« Odgovor #15 poslato: Oktobar 09, 2007, 08:05:53 pm » |
|
nisam_kao_on
|
i tako smo nabili 4000 poruka.. pa red bi bio da nam se obrati i sin i kaze da li je i koliko je zadovoljan..
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
.. ZIVOT NE CINI BROJ UZDAHA KOJE UZIMAMO. ZIVOT CINE MOMENTI KOJI NAM ODUZIMAJU DAH..
|
|
|
« Odgovor #16 poslato: Oktobar 09, 2007, 09:11:27 pm » |
SIN
Siniša Nikolić
Administrator
Heroj Laćarka

Van mreže
If you can dream it, you can do it!
|
Da ja kažem? Dobro:
Boli me dupe za poruke. Eto toliko.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #17 poslato: Oktobar 09, 2007, 09:13:50 pm » |
|
|
|
« Odgovor #18 poslato: Oktobar 09, 2007, 09:42:24 pm » |
|
nisam_kao_on
|
ok...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
.. ZIVOT NE CINI BROJ UZDAHA KOJE UZIMAMO. ZIVOT CINE MOMENTI KOJI NAM ODUZIMAJU DAH..
|
|
|
« Odgovor #19 poslato: Oktobar 09, 2007, 10:03:52 pm » |
SIN
Siniša Nikolić
Administrator
Heroj Laćarka

Van mreže
|
Razočaran odgovorom?
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #20 poslato: Oktobar 09, 2007, 10:09:44 pm » |
|
nisam_kao_on
|
ne.. nisam mislio samo na poruke.. mislio sam, kako ti se cini sve sad, kad nas ima vise, da li si zadovoljan tim sto si video ovde do sad..
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #21 poslato: Oktobar 09, 2007, 10:13:04 pm » |
|
Šuki
|
Jest, najbitnije je  drustvance! Ali ovako kvalitetno! 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Ljudi će zaboraviti šta si rekao. Ljudi će zaboraviti sta si učinio. Ali nikada neće zaboraviti kakva si osećanja u njima probudio.
|
|
|
« Odgovor #22 poslato: Oktobar 09, 2007, 10:33:11 pm » |
SIN
Siniša Nikolić
Administrator
Heroj Laćarka

Van mreže
|
Naravno da sam zadovljan. Činjenica da svako veče ima nekog s kim možeš pročetovati, to je, najveći uspeh.  Ovo je ipak sad neko mesto gde dodješ, npr. uveče kad ne možeš nigde drugde, i jednostavno vidiš neka dešavanja.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #23 poslato: Oktobar 09, 2007, 10:39:30 pm » |
|
Ivanch3
|
Jos kad ne bi bilo Rade di bi nam bio kraj 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Bolje da šešir nemam, pod njime djavo drema, sneva i izvoljeva. Djavo mi je kriv. Ne pijem što uživam nit' što mi dobro stoji pijem da njega napojim..... Ne lutam što uživam nit' miris druma volim, lutam da njega umorim...... Ne sviram što uživam nije to pesma prava, sviram da njega uspavam.....
|
|
|
« Odgovor #24 poslato: Oktobar 09, 2007, 11:44:39 pm » |
|
Šuki
|
Naravno da sam zadovljan. Činjenica da svako veče ima nekog s kim možeš pročetovati, to je, najveći uspeh. Ovo je ipak sad neko mesto gde dodješ, npr. uveče kad ne možeš nigde drugde, i jednostavno vidiš neka dešavanja. 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Ljudi će zaboraviti šta si rekao. Ljudi će zaboraviti sta si učinio. Ali nikada neće zaboraviti kakva si osećanja u njima probudio.
|
|
|
« Odgovor #25 poslato: Oktobar 10, 2007, 01:09:27 am » |
crno_mache
...мијауууу... :))
Global Moderator
Heroj Laćarka

Van mreže
Ako me voliš, idi od mene. . .
|
Bravo bravo za sve vas.... 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
 Nikome ni reč. . .kad potonem u bol da voleo sam te, a nisam bio tvoj. . . Nikome kad znaš da nisam bio jak. . . i samo LAKU NOĆ poželi mi za kraj. . .
|
|
|
« Odgovor #26 poslato: Oktobar 10, 2007, 12:36:16 pm » |
|
nisam_kao_on
|
sto ste pisali sinoc, pisali ste.. dao sam vam maaaaaaaaaaalu prednost da stignete da procitate sta sam pisao.. sad, opet krecem u ofanzivu! 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #27 poslato: Oktobar 10, 2007, 12:45:43 pm » |
|
Šuki
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #28 poslato: Oktobar 10, 2007, 12:46:53 pm » |
|
nisam_kao_on
|
da,da,da.... i m back! 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #29 poslato: Oktobar 10, 2007, 10:43:39 pm » |
|
|
|
|