« Odgovor #60 poslato: Oktobar 24, 2007, 08:51:02 pm » |
|
Šuki
|
hmmmm.. cudi me da nema one za Boga.. E to je izgleda bila poruka samo za odabrano drustvo! 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Ljudi će zaboraviti šta si rekao. Ljudi će zaboraviti sta si učinio. Ali nikada neće zaboraviti kakva si osećanja u njima probudio.
|
|
|
« Odgovor #61 poslato: Novembar 28, 2007, 03:15:08 pm » |
|
Ivanch3
|
Smeh je znak sreće, nada znak vere, poljubac znak ljubavi, a imati mene za MODERATORA, e to je znak dobrog ukusa!  To je kazna mache  a ne dobar ukus 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Bolje da šešir nemam, pod njime djavo drema, sneva i izvoljeva. Djavo mi je kriv. Ne pijem što uživam nit' što mi dobro stoji pijem da njega napojim..... Ne lutam što uživam nit' miris druma volim, lutam da njega umorim...... Ne sviram što uživam nije to pesma prava, sviram da njega uspavam.....
|
|
|
« Odgovor #62 poslato: Novembar 28, 2007, 03:17:24 pm » |
|
|
|
« Odgovor #63 poslato: Novembar 28, 2007, 03:27:08 pm » |
|
Ivanch3
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Bolje da šešir nemam, pod njime djavo drema, sneva i izvoljeva. Djavo mi je kriv. Ne pijem što uživam nit' što mi dobro stoji pijem da njega napojim..... Ne lutam što uživam nit' miris druma volim, lutam da njega umorim...... Ne sviram što uživam nije to pesma prava, sviram da njega uspavam.....
|
|
|
« Odgovor #64 poslato: Decembar 22, 2007, 05:18:56 pm » |
|
Šuki
|
Dobro je sto ne ides u pravu vojsku!!! Videli ljudi da je opasno dati ti pusku u ruke!!!! 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Ljudi će zaboraviti šta si rekao. Ljudi će zaboraviti sta si učinio. Ali nikada neće zaboraviti kakva si osećanja u njima probudio.
|
|
|
« Odgovor #65 poslato: Decembar 23, 2007, 02:18:51 pm » |
|
|
|
« Odgovor #66 poslato: Decembar 23, 2007, 02:35:10 pm » |
|
Ivanch3
|
Oda 'o'š i tebe da upucam??? Da te upucam sad ili kad dodješ kući??? 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #67 poslato: Decembar 23, 2007, 02:36:33 pm » |
|
|
|
« Odgovor #68 poslato: Decembar 23, 2007, 02:40:14 pm » |
|
Ivanch3
|
Ne tebe.... ti si sitna divljač za ostrel mislio sam na Srdjana 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #69 poslato: Januar 04, 2008, 11:44:31 pm » |
|
Dejan_
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Bila je noc,jedna mrkla,kao ova veceras,u ulici Dositejevoj, u Novom Sadu,na Dunavu.. Ja sam dolazio sa jednog mesta gde su svi bili rumeni kao kuvano vino koje su pili i gde su svi mirisali na karanfilic i pevali "Rozdestvo tvoje" i jos neke druge pesme kojih se ne secam bas.
|
|
|
« Odgovor #70 poslato: Februar 29, 2008, 04:41:17 pm » |
Abracus
Global Moderator
Heroj Laćarka

Van mreže
Jack's back!
|
Radim sve poslove s nožovima, oglođivam vrljike, obrađivam direke, sobaljivam bukve metar preko panja, stesavam pritke za paradajz, štrojim veprove neraste, obrezivam dženariku, šišam iksana, stružem rogove za kuću, šurim krmad, semenim junice, koljem kokoši, kuvam sapun, koljem dušnog brava, obrađivam korišćen papir za klozete, palim stare džoke, krunim kuruze, ugrađivam biber crep, sabijam krtičnjake, gledam krave dok pasu i tresem orase... A šta ti radiš? 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
When Jack Bauer cuts onions, the onions cry!
|
|
|
« Odgovor #71 poslato: Februar 29, 2008, 06:32:15 pm » |
|
|
|
« Odgovor #72 poslato: Februar 29, 2008, 08:56:54 pm » |
|
Dejan_
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Bila je noc,jedna mrkla,kao ova veceras,u ulici Dositejevoj, u Novom Sadu,na Dunavu.. Ja sam dolazio sa jednog mesta gde su svi bili rumeni kao kuvano vino koje su pili i gde su svi mirisali na karanfilic i pevali "Rozdestvo tvoje" i jos neke druge pesme kojih se ne secam bas.
|
|
|
« Odgovor #73 poslato: Mart 02, 2008, 04:56:29 pm » |
|
Šuki
|
Radim sve poslove s nožovima, oglođivam vrljike, obrađivam direke, sobaljivam bukve metar preko panja, stesavam pritke za paradajz, štrojim veprove neraste, obrezivam dženariku, šišam iksana, stružem rogove za kuću, šurim krmad, semenim junice, koljem kokoši, kuvam sapun, koljem dušnog brava, obrađivam korišćen papir za klozete, palim stare džoke, krunim kuruze, ugrađivam biber crep, sabijam krtičnjake, gledam krave dok pasu i tresem orase... A šta ti radiš?
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #74 poslato: Mart 10, 2008, 04:12:55 pm » |
Abracus
Global Moderator
Heroj Laćarka

Van mreže
Jack's back!
|
Baš je lako mršavima Za njih uvek nešto ima. Mi ovako punački Borimo se junački. Onaj što se ustručava Da večera i ručava Nardkan je, sav je smrknut Nema snage, skroz je crknut. I mnogo se bolje tuca Kad si debeljuca! I ne treba nikom drama Oko viška kilograma! Zabatali sve ostalo I s ponosom nosi salo! 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
When Jack Bauer cuts onions, the onions cry!
|
|
|
|