« poslato: Oktobar 05, 2007, 11:12:58 am » |
|
|
|
« Odgovor #1 poslato: Oktobar 05, 2007, 12:06:48 pm » |
|
|
|
« Odgovor #2 poslato: Oktobar 09, 2007, 08:18:56 pm » |
|
nisam_kao_on
|
strava je.. xaxaxaxaxa.. 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
.. ZIVOT NE CINI BROJ UZDAHA KOJE UZIMAMO. ZIVOT CINE MOMENTI KOJI NAM ODUZIMAJU DAH..
|
|
|
« Odgovor #3 poslato: Decembar 11, 2007, 04:43:34 pm » |
|
Ivanch3
|
Dobra je 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Bolje da šešir nemam, pod njime djavo drema, sneva i izvoljeva. Djavo mi je kriv. Ne pijem što uživam nit' što mi dobro stoji pijem da njega napojim..... Ne lutam što uživam nit' miris druma volim, lutam da njega umorim...... Ne sviram što uživam nije to pesma prava, sviram da njega uspavam.....
|
|
|
« Odgovor #4 poslato: Decembar 22, 2007, 04:14:28 pm » |
|
Suki
|
Stvarno simpaticna igrica!! 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Ljudi će zaboraviti šta si rekao. Ljudi će zaboraviti sta si učinio. Ali nikada neće zaboraviti kakva si osećanja u njima probudio.
|
|
|
« Odgovor #5 poslato: Decembar 23, 2007, 03:38:17 pm » |
|
Ivanch3
|
Koji ti je najbolji rezultat? 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Bolje da šešir nemam, pod njime djavo drema, sneva i izvoljeva. Djavo mi je kriv. Ne pijem što uživam nit' što mi dobro stoji pijem da njega napojim..... Ne lutam što uživam nit' miris druma volim, lutam da njega umorim...... Ne sviram što uživam nije to pesma prava, sviram da njega uspavam.....
|
|
|
« Odgovor #6 poslato: Decembar 23, 2007, 03:42:39 pm » |
|
Suki
|
Au, igrao sam juce 3 puta, ne znam tacno, ali malo preko 20.000!! 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Ljudi će zaboraviti šta si rekao. Ljudi će zaboraviti sta si učinio. Ali nikada neće zaboraviti kakva si osećanja u njima probudio.
|
|
|
« Odgovor #7 poslato: Decembar 23, 2007, 03:49:04 pm » |
|
Ivanch3
|
bah 21.000 najviše što sam uspeo 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #8 poslato: Decembar 23, 2007, 03:50:41 pm » |
|
Suki
|
Ti mache? I nemoj da varas!!! 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #9 poslato: Decembar 23, 2007, 03:51:29 pm » |
|
|
|
« Odgovor #10 poslato: Decembar 23, 2007, 03:53:52 pm » |
|
Suki
|
Au, pa ti obori rekord igrice!! Dobro je da jos radi koliko si je opteretila!! 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #11 poslato: Decembar 23, 2007, 04:03:11 pm » |
|
Ivanch3
|
Pa dobro šta sad ne idu joj igrice... Možda da je neka lakša.... možda bi bolje išla. Probaj ti da umesto ruke imaš kandže da te vidim kako ćeš sa mišom  Ili....Mache je pojela njen miš pa zato nije mogla bolje 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #12 poslato: Decembar 23, 2007, 09:12:18 pm » |
SIN
Siniša Nikolić
Administrator
Heroj Laćarka

Van mreže
If you can dream it, you can do it!
|
Nije to ništa, ja sam natero oko 150.  Mrzi me da to igram. 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #13 poslato: Decembar 26, 2007, 06:32:25 pm » |
|
Ivanch3
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #14 poslato: Avgust 02, 2008, 01:43:02 pm » |
|
Maša
|
|
|
|
|
|