03 pm » |
|
Ruki
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Prolaze vozovi u jednom od njih sada si ti padaju prvi snjegovi u ime ljubavi daj dodji mi
Rusim ti svijet jer blesav sam kod ociju slijep bio sam tvoj na tren bio malo, malo zaljubljen
Ref. Kad srce pocijepam ja ne zasivam ko stare pantole ja sve ostavljam................
|
|
|
« Odgovor #3 poslato: April 24, 2008, 04:49:16 pm » |
Maša
VIP
Heroj Laćarka

Na mreži
shiny, shiny, happy
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee  jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
|
|
|
« Odgovor #4 poslato: April 25, 2008, 09:36:38 am » |
|
Ivanch3
|
Džaba mu sve to kad ne može da pere veš i da kuva ručak 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Bolje da šešir nemam, pod njime djavo drema, sneva i izvoljeva. Djavo mi je kriv. Ne pijem što uživam nit' što mi dobro stoji pijem da njega napojim..... Ne lutam što uživam nit' miris druma volim, lutam da njega umorim...... Ne sviram što uživam nije to pesma prava, sviram da njega uspavam.....
|
|
|
« Odgovor #5 poslato: April 25, 2008, 03:32:44 pm » |
|
Dejan_
|
Ne moze da posluzi kao cetkica za pranje zuba nja,nja,njaaaa 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Bila je noc,jedna mrkla,kao ova veceras,u ulici Dositejevoj, u Novom Sadu,na Dunavu.. Ja sam dolazio sa jednog mesta gde su svi bili rumeni kao kuvano vino koje su pili i gde su svi mirisali na karanfilic i pevali "Rozdestvo tvoje" i jos neke druge pesme kojih se ne secam bas.
|
|
|
« Odgovor #6 poslato: April 25, 2008, 08:09:45 pm » |
|
|
|
« Odgovor #7 poslato: April 25, 2008, 08:52:26 pm » |
|
Ruki
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Prolaze vozovi u jednom od njih sada si ti padaju prvi snjegovi u ime ljubavi daj dodji mi
Rusim ti svijet jer blesav sam kod ociju slijep bio sam tvoj na tren bio malo, malo zaljubljen
Ref. Kad srce pocijepam ja ne zasivam ko stare pantole ja sve ostavljam................
|
|
|
« Odgovor #8 poslato: April 26, 2008, 08:35:39 pm » |
|
Šuki
|
To je samo zasad.  Da, to je beta verzija!! 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Ljudi će zaboraviti šta si rekao. Ljudi će zaboraviti sta si učinio. Ali nikada neće zaboraviti kakva si osećanja u njima probudio.
|
|
|
« Odgovor #9 poslato: Avgust 24, 2008, 04:47:39 pm » |
La.Presige
U prolazu
Van mreže
|
trebali su jos da mu ugrade da bude auto pilot 
|
|
|