« Odgovor #15 poslato: Avgust 15, 2008, 01:51:52 pm » |
|
Ruki
|
A ne ne.....tako visoko telegentnim pevacicama ne treba tekstopisac,one to rade same...... zar se ne primeti..... 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Prolaze vozovi u jednom od njih sada si ti padaju prvi snjegovi u ime ljubavi daj dodji mi
Rusim ti svijet jer blesav sam kod ociju slijep bio sam tvoj na tren bio malo, malo zaljubljen
Ref. Kad srce pocijepam ja ne zasivam ko stare pantole ja sve ostavljam................
|
|
|
« Odgovor #16 poslato: Avgust 15, 2008, 01:56:06 pm » |
Maša
VIP
Heroj Laćarka

Van mreže
shiny, shiny, happy
|
bože, na sta smo spali...  više ne zna čovek ni da l da se čudi... habituirali smo na svakakve budalaštine 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee  jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
|
|
|
« Odgovor #17 poslato: Avgust 16, 2008, 03:47:28 pm » |
plavi81
Domaćin

Van mreže
Zivi zivot zivotom zivih jer zivot zive samo zivi!
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Drive Or Die
|
|
|
« Odgovor #18 poslato: Avgust 18, 2008, 12:59:03 pm » |
|
Dejan_
|
|
|
|
|
« Poslednja izmena: Avgust 18, 2008, 01:01:01 pm Dejan_ »
|
Sačuvana
|
Bila je noc,jedna mrkla,kao ova veceras,u ulici Dositejevoj, u Novom Sadu,na Dunavu.. Ja sam dolazio sa jednog mesta gde su svi bili rumeni kao kuvano vino koje su pili i gde su svi mirisali na karanfilic i pevali "Rozdestvo tvoje" i jos neke druge pesme kojih se ne secam bas.
|
|
|
« Odgovor #19 poslato: Avgust 18, 2008, 01:06:39 pm » |
|
Ruki
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Prolaze vozovi u jednom od njih sada si ti padaju prvi snjegovi u ime ljubavi daj dodji mi
Rusim ti svijet jer blesav sam kod ociju slijep bio sam tvoj na tren bio malo, malo zaljubljen
Ref. Kad srce pocijepam ja ne zasivam ko stare pantole ja sve ostavljam................
|
|
|
« Odgovor #20 poslato: Avgust 18, 2008, 01:30:58 pm » |
|
Ruki
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #21 poslato: Avgust 18, 2008, 01:59:19 pm » |
plavi81
Domaćin

Van mreže
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Drive Or Die
|
|
|
« Odgovor #22 poslato: Avgust 18, 2008, 02:01:25 pm » |
plavi81
Domaćin

Van mreže
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Drive Or Die
|
|
|
« Odgovor #23 poslato: Avgust 18, 2008, 02:21:23 pm » |
|
Ruki
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #24 poslato: Avgust 18, 2008, 02:25:47 pm » |
|
Ruki
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #25 poslato: Avgust 18, 2008, 02:32:10 pm » |
|
Ruki
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #26 poslato: Avgust 18, 2008, 03:04:46 pm » |
|
Ivanch3
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Bolje da šešir nemam, pod njime djavo drema, sneva i izvoljeva. Djavo mi je kriv. Ne pijem što uživam nit' što mi dobro stoji pijem da njega napojim..... Ne lutam što uživam nit' miris druma volim, lutam da njega umorim...... Ne sviram što uživam nije to pesma prava, sviram da njega uspavam.....
|
|
|
« Odgovor #27 poslato: Avgust 18, 2008, 03:06:05 pm » |
|
Ivanch3
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Bolje da šešir nemam, pod njime djavo drema, sneva i izvoljeva. Djavo mi je kriv. Ne pijem što uživam nit' što mi dobro stoji pijem da njega napojim..... Ne lutam što uživam nit' miris druma volim, lutam da njega umorim...... Ne sviram što uživam nije to pesma prava, sviram da njega uspavam.....
|
|
|
« Odgovor #28 poslato: Avgust 22, 2008, 02:22:49 pm » |
|
Šuki
|
Aj Riki Martine Brate shvati me, Dobices batine!!! 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Ljudi će zaboraviti šta si rekao. Ljudi će zaboraviti sta si učinio. Ali nikada neće zaboraviti kakva si osećanja u njima probudio.
|
|
|
|