« poslato: Мај 18, 2008, 04:45:42 » |
|
selenijum
|
Igra li iko od vas 'eroje???
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Shto jednostavno kad moze komplikovano...?
|
|
|
« Odgovor #1 poslato: Мај 18, 2008, 10:52:51 » |
|
Šuki
|
Igra Ivanch3! Ja sam igrao IV, ali mi bas i nisu legli pa sam batalio.. 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #2 poslato: Мај 18, 2008, 11:33:56 » |
|
selenijum
|
Ma chetvorka je FUJ, FUJ, FUJ!!! Probaj trojku, ima nekoliko ekspanzija i fenomenalna je...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #3 poslato: Мај 19, 2008, 02:26:56 » |
|
Ivanch3
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Bolje da šešir nemam, pod njime djavo drema, sneva i izvoljeva. Djavo mi je kriv. Ne pijem što uživam nit' što mi dobro stoji pijem da njega napojim..... Ne lutam što uživam nit' miris druma volim, lutam da njega umorim...... Ne sviram što uživam nije to pesma prava, sviram da njega uspavam.....
|
|
|
« Odgovor #4 poslato: Мај 19, 2008, 02:28:37 » |
|
Ivanch3
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Bolje da šešir nemam, pod njime djavo drema, sneva i izvoljeva. Djavo mi je kriv. Ne pijem što uživam nit' što mi dobro stoji pijem da njega napojim..... Ne lutam što uživam nit' miris druma volim, lutam da njega umorim...... Ne sviram što uživam nije to pesma prava, sviram da njega uspavam.....
|
|
|
« Odgovor #5 poslato: Мај 19, 2008, 02:30:56 » |
|
selenijum
|
Ma ja najbolje je varati....  I ja sam pre neki dan nashla neke shifrice za GTA Vice city, pa samo chekam da nastavim igrati....  Ja sam jednom probala igrati chetvorku, isfurala se i odjebala je...  Aaaaaaa.....U pravu si...Ne mogu da mu se sjetim imena... Jesi li igrao ekspanziju trojke Wake of Gods, Rusi neki odradili...? ps: Shadow je stvarno najbolji...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #6 poslato: Мај 19, 2008, 02:33:12 » |
|
Ivanch3
|
Nisam probao tu... mada ovih dana planiram da ih skinem sa neta pa ću poskidati sve moguće expanzije na koje naletim 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #7 poslato: Мај 19, 2008, 02:42:56 » |
|
selenijum
|
Znachi bolest teshka...Imash duplo vishe artifakta, vojsku unaprijedjenog 7-og levela josh mozesh unaprijediti u osmi, shto veci expirience vojske, dobijaju magiju tonu zdravlja i josh puno toga. Od tih osmih levela najjachi ti je darkness dragon, unaprijedjena verzija black dragon-a. Puno napada, puno zdravlja, a posle svakog napada vraca se nazad kao one harpije... Ako budesh imao pitanja, obrati se. Tj.javi se chim instalirash da ti objasnim josh neke cake. 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #8 poslato: Мај 19, 2008, 02:46:10 » |
|
Ivanch3
|
Ma meni su oni Azure Dragon iz Shadow of Death najbolji  To je pravi zmaj a ne ti mali sitni gušteri koji se vrzmaju po igri. Inače ona nova rasa sa Elementalima mi je totalni promašaj u igri.... Undead rulez kada uspeš da heroju nabudžiš onaj artifakt što poboljšava Necromancy pa dobijaš Licheve umesto kostura 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #9 poslato: Мај 19, 2008, 03:00:05 » |
|
selenijum
|
Uuuuuu.....Liche su vrh....Jedino shto valja kod elementala je to da kad donesesh gral odmah imash sve magije u mage guild-u. Shto se tiche azurnih zmajeva, jebi ga....morash se potruditi...  Skoro sam igrala neku mapu i ima prilichno njihovih "stanishta"  pa sam ih pokupila tonu, sve sam ih pobila (protivnike, ne zmajeve  ). Naravno mapa je skinuta sa net-a...Joj mogla bih ih malo danas odigrati, nisam dugo... Ja sam prvo mrzela heroje iz dna dushe, a onda sam ih pochela igrati...Tri mjeseca, dan i noc. Ponekad naveche izlazila na sat vremena vani, dodjem kuci, igram ih do 5,6 ujutro odspavam do mozda 11 ili manje i opet ispochetka...Kad sam ih pochela redovno sanjati i nakon shto npr.znala da vidim dvoje ljudi da se svadjaju, a ja mahinalno u glavi:"koliko im je ostalo energije...?"  , batalila sam na neko vrijeme. ufff....gadno.... 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #10 poslato: Мај 19, 2008, 03:06:14 » |
|
Ivanch3
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #11 poslato: Мај 19, 2008, 03:14:21 » |
|
selenijum
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #12 poslato: Мај 19, 2008, 03:17:19 » |
|
Ivanch3
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #13 poslato: Мај 19, 2008, 03:41:02 » |
|
selenijum
|
Mi smo znali izaci u grad, i drug i ja ili drugarica i ja, shta radimo prichamo o herojima, kako preci ovu tablu, koji je najbolji nachin da rijeshish onu misiju...Dok ostali ne polude i ne zaprijete da ce nas baciti u Vrbas ako ne prestanemo...Sad sam se opet nalozila, moracu odigrati koju tablu....Skoro sam poskidala mapa net-a, a odigrala samo jednu, pa me neshto maaaaamiiiii...... 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #14 poslato: Мај 19, 2008, 04:24:40 » |
|
Ivanch3
|
E to nikad nisam radio 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|