Laćarak
+ Laćarak » Kompjuteri » Mobilni telefoni
 Telefoni i proizvođači
.
Korisničko ime:
Lozinka:
Glasanje
Pitanje: Koji vam se model najviše svidja i koji je po vama najbolji?
Nokia
Sonyericsson
Samsung
Motorola
Siemens
Benq-Siemens
Alcatel
LG
Philips
Panasonic
Sharp
Sagem

Stranice: [1]   Idi dole
  Štampaj  
Autor Tema: Telefoni i proizvođači  (Pročitano 1232 puta)
« poslato: Septembar 26, 2007, 09:06:35 pm »
Srki Boy
Global Moderator
Starosedelac

Van mreže Van mreže

Srki the Boy

Da vas čujem...
Sačuvana

Ruku spasa kao u bajci,
meni si pružila.
Tvoj sam dužnik, čime da platim
što si zaslužila.
Za tvoju sreću moliću se svaki dan,
i sve dok živim biću ti zahvalan.
« Odgovor #1 poslato: Septembar 26, 2007, 09:11:47 pm »
SIN
Siniša Nikolić
Administrator
Heroj Laćarka

Van mreže Van mreže

If you can dream it, you can do it!

Nokia, i nokia, ali ne može dvaput. Najjači je što se signala tiče (veruj mi, išao sam po selendrama  Grin ), i znam. Jedini problem je što su skupi, i često kod nekih modela koji ti se svidjaju i prihvatljivi po ceni, nemaju proširenje memorije. To mi je najveća zamerka...

Drugo, samsung jer... eto zato.  lol
Mada LG ima često najjeftinije ove telefone sa dobrim stereo zvukom, ali imaju poneku falinku. Eto, to od mene.
Sačuvana

« Odgovor #2 poslato: Septembar 26, 2007, 09:19:52 pm »
SIN
Siniša Nikolić
Administrator
Heroj Laćarka

Van mreže Van mreže

E to je dobro. Ja sam isto gledao na mobilnom svetu benq simens modele, i to je to, odnos cene i kvaliteta se slaže, sve imaju za relativno male pare. A to i jeste najbitnije, ako znaš šta hoćeš.  dedica
Sačuvana

« Odgovor #3 poslato: Septembar 27, 2007, 02:56:33 pm »
Abracus
Global Moderator
Heroj Laćarka

Van mreže Van mreže

Jack's back!

Da vas čujem...

Мени су Ериксони били увек ВРХ БРАТЕ, али од када их је купио Сони, једноставно нису више остали они исти...
ОК, можда су добили мало на мултимедијалности (јел ово до сада најдужа реч на Форуму?),  али више нису онако поуздани као Ериксон. Конкретно, са сигналом нисам имао проблема али са имеником, порукама и захтевнијим апликацијама готово редовно... Због тога и данас употребљавам Ериксона R320s, популарну Лопатицу са ултра-slim батеријом- тај ме никада није изневерио.
Паралелно са овим радим са СониЕриксоном К700i, и то је једини SE телефон који се показао као скоро достојан заменик непоновљивог Ериксона Т68i, никад прежаљеног, оног чувеног који је пао у шахт од водомера...
Иначе, за сурф користим SE P800, добар мали PDA са тач-скрин технологијом и батеријом од 1250 mAh. Одличан симбијан због којег све мање палим PC. Са данашњим избором програма за ове телефоне, кућни компјутери су све мање занимљиви, барем мени...
Панасоници су ми били први телефони. Невероватно поуздане и издрживе машине, довољно је рећи да ми G450 и данас још ради!

thumb up 1
Sačuvana

When Jack Bauer cuts onions, the onions cry!
« Odgovor #4 poslato: Septembar 27, 2007, 03:13:26 pm »
SIN
Siniša Nikolić
Administrator
Heroj Laćarka

Van mreže Van mreže

Jedna stvar je sigurna - na svakom forumu se nadje neko ko zna mnogo o telefonima. Makar nas bilo i pet-šest.  thumb up
Sačuvana

« Odgovor #5 poslato: Oktobar 24, 2007, 08:55:30 pm »
Šuki
Global Moderator
Heroj Laćarka

Van mreže Van mreže

Nema tog resenja za koje ja nemam problem!!

Mozda i najkvalitetniji telefon koji sam imao bio je Ericsson T20, baterija posle 3 godine koriscenja je drzala 4-5 dana!!!Softver je isto bio odlican!! thumb up
Mada mogu reci da su mi trenutno najbolji Nokia telefoni, stvarno su izuzetno kvalitetni. Mada jedina mana je visoka cena!
Sačuvana

Ljudi će zaboraviti šta si rekao.
Ljudi će zaboraviti sta si učinio.
Ali nikada neće zaboraviti kakva si osećanja u njima probudio.
« Odgovor #6 poslato: Septembar 29, 2008, 12:04:10 pm »
lorenna
U prolazu
*

Van mreže Van mreže

molim vas ako nadjete neke cool telefone za oko 150 eura,javite...PS. treba mi i slika... klanjam se klanjam se klanjam se Please... Please... Please... Please... Please... Please... Grin
Sačuvana
« Odgovor #7 poslato: Septembar 29, 2008, 12:45:52 pm »
SIN
Siniša Nikolić
Administrator
Heroj Laćarka

Van mreže Van mreže

Ja ti za telefon ti mogu pomoći, ali slike sve možeš naći na www.mobilnisvet.com. Samo ukucaj broj modela odmah ćeš naći sa sve kritikom.
Sačuvana

Stranice: [1]   Idi gore
  Štampaj  

Prebaci se na:  

Srodne teme
Naslov Započeo Odgovora Pregleda Poslednja poruka
Telefoni za manje od 100 € Mobilni telefoni Abracus 0 627 Poslednja poruka Maj 08, 2008, 10:25:06 am
Abracus
Telefoni budućnosti - Nokia Morph Mobilni telefoni SIN 8 1330 Poslednja poruka Oktobar 29, 2008, 02:44:13 pm
Srki Boy
Tigra Design by TurkLoRD