« Odgovor #75 poslato: Oktobar 22, 2007, 01:37:42 pm » |
|
nisam_kao_on
|
to je jedino sto mozete.. da se trudite.. 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
.. ZIVOT NE CINI BROJ UZDAHA KOJE UZIMAMO. ZIVOT CINE MOMENTI KOJI NAM ODUZIMAJU DAH..
|
|
|
« Odgovor #76 poslato: Oktobar 22, 2007, 01:42:15 pm » |
|
Ivanch3
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Bolje da šešir nemam, pod njime djavo drema, sneva i izvoljeva. Djavo mi je kriv. Ne pijem što uživam nit' što mi dobro stoji pijem da njega napojim..... Ne lutam što uživam nit' miris druma volim, lutam da njega umorim...... Ne sviram što uživam nije to pesma prava, sviram da njega uspavam.....
|
|
|
« Odgovor #77 poslato: Oktobar 22, 2007, 01:47:23 pm » |
|
nisam_kao_on
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
.. ZIVOT NE CINI BROJ UZDAHA KOJE UZIMAMO. ZIVOT CINE MOMENTI KOJI NAM ODUZIMAJU DAH..
|
|
|
« Odgovor #78 poslato: Oktobar 22, 2007, 01:51:07 pm » |
|
Ivanch3
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Bolje da šešir nemam, pod njime djavo drema, sneva i izvoljeva. Djavo mi je kriv. Ne pijem što uživam nit' što mi dobro stoji pijem da njega napojim..... Ne lutam što uživam nit' miris druma volim, lutam da njega umorim...... Ne sviram što uživam nije to pesma prava, sviram da njega uspavam.....
|
|
|
« Odgovor #79 poslato: Oktobar 23, 2007, 04:04:56 pm » |
|
Šuki
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Ljudi će zaboraviti šta si rekao. Ljudi će zaboraviti sta si učinio. Ali nikada neće zaboraviti kakva si osećanja u njima probudio.
|
|
|
« Odgovor #80 poslato: Oktobar 23, 2007, 07:11:26 pm » |
|
nisam_kao_on
|
to je bio, onako.. vise ironican odgovor..
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #81 poslato: Oktobar 26, 2007, 05:53:34 pm » |
|
Ivanch3
|
Naslutili smo mi ironiju u tvoj otkucaju ali...... 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #82 poslato: Oktobar 26, 2007, 11:55:11 pm » |
|
nisam_kao_on
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #83 poslato: Oktobar 27, 2007, 03:57:15 pm » |
|
Ivanch3
|
Ne vredi ti to 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #84 poslato: Oktobar 27, 2007, 11:54:20 pm » |
|
|
|
« Odgovor #85 poslato: Oktobar 28, 2007, 11:44:31 am » |
|
|
|
« Odgovor #86 poslato: Oktobar 28, 2007, 03:13:08 pm » |
|
Šuki
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Ljudi će zaboraviti šta si rekao. Ljudi će zaboraviti sta si učinio. Ali nikada neće zaboraviti kakva si osećanja u njima probudio.
|
|
|
« Odgovor #87 poslato: Oktobar 29, 2007, 01:29:23 am » |
|
nisam_kao_on
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #88 poslato: Oktobar 29, 2007, 09:03:02 pm » |
|
|
|
« Odgovor #89 poslato: Oktobar 30, 2007, 04:55:55 pm » |
|
Ivanch3
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|