« Odgovor #60 poslato: Januar 09, 2008, 10:58:33 pm » |
|
Dejan_
|
We never do...  nece vise 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Laku noć dame i gospodo. Eto, i ova predstava je završena. Nadam se da ste uživali u njoj. Bilo je zadovoljstvo glupirati se za vas sve ove godine. Nadam se da ćemo se još videti u nekom drugom gradu, na nekoj drugoj predstavi, u nekom drugom cirkusu.
|
|
|
« Odgovor #61 poslato: Januar 21, 2008, 10:52:38 am » |
|
|
|
« Odgovor #62 poslato: Januar 21, 2008, 09:50:37 pm » |
|
Dejan_
|
E pa hvala,osecam se sigurnijim 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Laku noć dame i gospodo. Eto, i ova predstava je završena. Nadam se da ste uživali u njoj. Bilo je zadovoljstvo glupirati se za vas sve ove godine. Nadam se da ćemo se još videti u nekom drugom gradu, na nekoj drugoj predstavi, u nekom drugom cirkusu.
|
|
|
« Odgovor #63 poslato: Januar 21, 2008, 09:51:31 pm » |
|
|
|
« Odgovor #64 poslato: Februar 07, 2008, 09:11:19 pm » |
Mijat
U prolazu
Van mreže
|
Sta vam je ljudi, PES 6 je najbolji.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #65 poslato: Februar 07, 2008, 09:29:14 pm » |
|
|
|
« Odgovor #66 poslato: Februar 18, 2008, 03:03:17 pm » |
|
|
|
« Odgovor #67 poslato: Februar 18, 2008, 05:19:21 pm » |
SIN
Siniša Nikolić
Administrator
Heroj Laćarka

Van mreže
If you can dream it, you can do it!
|
Ako malo razmislim, rekao bih da ima više kanteraša nego što ima kompjutera u svetu.  Eto, i Jack je kaunter-teror. 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #68 poslato: Februar 18, 2008, 06:19:34 pm » |
|
Suki
|
Sine, izgleda samo ti i ja to ne igramo... A ja ni ne nameravam!!!! 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Ljudi će zaboraviti šta si rekao. Ljudi će zaboraviti sta si učinio. Ali nikada neće zaboraviti kakva si osećanja u njima probudio.
|
|
|
« Odgovor #69 poslato: Februar 18, 2008, 06:28:58 pm » |
|
Ivanch3
|
to je samo dok ne pukneš prvog lika u glavu... onda je sve lakše 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Bolje da šešir nemam, pod njime djavo drema, sneva i izvoljeva. Djavo mi je kriv. Ne pijem što uživam nit' što mi dobro stoji pijem da njega napojim..... Ne lutam što uživam nit' miris druma volim, lutam da njega umorim...... Ne sviram što uživam nije to pesma prava, sviram da njega uspavam.....
|
|
|
« Odgovor #70 poslato: Februar 18, 2008, 07:00:24 pm » |
Abracus
Global Moderator
Heroj Laćarka

Van mreže
Jack's back!
|
Ako malo razmislim, rekao bih da ima više kanteraša nego što ima kompjutera u svetu.  Eto, i Jack je kaunter-teror.  Jack Bauer does not play a video games. But Jack Bauer played once Russian Roulette with a fully loaded gun- and won!!! 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
When Jack Bauer cuts onions, the onions cry!
|
|
|
« Odgovor #71 poslato: Februar 18, 2008, 07:01:06 pm » |
|
Suki
|
to je samo dok ne pukneš prvog lika u glavu... onda je sve lakše Ja sam ipak vise pristalica hladnog oruzja!!! 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Ljudi će zaboraviti šta si rekao. Ljudi će zaboraviti sta si učinio. Ali nikada neće zaboraviti kakva si osećanja u njima probudio.
|
|
|
« Odgovor #72 poslato: Februar 18, 2008, 07:18:33 pm » |
|
Ivanch3
|
Ja sam ipak vise pristalica hladnog oruzja!!! Pa ima tu i čakija 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Bolje da šešir nemam, pod njime djavo drema, sneva i izvoljeva. Djavo mi je kriv. Ne pijem što uživam nit' što mi dobro stoji pijem da njega napojim..... Ne lutam što uživam nit' miris druma volim, lutam da njega umorim...... Ne sviram što uživam nije to pesma prava, sviram da njega uspavam.....
|
|
|
« Odgovor #73 poslato: Februar 18, 2008, 09:48:21 pm » |
unknown
U prolazu
Van mreže
|
to je samo dok ne pukneš prvog lika u glavu... onda je sve lakše  teorija kantera  i posle se pola sata hvališ kako je dobio head 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #74 poslato: Februar 18, 2008, 10:47:35 pm » |
|
Suki
|
Ivane ne instaliraj kanter, pasce ti sistem, kad ti kazem!!!! 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|