« Odgovor #45 poslato: Avgust 24, 2008, 09:53:55 am » |
|
Šuki
|
Bryan Adams - Everything I Do, I do It For You 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Ljudi će zaboraviti šta si rekao. Ljudi će zaboraviti sta si učinio. Ali nikada neće zaboraviti kakva si osećanja u njima probudio.
|
|
|
« Odgovor #46 poslato: Avgust 24, 2008, 07:51:31 pm » |
|
Ruki
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Prolaze vozovi u jednom od njih sada si ti padaju prvi snjegovi u ime ljubavi daj dodji mi
Rusim ti svijet jer blesav sam kod ociju slijep bio sam tvoj na tren bio malo, malo zaljubljen
Ref. Kad srce pocijepam ja ne zasivam ko stare pantole ja sve ostavljam................
|
|
|
« Odgovor #47 poslato: Avgust 26, 2008, 08:06:05 pm » |
|
Šuki
|
Za sve zaljubljene jedna lepa pesma...  Rod Stewart - Have I told you lately that I love you 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Ljudi će zaboraviti šta si rekao. Ljudi će zaboraviti sta si učinio. Ali nikada neće zaboraviti kakva si osećanja u njima probudio.
|
|
|
« Odgovor #48 poslato: Avgust 28, 2008, 03:14:19 pm » |
Maša
VIP
Heroj Laćarka

Van mreže
shiny, shiny, happy
|
CINDY LAUPER !! TRUE COLORS 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee  jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
|
|
|
« Odgovor #49 poslato: Avgust 29, 2008, 10:43:13 am » |
Maša
VIP
Heroj Laćarka

Van mreže
shiny, shiny, happy
|
|
|
|
|
« Poslednja izmena: Avgust 29, 2008, 10:52:43 am Maša »
|
Sačuvana
|
weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee  jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
|
|
|
« Odgovor #50 poslato: Avgust 29, 2008, 10:50:46 am » |
Maša
VIP
Heroj Laćarka

Van mreže
shiny, shiny, happy
|
 OTIS REDDING-nothing can change this love-1965- 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #51 poslato: Septembar 01, 2008, 07:20:06 pm » |
Maša
VIP
Heroj Laćarka

Van mreže
shiny, shiny, happy
|
Fill Me Up Staind 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #52 poslato: Septembar 02, 2008, 10:00:58 pm » |
Maša
VIP
Heroj Laćarka

Van mreže
shiny, shiny, happy
|
Whitney Houston-All The Man That I Need 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #53 poslato: Septembar 03, 2008, 08:20:41 am » |
|
Šuki
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #54 poslato: Septembar 06, 2008, 06:41:02 pm » |
Maša
VIP
Heroj Laćarka

Van mreže
shiny, shiny, happy
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #55 poslato: Oktobar 05, 2008, 06:11:31 pm » |
|
Ruki
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Prolaze vozovi u jednom od njih sada si ti padaju prvi snjegovi u ime ljubavi daj dodji mi
Rusim ti svijet jer blesav sam kod ociju slijep bio sam tvoj na tren bio malo, malo zaljubljen
Ref. Kad srce pocijepam ja ne zasivam ko stare pantole ja sve ostavljam................
|
|
|
« Odgovor #56 poslato: Oktobar 05, 2008, 06:13:29 pm » |
|
Ruki
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #57 poslato: Novembar 04, 2008, 02:44:55 pm » |
|
Ruki
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #58 poslato: Decembar 02, 2008, 11:02:38 pm » |
Maša
VIP
Heroj Laćarka

Van mreže
shiny, shiny, happy
|
|
|
|
|
« Poslednja izmena: Decembar 02, 2008, 11:04:34 pm Maša »
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #59 poslato: danas u 05:05:58 pm » |
|
Šuki
|
Jedna pesma za koju se ekipa sa foruma dovoljno mucila da je nađe... Ten Sharp - You http://www.youtube.com/watch?v=9NWyu42zl0w
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|