« Odgovor #45 poslato: Децембар 29, 2007, 04:42:55 » |
|
|
|
« Odgovor #46 poslato: Децембар 29, 2007, 05:51:08 » |
|
Ivanch3
|
Ali majke mi..... U igraonicu sam počeo da idem tek kad sam završio srednju školu, do tad je bilo kuća - škola, škola - kuća, kuća - trening, trening - kuća.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Bolje da šešir nemam, pod njime djavo drema, sneva i izvoljeva. Djavo mi je kriv. Ne pijem što uživam nit' što mi dobro stoji pijem da njega napojim..... Ne lutam što uživam nit' miris druma volim, lutam da njega umorim...... Ne sviram što uživam nije to pesma prava, sviram da njega uspavam.....
|
|
|
« Odgovor #47 poslato: Децембар 29, 2007, 07:25:13 » |
|
|
|
« Odgovor #48 poslato: Децембар 29, 2007, 08:18:39 » |
|
Ivanch3
|
tako je bilo kad sam krenuo na fax
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Bolje da šešir nemam, pod njime djavo drema, sneva i izvoljeva. Djavo mi je kriv. Ne pijem što uživam nit' što mi dobro stoji pijem da njega napojim..... Ne lutam što uživam nit' miris druma volim, lutam da njega umorim...... Ne sviram što uživam nije to pesma prava, sviram da njega uspavam.....
|
|
|
« Odgovor #49 poslato: Децембар 29, 2007, 09:20:48 » |
|
|
|
« Odgovor #50 poslato: Јануар 05, 2008, 01:05:04 » |
|
Dejan_
|
Uvek sam se secao kada sam kao klinac cekao da dodje lacaracka slava(koju sada nemogu ocima da smislim) gde sam uzivao igrajuci Cadilacs and dinosaurus,sjajni Pang,Punisher..A sada igram uglavnom one gde pustim mozak na pasu kao npr:Call of duty,Need for speed,Colin Mcrae.. 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Bila je noc,jedna mrkla,kao ova veceras,u ulici Dositejevoj, u Novom Sadu,na Dunavu.. Ja sam dolazio sa jednog mesta gde su svi bili rumeni kao kuvano vino koje su pili i gde su svi mirisali na karanfilic i pevali "Rozdestvo tvoje" i jos neke druge pesme kojih se ne secam bas.
|
|
|
« Odgovor #51 poslato: Јануар 05, 2008, 01:09:17 » |
SIN
Siniša Nikolić
Administrator
Heroj Laćarka

Van mreže
If you can dream it, you can do it!
|
E ta ti valja.. NFS 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #52 poslato: Јануар 05, 2008, 01:37:41 » |
|
Dejan_
|
E ta ti valja.. NFS  dobra stvar  ,budzis kola po zelji 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Bila je noc,jedna mrkla,kao ova veceras,u ulici Dositejevoj, u Novom Sadu,na Dunavu.. Ja sam dolazio sa jednog mesta gde su svi bili rumeni kao kuvano vino koje su pili i gde su svi mirisali na karanfilic i pevali "Rozdestvo tvoje" i jos neke druge pesme kojih se ne secam bas.
|
|
|
« Odgovor #53 poslato: Јануар 05, 2008, 10:50:29 » |
|
|
|
« Odgovor #54 poslato: Јануар 08, 2008, 12:41:55 » |
|
Dejan_
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #55 poslato: Јануар 09, 2008, 12:53:28 » |
|
Dejan_
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #56 poslato: Јануар 09, 2008, 12:04:54 » |
|
|
|
« Odgovor #57 poslato: Јануар 09, 2008, 01:00:15 » |
|
Šuki
|
Kacio sam ja vec takve stvari ovde, tako da sam pretpostavio o cemu se radi! 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #58 poslato: Јануар 09, 2008, 08:45:14 » |
|
Dejan_
|
bas sam se cimnuo 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #59 poslato: Јануар 09, 2008, 09:59:38 » |
Abracus
Global Moderator
Heroj Laćarka

Van mreže
Jack's back!
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Jack Bauer može da natera Avast ikonicu da se okreće u drugom smeru!
|
|
|
|