« Odgovor #330 poslato: Maj 08, 2008, 10:21:48 pm » |
Maša
VIP
Heroj Laćarka

Na mreži
shiny, shiny, happy
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee  jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
|
|
|
« Odgovor #331 poslato: Maj 11, 2008, 07:38:49 pm » |
|
Dejan_
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Bila je noc,jedna mrkla,kao ova veceras,u ulici Dositejevoj, u Novom Sadu,na Dunavu.. Ja sam dolazio sa jednog mesta gde su svi bili rumeni kao kuvano vino koje su pili i gde su svi mirisali na karanfilic i pevali "Rozdestvo tvoje" i jos neke druge pesme kojih se ne secam bas.
|
|
|
« Odgovor #332 poslato: Maj 12, 2008, 10:14:54 pm » |
Abracus
Global Moderator
Heroj Laćarka

Van mreže
Jack's back!
|
...Док сви не одлепимо од ТВ-а и политике... REM - Bad Day 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
When Jack Bauer cuts onions, the onions cry!
|
|
|
« Odgovor #333 poslato: Maj 13, 2008, 08:45:33 am » |
|
Šuki
|
Bruce Dickinson - Tears of the Dragon 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Ljudi će zaboraviti šta si rekao. Ljudi će zaboraviti sta si učinio. Ali nikada neće zaboraviti kakva si osećanja u njima probudio.
|
|
|
« Odgovor #334 poslato: Maj 13, 2008, 11:11:04 am » |
Abracus
Global Moderator
Heroj Laćarka

Van mreže
Jack's back!
|
Rammstein-Amerika E, нека су им и рекли...! 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #335 poslato: Maj 14, 2008, 12:57:16 pm » |
Maša
VIP
Heroj Laćarka

Na mreži
shiny, shiny, happy
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee  jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
|
|
|
« Odgovor #336 poslato: Maj 14, 2008, 02:30:51 pm » |
|
Ivanch3
|
Bad Copy feat. Skabo - Idemo Odma 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Bolje da šešir nemam, pod njime djavo drema, sneva i izvoljeva. Djavo mi je kriv. Ne pijem što uživam nit' što mi dobro stoji pijem da njega napojim..... Ne lutam što uživam nit' miris druma volim, lutam da njega umorim...... Ne sviram što uživam nije to pesma prava, sviram da njega uspavam.....
|
|
|
« Odgovor #337 poslato: Maj 16, 2008, 06:57:13 pm » |
Maša
VIP
Heroj Laćarka

Na mreži
shiny, shiny, happy
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #338 poslato: Maj 17, 2008, 05:17:29 pm » |
Abracus
Global Moderator
Heroj Laćarka

Van mreže
Jack's back!
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #339 poslato: Maj 19, 2008, 10:58:44 am » |
Maša
VIP
Heroj Laćarka

Na mreži
shiny, shiny, happy
|
The Doors The Crystal Ship
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #340 poslato: Maj 20, 2008, 12:05:57 pm » |
|
selenijum
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Shto jednostavno kad moze komplikovano...?
|
|
|
« Odgovor #341 poslato: Maj 20, 2008, 08:45:50 pm » |
Maša
VIP
Heroj Laćarka

Na mreži
shiny, shiny, happy
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #342 poslato: Maj 20, 2008, 08:48:41 pm » |
|
tucko07
|
For each forgotten kiss For all the memories For all the times a look Said all we had to say You played your part so well A modern Romeo You came on Cupid's wings And then you flew away When you touch my face When you call my name I burned with desire When you touch my face When you call my name I burned with desire But you left me in the rain For every sleepless night Forever in your arms For every hour spent Lost in the reverie You broke your promises No shame and no regrets You burned the bridges too An endless mystery When you touch my face So beautiful When you call my name My name.. I burned with desire When you touch my face So beautiful When you call my name My name.. I burned with desire But you left me in the rain When you touch my face So beautiful When you call my name My name.. I burned with desire When you touch my face When you call my name I burned with desire But you left me in the rain http://www.youtube.com/watch?v=jdeBdCjL8d8&feature=related
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #343 poslato: Maj 20, 2008, 08:56:51 pm » |
Abracus
Global Moderator
Heroj Laćarka

Van mreže
Jack's back!
|
R.E.M. - Imitation of life Веровали или не, спот траје само 20 секунди, све остало је зумирање слике, тзв Pan&Scan техника, одличан спот, генијално урађено!!! http://www.youtube.com/watch?v=2xsmVDqagJM 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #344 poslato: Maj 21, 2008, 11:55:03 am » |
|
|
|
|