« Odgovor #30 poslato: Oktobar 06, 2007, 08:05:26 pm » |
|
Šuki
|
Ja bih Sine ipak pripazio sa kim se vozim u kolima, ukoliko sprovedes vanredne mere!!  Zeza! 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Ljudi će zaboraviti šta si rekao. Ljudi će zaboraviti sta si učinio. Ali nikada neće zaboraviti kakva si osećanja u njima probudio.
|
|
|
« Odgovor #31 poslato: Oktobar 07, 2007, 05:24:17 pm » |
|
nisam_kao_on
|
hmmm.. recimo pop-rock balade.. ali latinoooo.. ne znam... ako neko ima "pri ruci" neku adresicu sa online radiom sa qbanskom muzikom... volecu ga jos vise! 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
.. ZIVOT NE CINI BROJ UZDAHA KOJE UZIMAMO. ZIVOT CINE MOMENTI KOJI NAM ODUZIMAJU DAH..
|
|
|
« Odgovor #32 poslato: Oktobar 15, 2007, 10:13:04 pm » |
|
Šuki
|
Rock balade su definitivno prava stvar! 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Ljudi će zaboraviti šta si rekao. Ljudi će zaboraviti sta si učinio. Ali nikada neće zaboraviti kakva si osećanja u njima probudio.
|
|
|
« Odgovor #33 poslato: Oktobar 15, 2007, 10:14:36 pm » |
|
Ivanch3
|
A Love Emotion??? 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Bolje da šešir nemam, pod njime djavo drema, sneva i izvoljeva. Djavo mi je kriv. Ne pijem što uživam nit' što mi dobro stoji pijem da njega napojim..... Ne lutam što uživam nit' miris druma volim, lutam da njega umorim...... Ne sviram što uživam nije to pesma prava, sviram da njega uspavam.....
|
|
|
« Odgovor #34 poslato: Oktobar 19, 2007, 12:41:30 pm » |
|
nisam_kao_on
|
jesu.. imaju svojih cari rock balade..
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
.. ZIVOT NE CINI BROJ UZDAHA KOJE UZIMAMO. ZIVOT CINE MOMENTI KOJI NAM ODUZIMAJU DAH..
|
|
|
« Odgovor #35 poslato: Oktobar 25, 2007, 05:15:33 pm » |
|
Ivanch3
|
Tamburaši!!!!!!! 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Bolje da šešir nemam, pod njime djavo drema, sneva i izvoljeva. Djavo mi je kriv. Ne pijem što uživam nit' što mi dobro stoji pijem da njega napojim..... Ne lutam što uživam nit' miris druma volim, lutam da njega umorim...... Ne sviram što uživam nije to pesma prava, sviram da njega uspavam.....
|
|
|
« Odgovor #36 poslato: Oktobar 25, 2007, 11:20:49 pm » |
|
Šuki
|
E o tome cemo da raspravimo jedan cetvrtak u pivnici!!! 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #37 poslato: Oktobar 27, 2007, 02:49:35 pm » |
|
Ivanch3
|
Naravno 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #38 poslato: Februar 18, 2008, 08:51:00 pm » |
|
|
|
« Odgovor #39 poslato: Februar 18, 2008, 08:53:53 pm » |
|
Ivanch3
|
A šta će ti to??? 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #40 poslato: Februar 18, 2008, 08:55:18 pm » |
unknown
U prolazu
Van mreže
|
A šta će ti to???  da lista bude veća 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #41 poslato: Februar 18, 2008, 09:45:52 pm » |
|
Šuki
|
E izgleda imamo i jednog kreativnog!!! 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #42 poslato: Maj 17, 2008, 04:29:03 pm » |
|
selenijum
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Shto jednostavno kad moze komplikovano...?
|
|
|
« Odgovor #43 poslato: Jun 06, 2008, 06:21:21 am » |
WiSnJA
U prolazu
Van mreže
|
auuu...moram reci da wolem metal..a owi grandowci...pfff  xexexe ma opushteno...uziwex se u gothic xixixi
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #44 poslato: Jun 06, 2008, 06:23:15 am » |
|
Ivanch3
|
Dobro Došla novi člane
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|