« poslato: Avgust 04, 2007, 12:24:50 pm » |
SIN
Siniša Nikolić
Administrator
Heroj Laćarka

Van mreže
If you can dream it, you can do it!
|
Po svemu sudeći, Blizzard sprema novu ekspanziju za igru World of Warcraft, koja trenutno ima 9 miliona aktivnih naloga. Posle prošlonedeljnog pojavljivanja igre “World of Warcraft: Wrath of the Lich King GC-demo” u bazi podataka Games Conventiona, igračkog sajma koji će se održati u Lajpcigu od 23. do 26. avgusta, Blizzard je danas zaštitio prava za ime Wrath of the Lich King.
Iako od Blizzarda nema zvanične potvrde o novoj ekspanziji, u njihovoj “kuhinji” se sigurno nešto sprema. Ipak, za potvdu nove ekspanzije moraćemo sačekati GC ili BlizzCon koji će se održati ovog vikenda.
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #1 poslato: Oktobar 01, 2007, 06:13:39 pm » |
|
Ivanch3
|
Bolje da nisu tutnuli ovu expanziju...... Taj Burning Crusade je nesto najgore posle Drugog svetskog rata  Jos kad dodje ova nova expanzija za 80-ti level bice veselo 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Bolje da šešir nemam, pod njime djavo drema, sneva i izvoljeva. Djavo mi je kriv. Ne pijem što uživam nit' što mi dobro stoji pijem da njega napojim..... Ne lutam što uživam nit' miris druma volim, lutam da njega umorim...... Ne sviram što uživam nije to pesma prava, sviram da njega uspavam.....
|
|
|
« Odgovor #2 poslato: Oktobar 01, 2007, 06:30:29 pm » |
|
|
|
« Odgovor #3 poslato: Oktobar 21, 2007, 09:50:44 pm » |
|
Ivanch3
|
Nema....... Gotov sam!!! Nemam još ni ceo tier 4 a već stiže nova expanzija "Rise of the Lich King"....... JoJ Blizardu u paklu gori!!! 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Bolje da šešir nemam, pod njime djavo drema, sneva i izvoljeva. Djavo mi je kriv. Ne pijem što uživam nit' što mi dobro stoji pijem da njega napojim..... Ne lutam što uživam nit' miris druma volim, lutam da njega umorim...... Ne sviram što uživam nije to pesma prava, sviram da njega uspavam.....
|
|
|
« Odgovor #4 poslato: Oktobar 22, 2007, 04:45:19 am » |
|
|
|
« Odgovor #5 poslato: Oktobar 22, 2007, 12:44:55 pm » |
|
Ivanch3
|
Znaš da sam bolji od tebe.... samo ja nisam nikad imao potrebe da se dokazujem 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #6 poslato: Oktobar 22, 2007, 01:09:26 pm » |
|
|
|
« Odgovor #7 poslato: Oktobar 22, 2007, 01:29:24 pm » |
|
Ivanch3
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #8 poslato: Novembar 03, 2007, 07:09:43 pm » |
|
|
|
« Odgovor #9 poslato: Novembar 03, 2007, 07:25:20 pm » |
|
Ivanch3
|
ako vam izbaci ženskog lika samo namestite sledeće:
armor set: Tier4
class: warlock
race: human
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #10 poslato: Januar 10, 2008, 12:19:11 am » |
|
Dejan_
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Bila je noc,jedna mrkla,kao ova veceras,u ulici Dositejevoj, u Novom Sadu,na Dunavu.. Ja sam dolazio sa jednog mesta gde su svi bili rumeni kao kuvano vino koje su pili i gde su svi mirisali na karanfilic i pevali "Rozdestvo tvoje" i jos neke druge pesme kojih se ne secam bas.
|
|
|
« Odgovor #11 poslato: Februar 02, 2008, 12:52:32 pm » |
Pera
U prolazu
Van mreže
|
Na pravom sam mestu. Vidim da se dosta dobro razumete u WoW ili tu igru kako vec zove  sto se pagla na net-u, mesecno uplacuje i . . . sta jos sve nemam pojma. Ja sam dobio ponudu od jednog momka, za samo 400 din., da mi nabavi igru i to sa sifrom za peglanje na netu. Sto ce reci da mogu da se igram besplatno na net-u do mile volje. Pa vas molim da mi kazete jel to ikako moguce, ili je to samo bajka za osobekao sto sam ja?
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #12 poslato: Februar 02, 2008, 05:14:33 pm » |
|
Ivanch3
|
Moze jedino pod uslovom da promenis mail, secret question i nacin placanja. Tako moze da te izvacari za kes. On tebi moze dati username i pasword koji koristis, ali on u svakom trenutku moze da trazi od Blizzarda svoju sifru na osnovu secret question-a (tajno pitanje).
Cak moze i on sam da trazi promenu istog tog tajnog pitanja, ali za to treba malo vremena.
Dalje igrica se placa 12.99 eura jedan mesec, tako da i kad ti istekne pretpalata account se zakljucava i ne moze se igrati dok se ne uplati ponovo.
Inace na pijaci u Sremskoj Mitrovici mozes kupiti original World of Warcraft + Burning Crusade nalog za 2850 dinara. Prvi mesec ce ti biti besplatan (+ 10 dana ako iskoristis dodatak jedan, mada ne znam da li je on jos u opticaju), svaki sledeci mesec moras placati, s tim ako uplacujes na 3 meseca ili pola godine dobijas neke popuste...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #13 poslato: Februar 04, 2008, 12:35:55 am » |
Pera
U prolazu
Van mreže
|
 |
|
|
Moze jedino pod uslovom da promenis mail, secret question i nacin placanja. Tako moze da te izvacari za kes. On tebi moze dati username i pasword koji koristis, ali on u svakom trenutku moze da trazi od Blizzarda svoju sifru na osnovu secret question-a (tajno pitanje).
Cak moze i on sam da trazi promenu istog tog tajnog pitanja, ali za to treba malo vremena.
Dalje igrica se placa 12.99 eura jedan mesec, tako da i kad ti istekne pretpalata account se zakljucava i ne moze se igrati dok se ne uplati ponovo.
Inace na pijaci u Sremskoj Mitrovici mozes kupiti original World of Warcraft + Burning Crusade nalog za 2850 dinara. Prvi mesec ce ti biti besplatan (+ 10 dana ako iskoristis dodatak jedan, mada ne znam da li je on jos u opticaju), svaki sledeci mesec moras placati, s tim ako uplacujes na 3 meseca ili pola godine dobijas neke popuste...
Ej molim te ajde pogledaj ovaj link http://forumw.org/viewtopic.php?t=236995&highlight=warcraftNasao sam neke linkove, primetim da ljudi komentarisu da igra radi idealno, a stvarno ne znam u cemu je caka. Verovatno ces ti bolje razumeti.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #14 poslato: Februar 04, 2008, 02:30:46 pm » |
|
Ivanch3
|
Ne to je nešto sasvim drugo, ali da bi ti imao svoj lični acc moraš imati svoj CD key pomoću kojeg ćeš ga napraviti... ti linkovi su uglavom vezani za fast level, easy earning of gold i neke cheatove zbog kojih možeš da zaglaviš ban ok Bizzarda.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|