« Odgovor #15 poslato: Maj 19, 2008, 04:41:24 pm » |
|
Šuki
|
Jos jedna devojka koja je luda za igricama!!  Cool! 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Ljudi će zaboraviti šta si rekao. Ljudi će zaboraviti sta si učinio. Ali nikada neće zaboraviti kakva si osećanja u njima probudio.
|
|
|
« Odgovor #16 poslato: Maj 19, 2008, 04:42:23 pm » |
|
selenijum
|
Heheheheheehehehe....
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Shto jednostavno kad moze komplikovano...?
|
|
|
« Odgovor #17 poslato: Maj 19, 2008, 04:43:52 pm » |
|
Ivanch3
|
Kako misliš još jedna???? 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Bolje da šešir nemam, pod njime djavo drema, sneva i izvoljeva. Djavo mi je kriv. Ne pijem što uživam nit' što mi dobro stoji pijem da njega napojim..... Ne lutam što uživam nit' miris druma volim, lutam da njega umorim...... Ne sviram što uživam nije to pesma prava, sviram da njega uspavam.....
|
|
|
« Odgovor #18 poslato: Maj 19, 2008, 04:52:26 pm » |
|
Šuki
|
Duga je to prica... 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Ljudi će zaboraviti šta si rekao. Ljudi će zaboraviti sta si učinio. Ali nikada neće zaboraviti kakva si osećanja u njima probudio.
|
|
|
« Odgovor #19 poslato: Maj 19, 2008, 04:53:46 pm » |
|
selenijum
|
Vrlo zanimljiv odgovor...  Ima li josh koja cura na forumu da voli igrice?
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #20 poslato: Maj 19, 2008, 04:55:05 pm » |
|
Ivanch3
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Bolje da šešir nemam, pod njime djavo drema, sneva i izvoljeva. Djavo mi je kriv. Ne pijem što uživam nit' što mi dobro stoji pijem da njega napojim..... Ne lutam što uživam nit' miris druma volim, lutam da njega umorim...... Ne sviram što uživam nije to pesma prava, sviram da njega uspavam.....
|
|
|
« Odgovor #21 poslato: Maj 22, 2008, 03:25:06 pm » |
|
Ivanch3
|
Skinuo sam ih 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #22 poslato: Maj 22, 2008, 04:30:48 pm » |
|
|
|
« Odgovor #23 poslato: Maj 22, 2008, 08:27:08 pm » |
|
|
|
« Odgovor #24 poslato: Maj 23, 2008, 12:59:54 pm » |
|
selenijum
|
Bravo Masho!!!  Evo i ja sad skidam 'eroje, imam neki cd, al ne fercera.... Shta si sve skinuo...? Koje ekspanzije???
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #25 poslato: Maj 23, 2008, 02:49:17 pm » |
|
|
|
« Odgovor #26 poslato: Maj 23, 2008, 07:31:17 pm » |
|
Ivanch3
|
Bravo Masho!!!  Evo i ja sad skidam 'eroje, imam neki cd, al ne fercera.... Shta si sve skinuo...? Koje ekspanzije??? Heroes III complete.... Ima Restauration of Erathia, Shadow of Death i Armagedon's blade 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #27 poslato: Maj 23, 2008, 07:48:38 pm » |
|
selenijum
|
I ja sam to skinula danas.... Samo nemam vremena da ih odmah probam...  Jedva chekam sutra.... 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #28 poslato: Maj 26, 2008, 06:59:44 pm » |
|
Ivanch3
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #29 poslato: Maj 27, 2008, 12:52:55 pm » |
|
selenijum
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|