Laćarak
+ Laćarak » Generalno » Predlozi, žalbe i kritike
 Akcija: Promocija Foruma
.
Korisničko ime:
Lozinka:
Stranice: 1 [2] 3 4   Idi dole
  Štampaj  
Autor Tema: Akcija: Promocija Foruma  (Pročitano 7885 puta)
« Odgovor #15 poslato: Фебруар 13, 2008, 08:54:46 »
Ivanch3
Global Moderator
Heroj Laćarka

Van mreže Van mreže

Capo di tutti capi!!!!

eto Sine mi predloge imamo...... Sad ih realizuj  thumb up
Sačuvana

Bolje da šešir nemam, pod njime djavo drema, sneva i izvoljeva. Djavo mi je kriv.
Ne pijem što uživam nit' što mi dobro stoji pijem da njega napojim.....
Ne lutam što uživam nit' miris druma volim, lutam da njega umorim......
Ne sviram što uživam nije to pesma prava, sviram da njega uspavam.....
« Odgovor #16 poslato: Фебруар 13, 2008, 09:23:18 »
Dejan_
Heroj Laćarka

Van mreže Van mreže

НАЂИ МЕ!
www.lacarak.net

Zasto Lacarak sitnim slovima?
Sačuvana

Bila je noc,jedna mrkla,kao ova veceras,u ulici Dositejevoj, u Novom Sadu,na Dunavu..
Ja sam dolazio sa jednog mesta gde su svi bili rumeni kao kuvano vino koje su pili i gde su svi mirisali na karanfilic i pevali "Rozdestvo tvoje" i jos neke druge pesme kojih se ne secam bas.
« Odgovor #17 poslato: Фебруар 13, 2008, 09:23:45 »
Dejan_
Heroj Laćarka

Van mreže Van mreže

biggie
Sačuvana

Bila je noc,jedna mrkla,kao ova veceras,u ulici Dositejevoj, u Novom Sadu,na Dunavu..
Ja sam dolazio sa jednog mesta gde su svi bili rumeni kao kuvano vino koje su pili i gde su svi mirisali na karanfilic i pevali "Rozdestvo tvoje" i jos neke druge pesme kojih se ne secam bas.
« Odgovor #18 poslato: Фебруар 13, 2008, 11:29:11 »
Abracus
Global Moderator
Heroj Laćarka

Van mreže Van mreže

Jack's back!

НАЂИ МЕ!
www.lacarak.net/forum

е то је прави маркетинг, видиш прва реакција је била ЗАШТО? Прво те заинтригира, па одеш на адресу, и ту останеш... ЗАУВЕК!

budala

Тако сам и ја некако доспео овде...! 

roll
Sačuvana

Jack Bauer može da natera Avast ikonicu da se okreće u drugom smeru!
« Odgovor #19 poslato: Фебруар 13, 2008, 11:31:27 »
Dejan_
Heroj Laćarka

Van mreže Van mreže

otvorio si mi oci  Lahva Lahva Lahva
Sačuvana

« Odgovor #20 poslato: Фебруар 13, 2008, 11:33:10 »
Abracus
Global Moderator
Heroj Laćarka

Van mreže Van mreže

Jack's back!

lol
Sačuvana

« Odgovor #21 poslato: Фебруар 13, 2008, 11:39:16 »
Dejan_
Heroj Laćarka

Van mreže Van mreže

Dati deci za sladoled da vicu kroz selo:PONOVO RADI BIOSKOP biggie
To uvek upali,setite se samo maratonaca.. Smeh
Sačuvana

« Odgovor #22 poslato: Фебруар 13, 2008, 11:45:48 »
SIN
Siniša Nikolić
Administrator
Heroj Laćarka

Van mreže Van mreže

If you can dream it, you can do it!

Nekako mi ovo ovde spada, i mogu reći da sam se puno pronašao u ovome, i što se tiče sajta, i mojih postupaka u nekim stvarima. Inače, spada u marketing.  smile

1- do not wait for a revolutionary idea, the idea of your life will never happen, just focus on a simple exciting empty space you see and execute as fast as possible
2- share your idea as much as possible, the more you share, the more you get advice and the more you learn. Meet and talk to your competitors.
3- build a community around you through blogging and social software
4- listen to your community, answer questions and build your product with their feedback, involve bloggers as early as possible and get their feedback, if negative, adapt your product permanently
5- gather a great team with a very different skill set than yours, look for people who are better than you without being afraid of it
6- be the first to recognize a problem or a mistake you have made. Never hide it behind the carpet. Address the issue in public, learn and correct it.
7- do not spend time on market research, but launch as early as possible in alpha or beta versions. Keep improving the product in the open.
8- do not focus on a large spreadsheet business plan, you are so sure it is not going to happen anyway
9- do not plan huge marketing, growing with your community loving the product is much more powerful
10- do not focus on getting rich or selling your company, focus on your users, money is a consequence of success, can't be a goal

Čovek je bum u Francuskoj, a upravo je ovako nekako ovaj sajt i nastao.  smile
Sačuvana

« Odgovor #23 poslato: Фебруар 13, 2008, 11:47:57 »
Abracus
Global Moderator
Heroj Laćarka

Van mreže Van mreže

Jack's back!

Nekako mi ovo ovde spada, i mogu reći da sam se puno pronašao u ovome, i što se tiče sajta, i mojih postupaka u nekim stvarima. Inače, spada u marketing.  smile

5- gather a great team with a very different skill set than yours, look for people who are better than you without being afraid of it

Lahva  Lahva  Lahva
Sačuvana

« Odgovor #24 poslato: Фебруар 13, 2008, 11:54:11 »
SIN
Siniša Nikolić
Administrator
Heroj Laćarka

Van mreže Van mreže

Jači tim - NE POSTOJI OD NAS!!!  lol
Sačuvana

« Odgovor #25 poslato: Фебруар 13, 2008, 11:55:23 »
Dejan_
Heroj Laćarka

Van mreže Van mreže

Bravo Bravo Bravo
Sačuvana

« Odgovor #26 poslato: Фебруар 14, 2008, 12:01:10 »
SIN
Siniša Nikolić
Administrator
Heroj Laćarka

Van mreže Van mreže

Deki čestitamo na 200-toj poruci (sa zakašnjenjem)!  Bravo Bravo Bravo
Sačuvana

« Odgovor #27 poslato: Фебруар 14, 2008, 12:03:20 »
Dejan_
Heroj Laćarka

Van mreže Van mreže

Deki čestitamo na 200-toj poruci (sa zakašnjenjem)!  Bravo Bravo Bravo
Lahva
Sačuvana

« Odgovor #28 poslato: Фебруар 14, 2008, 12:04:49 »
Abracus
Global Moderator
Heroj Laćarka

Van mreže Van mreže

Jack's back!

WE ARE THE TEAM No. 1!!!

Bravo

П.С.
Све честитке Дејану!
Sačuvana

« Odgovor #29 poslato: Фебруар 14, 2008, 06:03:20 »
Šuki
Global Moderator
Heroj Laćarka

Van mreže Van mreže

Nema tog resenja za koje ja nemam problem!!

Yeah! Yeah! Yeah! Yeah!
Sačuvana

Stranice: 1 [2] 3 4   Idi gore
  Štampaj  

Prebaci se na:  

Srodne teme
Naslov Započeo Odgovora Pregleda Poslednja poruka
Prvom i neverovatnom Heroju foruma - crno_mache Predlozi, žalbe i kritike « 1 2 » SIN 20 3989 Poslednja poruka Фебруар 14, 2008, 01:29:11
crno_mache
Akcija - reakcija, dobar video! Smešna strana sveta SIN 4 1141 Poslednja poruka Април 03, 2008, 01:07:10
crno_mache
Gušenje foruma, problemi sa postovanjem.. ovde Laćarak SIN 11 2277 Poslednja poruka Септембар 07, 2008, 05:51:27
SIN
Novo! Proširenje foruma i na sajt! :) Laćarak SIN 2 1108 Poslednja poruka Јул 17, 2008, 08:34:31
Abracus
Kako sprečiti odliv mladih mozgova s foruma na fejsbuk? Predlozi, žalbe i kritike SIN 5 1185 Poslednja poruka Фебруар 03, 2010, 11:42:37
Mašijus :)
Tigra Design by TurkLoRD