Laćarak
+ Laćarak » Kompjuteri » PC Igre
 Gde nabavljate igrice u Srbiji???
.
Korisničko ime:
Lozinka:
Stranice: [1]   Idi dole
  Štampaj  
Autor Tema: Gde nabavljate igrice u Srbiji???  (Pročitano 872 puta)
« poslato: Jul 01, 2007, 08:07:28 pm »
sremac4ever
U prolazu
*

Van mreže Van mreže

Ovde je to reseno sa specijalnim "prodavnicama" samo za igrice(npr. EB games)

Ja se upravo patim sa CIVILIZATION 4 (mnogo je dobra)

Inace,nove igrice su prilicno skupe ovde(izmedju 50$-70$).One starije,mogu se naci za 10-tak $.Volim strategiju.Izmedju ostalog imam kompletan serijal TOTAL WAR kao i AGE OF EMPIRES (#2 &#3)+ civilization's.
Ima li igrica za x-box u Srbiji (Sr.Mitrovica)?????NE ovaj novi "360" nego onaj "stari"????
SIN ti ces mi najbolje odgovoriti,nadam se biggie

Imam neku rodbinu u Mitrovici,pa bih im zeleo poslati nekoliko.Ono FIFA,HALO 1&2...

Pitam se da li bi tu uopste radilo,zbog razlicitog sistema na tv-u???? confused

p.s.poslao bih im citav sistem(x-box) posto ga oni nemaju,sa mozda 10-tak igrica.On je ovde,brat-bratu 100$ novi!!!mozda 50-60$ polovan.Ja sam imao dva komada. roll...Jedan sam dobio na poklon....pa poklonio roll....drugi jos imam...samo...nisam ga upalio evo ima godinu dana budala

Na njemu imam odlicne igrice,ako se nekada resite za kupovinu ovog sistema OBAVEZNO probajte

1.Splinter Cell 1,2,3,4
2.Halo 1,2
3.Indiana Jones
4.Prince of Persia 1,2,3
5.GTA 3,Vice City,San Adreas
6.NINJA GAIDEN BLACK (ova je strasna!!!)

pozdrav

1.
« Poslednja izmena: Jul 01, 2007, 08:18:42 pm sremac4ever » Sačuvana
« Odgovor #1 poslato: Jul 02, 2007, 02:20:00 am »
SIN
Siniša Nikolić
Administrator
Heroj Laćarka

Van mreže Van mreže

If you can dream it, you can do it!

Prednosti i mane Srbije...  cursing
Igre mozes da nadjes gde hoćeš. Ima nekoliko ljudi po Mitrovici koji ti narežu po narudžbini. Bez obzira na starost, cena se odredjuje po broju cd-ova, ili diskova. Znači recimo 1 igra na jednom dvd košta 250 dinara. Negde možda može i jeftinije. Mi imamo neke kataloge pa preko nabavljamo filmove, programe, šta god nam treba. Cena je ispod 100 dinara po cd-u. Sem toga, koristiš li torrente?  smile

Uf, total war... Igrao sam Shoguna (toga da mi je ponovo).... I medieval, keca naravno. Za rome, nisam imao živaca, nisam mogao ni da ga pokrenem čestito, a ne mogu ni sad. Ne bih ga ni pokrenuo, pojeo bi me.  lol
I age volim, one starije delove, mada ne volim baš toliko real time, više mi se svidja shogun.  tongue smile

E sad za konzole, nisam stručnjak, baš nemam pojma oko njih. Ali sve može da se nadje preko kataloga, možda i preko "naših operativaca".  biggie

Koji vi sistem za tv tamo imate? Ovde je pal-bg. Fifu od 2004 nijednu nisam zaobišao, halo možda i imam al ga nisam ni instalirao, slabo ja igram. A i još retko.

Prinčeve sam sve prešao! Volim tabačine, još i kad je neka kao Kajlina tu...  wub
A tek ninja gaiden! Kao klinci smo sve pare bacili na to. I našao sam je na mamama, tačnije naterao sam nekog momka sa sk foruma da mi pošalje na mail. Mail sam čekao tri nedelje.  smile

P.S.
Zovi me sin, sine, Sine, nemoj SIN, nismo roboti.  smile
« Poslednja izmena: Jul 02, 2007, 12:12:15 pm SIN » Sačuvana

Stranice: [1]   Idi gore
  Štampaj  

Prebaci se na:  

Srodne teme
Naslov Započeo Odgovora Pregleda Poslednja poruka
Rečnik Vozača u Srbiji Smešna strana sveta Srki Boy 5 631 Poslednja poruka Oktobar 10, 2007, 02:43:04 pm
nisam_kao_on
Kvizovi u Srbiji Smešna strana sveta Srki Boy 2 499 Poslednja poruka Avgust 01, 2007, 01:30:42 am
Srki Boy
KAKO UCE STUDENTI U SRBIJI... Dnevne teme nisam_kao_on 7 546 Poslednja poruka Oktobar 16, 2007, 10:46:11 am
SIN
Razvodi u Srbiji sve cesci Ljubav i Prijateljstvo SIN 12 484 Poslednja poruka Mart 21, 2008, 09:52:05 pm
SIN
PlayStation igrice PC Igre neima 5 245 Poslednja poruka Septembar 25, 2008, 10:17:52 pm
SIN
Tigra Design by TurkLoRD