« Odgovor #15 poslato: Април 15, 2009, 12:29:03 » |
|
Ivanch3
|
:nono:Ccc...tako li? Hvala Ruki sto mi otvori oci...
LažeRuža!!!! Sram je bilo te sede kose!!  Kako možeš verovati nekom koga svi zovu Ruža a zove se Dragana??? To o'ma' vidiš da je neka prevara!!!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Bolje da šešir nemam, pod njime djavo drema, sneva i izvoljeva. Djavo mi je kriv. Ne pijem što uživam nit' što mi dobro stoji pijem da njega napojim..... Ne lutam što uživam nit' miris druma volim, lutam da njega umorim...... Ne sviram što uživam nije to pesma prava, sviram da njega uspavam.....
|
|
|
« Odgovor #16 poslato: Април 15, 2009, 12:30:48 » |
|
Ivanch3
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Bolje da šešir nemam, pod njime djavo drema, sneva i izvoljeva. Djavo mi je kriv. Ne pijem što uživam nit' što mi dobro stoji pijem da njega napojim..... Ne lutam što uživam nit' miris druma volim, lutam da njega umorim...... Ne sviram što uživam nije to pesma prava, sviram da njega uspavam.....
|
|
|
« Odgovor #17 poslato: Април 15, 2009, 12:32:07 » |
|
Ruki
|
|
|
|
|
« Poslednja izmena: Април 15, 2009, 12:56:35 Ruki »
|
Sačuvana
|
Come and save me from me...
|
|
|
« Odgovor #18 poslato: Април 15, 2009, 12:33:21 » |
|
Ivanch3
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #19 poslato: Април 15, 2009, 12:57:00 » |
|
Ruki
|
DA 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Come and save me from me...
|
|
|
« Odgovor #20 poslato: Април 15, 2009, 01:10:48 » |
|
Ivanch3
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #21 poslato: Април 15, 2009, 02:12:55 » |
|
|
|
« Odgovor #22 poslato: Април 15, 2009, 02:37:59 » |
|
Ivanch3
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #23 poslato: Април 15, 2009, 06:08:59 » |
|
|
|
« Odgovor #24 poslato: Април 15, 2009, 08:01:52 » |
MencheF1
Naseljenik

Van mreže
|
au ljudi, pa zar sve ovo za leskovacki vozic  Ivan ima najmanje jednu pljesku od deset posto mi je prvi odgovorio  Ali...kao sto rekoh...do septembra ima joooos vremena...ako budete fini, klopa za sve 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
BMW, F1 i mamine sarme...stvari zbog kojih vredi živeti...
|
|
|
« Odgovor #25 poslato: Април 15, 2009, 08:05:14 » |
MencheF1
Naseljenik

Van mreže
|
I da, Ivancha mi trazio pesmu Tonija Cetinskog, ako me ne laze 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
BMW, F1 i mamine sarme...stvari zbog kojih vredi živeti...
|
|
|
« Odgovor #26 poslato: Април 15, 2009, 08:09:14 » |
MiloS
U prolazu
Van mreže
sta recii.....
|
hahahahhahahahhhahahahahhahahaha
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #27 poslato: Април 15, 2009, 11:08:59 » |
|
Ivanch3
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #28 poslato: Април 16, 2009, 05:08:22 » |
|
Šuki
|
Vrlo originalna uvodna reč!  Dobro nam došla ovde!! 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #29 poslato: Април 16, 2009, 05:10:46 » |
|
Šuki
|
Vrlo originalna uvodna reč!  Dobro nam došla ovde!!  I da, Ivancha mi trazio pesmu Tonija Cetinskog, ako me ne laze  To je on sve radio zbog vozića, ne daj mu ništa dok ti ne pošalje pesmu!!!! 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|