« poslato: April 22, 2008, 11:27:11 pm » |
SIN
Siniša Nikolić
Administrator
Heroj Laćarka

Van mreže
If you can dream it, you can do it!
|
Pa, i koliko često ga koristite? Ja imam ovaj Canon A450, doduše slabo ga koristim. Valda zato što ne idem nigde. 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #1 poslato: April 22, 2008, 11:37:33 pm » |
Abracus
Global Moderator
Heroj Laćarka

Van mreže
Jack's back!
|
А неки HomeVideo?  Ја се још чврсто држим аналогне технологије, моје фотке напуцавам путем Konice EU-mini II, идиотик неслућених могућности, са све Red Eye редукцијом! 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
When Jack Bauer cuts onions, the onions cry!
|
|
|
« Odgovor #2 poslato: April 22, 2008, 11:47:09 pm » |
Abracus
Global Moderator
Heroj Laćarka

Van mreže
Jack's back!
|
Ево примера: 
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #3 poslato: April 22, 2008, 11:49:30 pm » |
Abracus
Global Moderator
Heroj Laćarka

Van mreže
Jack's back!
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #4 poslato: April 23, 2008, 08:36:01 am » |
|
|
|
« Odgovor #5 poslato: April 23, 2008, 04:52:23 pm » |
|
Ivanch3
|
Nemam fotoaparat.... U stvari imam ali neki stari.... šta ću nikad mi nije ni trebao 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Bolje da šešir nemam, pod njime djavo drema, sneva i izvoljeva. Djavo mi je kriv. Ne pijem što uživam nit' što mi dobro stoji pijem da njega napojim..... Ne lutam što uživam nit' miris druma volim, lutam da njega umorim...... Ne sviram što uživam nije to pesma prava, sviram da njega uspavam.....
|
|
|
« Odgovor #6 poslato: April 24, 2008, 09:06:21 am » |
|
Suki
|
Imam Cannon A560, ali retko ga koristim, mrzi me da ga vucem sa sobom... 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Ljudi će zaboraviti šta si rekao. Ljudi će zaboraviti sta si učinio. Ali nikada neće zaboraviti kakva si osećanja u njima probudio.
|
|
|
« Odgovor #7 poslato: Jun 04, 2008, 09:23:52 pm » |
|
selenijum
|
Kod mene je Cannon A550, i jedini razlog shto me mrzi da ga nosim je to shto vuche baterije ko nenormalan, isplativije bi mi bilo unajmiti slikara da pravi portrete svaki put kad hocemo da se slikamo....
Chula sam da ove baterije sa punjachem i nisu neshto posebno, da ne mogu puno izdrzati...Jesam li dobro chula?
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Shto jednostavno kad moze komplikovano...?
|
|
|
« Odgovor #8 poslato: Jun 04, 2008, 11:57:23 pm » |
SIN
Siniša Nikolić
Administrator
Heroj Laćarka

Van mreže
If you can dream it, you can do it!
|
Jel koristiš alkalne baterije? S njima bi trebo da radi normalno. A to za punjač nemam pojma.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #9 poslato: Jun 05, 2008, 02:29:00 pm » |
|
selenijum
|
Alkalne, kineske ove, one, nema shta nisam probala....Malo izdrzi i dovidjenja...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #10 poslato: Jun 05, 2008, 03:42:28 pm » |
Abracus
Global Moderator
Heroj Laćarka

Van mreže
Jack's back!
|
По свој прилици су контакти батерије и апарата у питању, тако сам барем чуо, наводно се то или очисти или замени, девојкина сестра има PowerShot и има исти проблем!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #11 poslato: Jun 05, 2008, 03:48:19 pm » |
|
selenijum
|
E, bem ti sve kupila sam ga pre mozda pola godine...ccc... ps:pretjerala sam sinoc....ubi me glava, da nemash mozda kafein...? 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #12 poslato: Jun 05, 2008, 04:37:09 pm » |
Abracus
Global Moderator
Heroj Laćarka

Van mreže
Jack's back!
|
E, bem ti sve kupila sam ga pre mozda pola godine...ccc... ps:pretjerala sam sinoc....ubi me glava, da nemash mozda kafein...?  Гаранција, ако није испод руке, ископај папир па код чика трговца! П.С. Кафетин, баралгин, чак и раптен-к, што ми докторица рече: Јес' да је за женске проблеме, ал' кад га попијем, главе више и не осетим...! Не знам јесам то овде споменуо, друг мој из БГ арлаукао целу ноћ због зуба па и главе, и кад је у по ноћи отишао на Хитну дали му Тродон а ако хоће нешто јаче нек оде ту иза ћошка, у школско двориште, таман око три ујутро долазе дилери...! 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #13 poslato: Jun 05, 2008, 05:55:31 pm » |
|
Ivanch3
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Bolje da šešir nemam, pod njime djavo drema, sneva i izvoljeva. Djavo mi je kriv. Ne pijem što uživam nit' što mi dobro stoji pijem da njega napojim..... Ne lutam što uživam nit' miris druma volim, lutam da njega umorim...... Ne sviram što uživam nije to pesma prava, sviram da njega uspavam.....
|
|
|
« Odgovor #14 poslato: Jun 09, 2008, 08:20:58 am » |
|
Suki
|
Baterije koje se koriste sa punjacem meni su  , rade dobro i ne trose se ni priblizno brzo kao obicne. 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Ljudi će zaboraviti šta si rekao. Ljudi će zaboraviti sta si učinio. Ali nikada neće zaboraviti kakva si osećanja u njima probudio.
|
|
|
|