Prednosti i mane Srbije...

Igre mozes da nadjes gde hoćeš. Ima nekoliko ljudi po Mitrovici koji ti narežu po narudžbini. Bez obzira na starost, cena se odredjuje po broju cd-ova, ili diskova. Znači recimo 1 igra na jednom dvd košta 250 dinara. Negde možda može i jeftinije. Mi imamo neke kataloge pa preko nabavljamo filmove, programe, šta god nam treba. Cena je ispod 100 dinara po cd-u. Sem toga, koristiš li torrente?
Uf, total war... Igrao sam Shoguna (toga da mi je ponovo).... I medieval, keca naravno. Za rome, nisam imao živaca, nisam mogao ni da ga pokrenem čestito, a ne mogu ni sad. Ne bih ga ni pokrenuo, pojeo bi me.

I age volim, one starije delove, mada ne volim baš toliko real time, više mi se svidja shogun.

E sad za konzole, nisam stručnjak, baš nemam pojma oko njih. Ali sve može da se nadje preko kataloga, možda i preko "naših operativaca".

Koji vi sistem za tv tamo imate? Ovde je pal-bg. Fifu od 2004 nijednu nisam zaobišao, halo možda i imam al ga nisam ni instalirao, slabo ja igram. A i još retko.
Prinčeve sam sve prešao! Volim tabačine, još i kad je neka kao Kajlina tu...

A tek ninja gaiden! Kao klinci smo sve pare bacili na to. I našao sam je na mamama, tačnije naterao sam nekog momka sa sk foruma da mi pošalje na mail. Mail sam čekao tri nedelje.

P.S.
Zovi me sin, sine, Sine, nemoj SIN, nismo roboti.