« poslato: Maj 02, 2008, 10:10:46 am » |
|
Dejan_
|
Kad onako razmisljam covek je zbog lepote devojke iz grada zaboravio brda i dolove.Sto je najgore zvao ju je ulicama dugim i venuo k'o trava jesenja i onda je jednog dana spazio sa drugim zagrljenu u senci kestena  Sta sad moze?Moze bol svoj da pati.. Moze kuci da se vrati i da opet svoga vranca jase.A moze i da je proklinje,druge nema. 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Bila je noc,jedna mrkla,kao ova veceras,u ulici Dositejevoj, u Novom Sadu,na Dunavu.. Ja sam dolazio sa jednog mesta gde su svi bili rumeni kao kuvano vino koje su pili i gde su svi mirisali na karanfilic i pevali "Rozdestvo tvoje" i jos neke druge pesme kojih se ne secam bas.
|
|
|
« Odgovor #1 poslato: Maj 02, 2008, 10:15:36 am » |
|
Šuki
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Ljudi će zaboraviti šta si rekao. Ljudi će zaboraviti sta si učinio. Ali nikada neće zaboraviti kakva si osećanja u njima probudio.
|
|
|
« Odgovor #2 poslato: Maj 02, 2008, 10:23:16 am » |
|
|
|
« Odgovor #3 poslato: Maj 02, 2008, 02:48:48 pm » |
|
Ivanch3
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Bolje da šešir nemam, pod njime djavo drema, sneva i izvoljeva. Djavo mi je kriv. Ne pijem što uživam nit' što mi dobro stoji pijem da njega napojim..... Ne lutam što uživam nit' miris druma volim, lutam da njega umorim...... Ne sviram što uživam nije to pesma prava, sviram da njega uspavam.....
|
|
|
« Odgovor #4 poslato: Maj 02, 2008, 10:01:24 pm » |
|
Dejan_
|
Ma sve su one iste. Kucke! 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Bila je noc,jedna mrkla,kao ova veceras,u ulici Dositejevoj, u Novom Sadu,na Dunavu.. Ja sam dolazio sa jednog mesta gde su svi bili rumeni kao kuvano vino koje su pili i gde su svi mirisali na karanfilic i pevali "Rozdestvo tvoje" i jos neke druge pesme kojih se ne secam bas.
|
|
|
« Odgovor #5 poslato: Maj 04, 2008, 02:37:38 pm » |
Abracus
Global Moderator
Heroj Laćarka

Van mreže
Jack's back!
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
When Jack Bauer cuts onions, the onions cry!
|
|
|
« Odgovor #6 poslato: Maj 06, 2008, 03:18:16 pm » |
|
Ivanch3
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Bolje da šešir nemam, pod njime djavo drema, sneva i izvoljeva. Djavo mi je kriv. Ne pijem što uživam nit' što mi dobro stoji pijem da njega napojim..... Ne lutam što uživam nit' miris druma volim, lutam da njega umorim...... Ne sviram što uživam nije to pesma prava, sviram da njega uspavam.....
|
|
|
« Odgovor #7 poslato: Maj 06, 2008, 06:19:42 pm » |
|
Ruki
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Prolaze vozovi u jednom od njih sada si ti padaju prvi snjegovi u ime ljubavi daj dodji mi
Rusim ti svijet jer blesav sam kod ociju slijep bio sam tvoj na tren bio malo, malo zaljubljen
Ref. Kad srce pocijepam ja ne zasivam ko stare pantole ja sve ostavljam................
|
|
|
« Odgovor #8 poslato: Maj 06, 2008, 06:24:59 pm » |
|
Ivanch3
|
Miroslav je Miroslav!!!! Ne mešaj ga sa ostalom boranijom 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #9 poslato: Maj 06, 2008, 06:39:02 pm » |
|
Ruki
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Prolaze vozovi u jednom od njih sada si ti padaju prvi snjegovi u ime ljubavi daj dodji mi
Rusim ti svijet jer blesav sam kod ociju slijep bio sam tvoj na tren bio malo, malo zaljubljen
Ref. Kad srce pocijepam ja ne zasivam ko stare pantole ja sve ostavljam................
|
|
|
« Odgovor #10 poslato: Maj 06, 2008, 07:11:45 pm » |
|
|
|
« Odgovor #11 poslato: Maj 06, 2008, 07:18:16 pm » |
|
Ruki
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #12 poslato: Maj 06, 2008, 07:31:46 pm » |
|
Dejan_
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #13 poslato: Maj 06, 2008, 09:36:30 pm » |
|
|
|
« Odgovor #14 poslato: Maj 07, 2008, 08:03:31 pm » |
|
Šuki
|
Admin!! 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Ljudi će zaboraviti šta si rekao. Ljudi će zaboraviti sta si učinio. Ali nikada neće zaboraviti kakva si osećanja u njima probudio.
|
|
|
|