« poslato: Januar 24, 2008, 09:42:55 pm » |
Ciciban
U prolazu
Van mreže
|
Ljudi jel postoji neka opcija da se ovde postavi live chat...?
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #1 poslato: Januar 24, 2008, 09:45:30 pm » |
|
tucko07
|
pa imas ga na naslovnoj skroz dole blento
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #2 poslato: Januar 24, 2008, 09:47:51 pm » |
Ciciban
U prolazu
Van mreže
|
Nashao sam...hvala 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #3 poslato: Januar 24, 2008, 09:55:38 pm » |
|
Suki
|
Tucko lepo se ti snalazis ovde!  Neka, da ne moramo uvek mi da dajemo instrukcije! 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Ljudi će zaboraviti šta si rekao. Ljudi će zaboraviti sta si učinio. Ali nikada neće zaboraviti kakva si osećanja u njima probudio.
|
|
|
« Odgovor #4 poslato: Januar 24, 2008, 09:56:40 pm » |
|
|
|
« Odgovor #5 poslato: Januar 24, 2008, 10:13:16 pm » |
|
tucko07
|
e da, imam i ja jedan predlog. Da li je moguce ubaciti na privatni profil i skype, kao sto ima icq, i yahoo chini mi se?
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #6 poslato: Januar 25, 2008, 12:30:46 am » |
|
|
|
« Odgovor #7 poslato: Januar 25, 2008, 10:41:20 pm » |
|
Dejan_
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Laku noć dame i gospodo. Eto, i ova predstava je završena. Nadam se da ste uživali u njoj. Bilo je zadovoljstvo glupirati se za vas sve ove godine. Nadam se da ćemo se još videti u nekom drugom gradu, na nekoj drugoj predstavi, u nekom drugom cirkusu.
|
|
|
« Odgovor #8 poslato: Januar 26, 2008, 12:32:10 am » |
|
Suki
|
Samo markiraj onaj deo teksta koji zelis da citiras i radice. 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Ljudi će zaboraviti šta si rekao. Ljudi će zaboraviti sta si učinio. Ali nikada neće zaboraviti kakva si osećanja u njima probudio.
|
|
|
« Odgovor #9 poslato: Januar 26, 2008, 12:35:30 am » |
|
Dejan_
|
Samo markiraj onaj deo teksta koji zelis da citiras i radice.  Suki pa probao sam,kako ga markiram deo opet mi izbaci ceo tekst 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Laku noć dame i gospodo. Eto, i ova predstava je završena. Nadam se da ste uživali u njoj. Bilo je zadovoljstvo glupirati se za vas sve ove godine. Nadam se da ćemo se još videti u nekom drugom gradu, na nekoj drugoj predstavi, u nekom drugom cirkusu.
|
|
|
« Odgovor #10 poslato: Januar 26, 2008, 12:37:11 am » |
|
Suki
|
Suki pa probao sam Jesi hteo ovako nesto? 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #11 poslato: Januar 26, 2008, 12:38:01 am » |
|
Dejan_
|
Suki pa probao sam Jesi hteo ovako nesto?  E bas tako 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #12 poslato: Januar 26, 2008, 12:39:15 am » |
|
tucko07
|
kada ti citira sve, pre nego sto posaljes izbrisi sta ti ne treba i to je najjednostavnije ako nemozes da se snadjes. jedino ako je text dugacak onda... 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #13 poslato: Januar 26, 2008, 12:45:29 am » |
|
Dejan_
|
kada ti citira sve, pre nego sto posaljes izbrisi sta ti ne treba i to je najjednostavnije ako nemozes da se snadjes. jedino ako je text dugacak onda...  Pa zato i pitam da ne bih brisao to sto mi ne treba.Neznam kako kod vas,ali kod mene jednostavno nemoze.. 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #14 poslato: Januar 26, 2008, 12:51:08 am » |
crno_mache
...мијауууу... :))
Global Moderator
Heroj Laćarka

Van mreže
Ako me voliš, idi od mene. . .
|
Kako ne može? Citiraš čitavu poruku pa u tom citatu obrišeš što ne želiš da bude citirano. Prosto,a? 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
 Nikome ni reč. . .kad potonem u bol da voleo sam te, a nisam bio tvoj. . . Nikome kad znaš da nisam bio jak. . . i samo LAKU NOĆ poželi mi za kraj. . .
|
|
|
|