« poslato: Avgust 14, 2008, 10:54:50 pm » |
Maša
VIP
Heroj Laćarka

Na mreži
shiny, shiny, happy
|
|
|
|
|
« Poslednja izmena: Avgust 14, 2008, 10:58:23 pm Maša »
|
Sačuvana
|
weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee  jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
|
|
|
« Odgovor #1 poslato: Avgust 14, 2008, 11:19:34 pm » |
plavi81
Domaćin

Van mreže
Zivi zivot zivotom zivih jer zivot zive samo zivi!
|
ništa ti ja tu ne razumem 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Drive Or Die
|
|
|
« Odgovor #2 poslato: Avgust 15, 2008, 08:42:27 am » |
|
Šuki
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Ljudi će zaboraviti šta si rekao. Ljudi će zaboraviti sta si učinio. Ali nikada neće zaboraviti kakva si osećanja u njima probudio.
|
|
|
« Odgovor #3 poslato: Avgust 15, 2008, 09:40:07 am » |
Maša
VIP
Heroj Laćarka

Na mreži
shiny, shiny, happy
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee  jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
|
|
|
« Odgovor #4 poslato: Avgust 15, 2008, 12:58:24 pm » |
|
Ruki
|
GAS GAS
Ej, što volim miris kamiona!
Šoferskih gostiona, Hormona do plafona. Muškaraca tona Turbo je sezona!
Ej, što volim miris od benzina Ej, magistrala Dalmatina. Hop, hop, malo, malo pa krivina. Ljulja se kabina, Turbo je mašina!
Mali, mali, meni toga fali. Latinice, atmosferice. Mali, mali, meni toga fali. Gas do daske, bebice!
Gas, gas... Gas, gas...
Laj, la, la, la...
Kelneri ko šećeri, A pjevaju šoferi: Nek se živi, Pa ko preživi!
Šoferi, šoferi Ej, da vas je više!
Volim, volim, volim... Volim kad na muško miriše!
Gas, gas... Gas, gas...
Ajde, ajde, nije to od vina. Ej, nije ni od serpentina Uhvatila me milina Šest mjeseci mi vrućina Turbo je godina!
Ej, što volim miris kamiona! Šoferskih gostiona, Hormona do plafona. Muškaraca tona Turbo je sezona!
Mali, mali, meni toga fali. Latinice, atmosferice. Mali, mali, meni toga fali. Gas do daske, bebice!
Gas, gas... Gas, gas...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Prolaze vozovi u jednom od njih sada si ti padaju prvi snjegovi u ime ljubavi daj dodji mi
Rusim ti svijet jer blesav sam kod ociju slijep bio sam tvoj na tren bio malo, malo zaljubljen
Ref. Kad srce pocijepam ja ne zasivam ko stare pantole ja sve ostavljam................
|
|
|
« Odgovor #5 poslato: Avgust 15, 2008, 01:03:05 pm » |
|
Ruki
|
a sad sledi moje objasnjenje za svaku strofu.....
Pa da krenemo...........
1.deo
Ej, što volim miris kamiona!
Šoferskih gostiona, Hormona do plafona. Muškaraca tona Turbo je sezona!
Naime ovde pesnikinja iskazuje svoju ljubav prema smrdljivim kabinama od velikih kamiona koje voze debele i masne kamiondzije..... Za nju odredjeno doba godine(ne naznaceno koje)predstavlja sezonu lova na muskarce po autoputu koji su do vrha puni testosteronima.......ali do vrha.....
|
|
|
|
« Poslednja izmena: Avgust 15, 2008, 01:08:09 pm Ruki »
|
Sačuvana
|
Prolaze vozovi u jednom od njih sada si ti padaju prvi snjegovi u ime ljubavi daj dodji mi
Rusim ti svijet jer blesav sam kod ociju slijep bio sam tvoj na tren bio malo, malo zaljubljen
Ref. Kad srce pocijepam ja ne zasivam ko stare pantole ja sve ostavljam................
|
|
|
« Odgovor #6 poslato: Avgust 15, 2008, 01:06:50 pm » |
|
Ruki
|
2deo.
Ej, što volim miris od benzina Ej, magistrala Dalmatina. Hop, hop, malo, malo pa krivina. Ljulja se kabina, Turbo je mašina!
u nastavku vidimo da je pesnikinja toliki idiot da je u stanju da ide cak do dalmatinske magistrale zbog smrada benzina....i sve zbog toga sto ima na putu toliko krivina da letis sa jedne strane kabine na drugu......uopste nije potrebno da skace po necemu jer majka priroda to radi za nju.....ako me razumete....
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #7 poslato: Avgust 15, 2008, 01:10:55 pm » |
|
Ruki
|
3.deo
Gas, gas... Gas, gas...
Laj, la, la, la...
U nastavku potvrdjuje moju teoriju da njoj stvarno fali.....al sta osim one stvari mozemo samo Isusa Hrista da pitamo mada cisto sumnjam da i on zna.......
|
|
|
|
« Poslednja izmena: Avgust 15, 2008, 01:29:17 pm Ruki »
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #8 poslato: Avgust 15, 2008, 01:15:32 pm » |
|
Ruki
|
4.deo
Kelneri ko šećeri, A pjevaju šoferi: Nek se živi, Pa ko preživi!
Šoferi, šoferi Ej, da vas je više!
Volim, volim, volim... Volim kad na muško miriše!
Gas, gas... Gas, gas...
Ovo je deo pesme kada ponizena zena sva u suzama uz zvuke violine celom svetu priznaje da je alkoholicarka i nimfomanka koje vreme provodi u kafani prvo za sankom a onda pod sankom i u ostavi sa slatkim konobarima....a posto oni ne umeju da je zadovolje uvek se vrati svojoj jedinoj svetloj tacki u zivotu a to su soferi tj.kamiondzije...... I ponovo naglasava da voli samo one smrdljive drvosece sa jakim mirisom znoja......
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #9 poslato: Avgust 15, 2008, 01:21:02 pm » |
|
Ruki
|
5deo.
Ajde, ajde, nije to od vina. Ej, nije ni od serpentina Uhvatila me milina Šest mjeseci mi vrućina Turbo je godina!
Ej, što volim miris kamiona! Šoferskih gostiona, Hormona do plafona. Muškaraca tona Turbo je sezona!
E sad se stvarno sama ugasila....naime nakon sto je u prosloj strofi navela ljude da pomisle da je alkos i nimfomanka sada glasno i jasno kaze nije to od vina.....Pa od cega je zapitah smo se svi.....verovato je sotona usao u nju.....ko ce znati.....dalje se samo ponavlja njena glad za muskim svetom tacnije samo njihovim hormonima jer kako babe kazu a i njena je vidim to govorila ZASTO KUPOVATI CELU SVINJU ZBOG JEDNE KOBASICE????? E to se zove zivotno pitanje???? Gospodjica Seve je izgleda jedina shvatila svoju senilnu i ludu babu za ozbiljno....
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #10 poslato: Avgust 15, 2008, 01:27:32 pm » |
|
Ruki
|
6.deo Mali, mali, meni toga fali. Latinice, atmosferice. Mali, mali, meni toga fali. Gas do daske, bebice! Gas, gas... Gas, gas... Ovde najveci utisak na slusaoca ostavlja rec BEBICE....dali ona stvarno svoje znojave i masne kamiondzije zove bebicama ili je od toliko alkohola utripovala da bebe skacu po autoputu....mislim da bi neko trebao to da je pita a onako neobavezno treba je pitati dali su je roditelji vezivali za cevi u podrumu pa je zato odrasla u takvog idiota ili je samo idiot bez opravdanja..... Tako sam ja shvatila ovo prelepo umetnicko delo....... Moram da kazem da sam uzivala u njemu...... toliko od mene DOVIDJENA I PRIJATNO p.s: tip iz spota je slucajno upao tu on jadan ne zna i gde je bio ni u cemu je ucestvovao...... 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #11 poslato: Avgust 15, 2008, 01:33:58 pm » |
Maša
VIP
Heroj Laćarka

Na mreži
shiny, shiny, happy
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #12 poslato: Avgust 15, 2008, 01:42:16 pm » |
|
Ruki
|
pa kazes nije ti jasno pa reko da ti uputim moj pogled na svet.....
e ovo sam morala da podelim sa vama....jos par njenih novih pesama...
PUCAJTE U TAMBURASE
Ref. Pucajte u tamburase drugovi To su moji a ne njeni svatovi Eeeeeeeeej Pucaj pa da putujemo ja i ti I za nama, i za nama koferi
Pogledaj me nevjernice Ja sam tvoja ljubav bila do juce Ti me gledas, Ne gledas me u oci Eeeeeeeej Moja muska strana kaze Ne placi
Ref. Pucajte u tamburase drugovi To su moji a ne njeni svatovi Eeeeeeeeej Pucaj pa da putujemo ja i ti I za nama, i za nama koferi
Progovori, lako je Jer sto ne zeli moje srce ne cuje Zena bi ti mozda i oprostila, Moja muska strana kaze nikada
I za nama, i za nama koferi
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #13 poslato: Avgust 15, 2008, 01:47:23 pm » |
|
Ruki
|
 |
|
|
ovo je iz 2006 a takodje nema veze s mozgom....ustvari s njenim ima....... jer jos pamet nije nikla tamo gde je sevetova tikva........ Moja Štikla lyrics JER JOŠ TRAVA NIJE NIKLA TAMO GDJE JE STALA MOJA ŠTIKLA (govor; doði, doði, doði doði op op op op, ajde pile moje) TIKA TAKA OKO POLA TRI ŠTIPNUT ÆEŠ ME DA SE NE VIDI ZNAM JA DOBRO TAKVE KAO TI ÐAVOLI SU TVOJI KUMOVI ZVRC, ZVRC, TRAŽIT ÆEŠ MOJ BROJ KUC, KUC, KUCAJ NEKOJ DRUGOJ SOJÈICE, DIVOJÈICE, DAJ OBUCI ÈARAPICE JER JOŠ TRAVA NIJE NIKLA TAMO GDJE JE STALA MOJA ŠTIKLA OJ DA DA OJ DA DA OJ DA DA OJ DA DA OJ DA DA MOJA ŠTIKLA (govor; šije šete, šije oto, šije nove, šije moja i opet mala, s s s sex, op, op, zvrc, zvrc.) TIKA TAKA OKO POLA TRI GRICNUT ÆEŠ ME DA SE NE VIDI ZLATAN PRSTEN, TANKI BRÈIÆI ZNAM JA DOBRO TAKVE KAO TI ZVRC, ZVRC, TRAŽIT ÆEŠ MOJ BROJ ŠIC ŠIC, BJEŽI AJDE DRUGOJ SOJÈICE, DIVOJÈICE, DAJ OBUCI ÈARAPICE JER JOŠ TRAVA NIJE NIKLA TAMO GDJE JE STALA MOJA ŠTIKLA OJ DA DA OJ DA DA OJ DA DA OJ DA DA MOJA ŠTIKLA (govor; zumba, zumba, sijeno, slama, sir, salama, riži, biži, teèa, veæa, cikla, bikla, afrika, paprika) (govor; šije šete, šije oto, šije nove, šije moja, ajde, ajde) ovo pod GOVOR je najpametnije.....sir,salama,afrika pa paprika....zvuci kao neki recept..... 
|
|
|
|
« Poslednja izmena: Avgust 15, 2008, 01:50:05 pm Ruki »
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #14 poslato: Avgust 15, 2008, 01:48:23 pm » |
Maša
VIP
Heroj Laćarka

Na mreži
shiny, shiny, happy
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|