Da vas čujem...
Мени су Ериксони били увек ВРХ БРАТЕ, али од када их је купио Сони, једноставно нису више остали они исти...
ОК, можда су добили мало на мултимедијалности (јел ово до сада најдужа реч на Форуму?), али више нису онако поуздани као Ериксон. Конкретно, са сигналом нисам имао проблема али са имеником, порукама и захтевнијим апликацијама готово редовно... Због тога и данас употребљавам Ериксона R320s, популарну Лопатицу са ултра-slim батеријом- тај ме никада није изневерио.
Паралелно са овим радим са СониЕриксоном К700i, и то је једини SE телефон који се показао као скоро достојан заменик непоновљивог Ериксона Т68i, никад прежаљеног, оног чувеног који је пао у шахт од водомера...
Иначе, за сурф користим SE P800, добар мали PDA са тач-скрин технологијом и батеријом од 1250 mAh. Одличан симбијан због којег све мање палим PC. Са данашњим избором програма за ове телефоне, кућни компјутери су све мање занимљиви, барем мени...
Панасоници су ми били први телефони. Невероватно поуздане и издрживе машине, довољно је рећи да ми G450 и данас још ради!