« poslato: Novembar 03, 2007, 07:22:08 pm » |
|
Ivanch3
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Bolje da šešir nemam, pod njime djavo drema, sneva i izvoljeva. Djavo mi je kriv. Ne pijem što uživam nit' što mi dobro stoji pijem da njega napojim..... Ne lutam što uživam nit' miris druma volim, lutam da njega umorim...... Ne sviram što uživam nije to pesma prava, sviram da njega uspavam.....
|
|
|
« Odgovor #1 poslato: Novembar 03, 2007, 09:54:33 pm » |
SIN
Siniša Nikolić
Administrator
Heroj Laćarka

Van mreže
If you can dream it, you can do it!
|
Of might and magic...  Čestitam! 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #2 poslato: Novembar 03, 2007, 10:48:54 pm » |
|
Šuki
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Ljudi će zaboraviti šta si rekao. Ljudi će zaboraviti sta si učinio. Ali nikada neće zaboraviti kakva si osećanja u njima probudio.
|
|
|
« Odgovor #3 poslato: Novembar 04, 2007, 02:36:04 pm » |
|
|
|
« Odgovor #4 poslato: Novembar 04, 2007, 02:43:11 pm » |
|
Ivanch3
|
Puno je Mache, puno je 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Bolje da šešir nemam, pod njime djavo drema, sneva i izvoljeva. Djavo mi je kriv. Ne pijem što uživam nit' što mi dobro stoji pijem da njega napojim..... Ne lutam što uživam nit' miris druma volim, lutam da njega umorim...... Ne sviram što uživam nije to pesma prava, sviram da njega uspavam.....
|
|
|
« Odgovor #5 poslato: Novembar 04, 2007, 02:46:08 pm » |
crno_mache
...мијауууу... :))
Global Moderator
Heroj Laćarka

Van mreže
Ako me voliš, idi od mene. . .
|
Pa jest puno za jedan obrok... Ali ako ti to rasporediš na čak 2-3 dana, to će sasvim lepo ići 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
 Nikome ni reč. . .kad potonem u bol da voleo sam te, a nisam bio tvoj. . . Nikome kad znaš da nisam bio jak. . . i samo LAKU NOĆ poželi mi za kraj. . .
|
|
|
« Odgovor #6 poslato: Novembar 04, 2007, 02:49:20 pm » |
|
Ivanch3
|
pfff s obzirom kako ja jedem bambi to će potrajati godinu - dve 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #7 poslato: Novembar 04, 2007, 02:50:40 pm » |
crno_mache
...мијауууу... :))
Global Moderator
Heroj Laćarka

Van mreže
Ako me voliš, idi od mene. . .
|
Što duže stoji - bambi je bolji 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
 Nikome ni reč. . .kad potonem u bol da voleo sam te, a nisam bio tvoj. . . Nikome kad znaš da nisam bio jak. . . i samo LAKU NOĆ poželi mi za kraj. . .
|
|
|
« Odgovor #8 poslato: Novembar 04, 2007, 02:52:24 pm » |
|
Ivanch3
|
E to nisam znao 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #9 poslato: Novembar 04, 2007, 07:36:12 pm » |
|
|
|
|