« poslato: Jul 15, 2008, 07:08:25 pm » |
|
|
|
« Odgovor #1 poslato: Jul 15, 2008, 07:17:47 pm » |
|
Suki
|
Prvo da ti pozelim dobrodoslicu.  A drugo, svidja mi se ideja da se napravi neka emisija o Lacarku i onome sto se ovde nalazi... 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Ljudi će zaboraviti šta si rekao. Ljudi će zaboraviti sta si učinio. Ali nikada neće zaboraviti kakva si osećanja u njima probudio.
|
|
|
« Odgovor #2 poslato: Jul 15, 2008, 09:28:26 pm » |
|
|
|
« Odgovor #3 poslato: Jul 15, 2008, 10:05:50 pm » |
|
|
|
« Odgovor #4 poslato: Jul 16, 2008, 01:24:16 am » |
|
|
|
« Odgovor #5 poslato: Jul 17, 2008, 10:52:01 am » |
|
Suki
|
Svi smo mi za, ali tu postoji jedna caka... Tako da najbolje da zaboravima na to!!!! 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Ljudi će zaboraviti šta si rekao. Ljudi će zaboraviti sta si učinio. Ali nikada neće zaboraviti kakva si osećanja u njima probudio.
|
|
|
« Odgovor #6 poslato: Avgust 07, 2008, 12:39:33 am » |
plavi81
Domaćin

Van mreže
Zivi zivot zivotom zivih jer zivot zive samo zivi!
|
Plavi uvek ZA
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Drive Or Die
|
|
|
« Odgovor #7 poslato: Avgust 07, 2008, 03:36:03 pm » |
djordje
U prolazu
Van mreže
|
 |
|
|
Jos jedan pozdrav svim Lacarcanima. Svima koji su podrzali moj predlog da se napravi jedna emisija koja bi predstavila Laćarak u pravom svetlu, zahvaljujem od srca. Ova zamisao se lako moze sprovesti u delo, ali je komercijalnog karaktera i koliko sam saznao, mesna zajednica Laćarak nema interesa za ovako nesto /ili sredstava/ a sumnjam da je Sr, Mitrovica zainteresovana. Problem je izgleda u novcu. Za vasu informaciju cene jedne ovakve reportaze koja se emituje putem satelita za ceo svet jednom nedeljno u toku mesec dana, uz dodate i reprize iznosi 2.000,oo eura za koje Laćarak dobija prezentaciju kakvu zeli i koju bi video ceo svet i koja ukopno traje 80 minuta podeljeno na četiri epizode od koji svake nedelje ide nova a dan- dva nakon toga emituje se repriza što je ukupno 160 ninuta pojavljivanja. Pomenuti tinos pokriva troškove izlaska na teren ekipe za snimanje, novinara, /možda je potrebno i nekoliko puta izaći na teren jer sigurno u jednom danu nije moguće obuhvatiti sve sto bi adekvatno predstavilo Lacarak/, montazu i emitovanje u vremenu koje je navedeno kao i zakup satelitskog termina. Naravno da je Laćarak, odnosno onaj ko investira vlasnik ovog materijala, pa može da ga ustupi bilo kome za reemitovanje. Naravno, na organima lokalne uprave je da o tome odluče, a postoji i mogucnost udruzivanja zainteresovanih. Znam da je novac veliki problem, ali nije to situacija samo u Lacarku, pa neka vas to ne brine. Uglavnom je to svugde pristutno, ali neki se snadju a neki ne. U svakom slucaju jos jednom se zahvaljujem svima koji su podrzali ovu zamisao, pa sta bude - bice. Ja bih zeleo da ovo realizujemo, ali i ako ne, nema tu nikakvih problema, mozda neki drugi put. Sve Lacarcane pozdravlja Djordje Tarakcija ispred "Duga" sat televizije.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #8 poslato: Avgust 07, 2008, 05:07:33 pm » |
|
|
|
« Odgovor #9 poslato: Avgust 07, 2008, 06:07:57 pm » |
Abracus
Global Moderator
Heroj Laćarka

Van mreže
Jack's back!
|
Идеја је скроз ОК, штета је што мали привредници не виде интерес у овоме... Овакве емисије су врло популарне код "наших" гастарбајтера, и ја верујем да би приватници из Лаћарка имали шта да понуде тржишту "преко гране"... 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
When Jack Bauer cuts onions, the onions cry!
|
|
|
« Odgovor #10 poslato: Avgust 07, 2008, 06:25:49 pm » |
|
Suki
|
Sve je to super, ali cifra je prevelika, posebno od kako samodoprinosa nema nigde jer je dosta ljudi ostalo bez posla zbog privatizacije... 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #11 poslato: Avgust 10, 2008, 11:22:39 am » |
|
nisam_kao_on
|
Novca ima, siguran sam.. Ali se baca na manje bitne stvari. Da se pojavi neka narodnjakinja i da trazi 2000,oo eura za novu bundu od ko zna kakve jadne zivuljke, dali bi i gratis novca.. Da se ne lazemo, oni koji bi trebali nisu zainteresovani za bilo kakvu ozbiljniju saradnju, za bilo sta normalno.. Nazalost..
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
.. ZIVOT NE CINI BROJ UZDAHA KOJE UZIMAMO. ZIVOT CINE MOMENTI KOJI NAM ODUZIMAJU DAH..
|
|
|
« Odgovor #12 poslato: Avgust 27, 2008, 06:27:05 pm » |
neima
U prolazu
Van mreže
|
A moze li nesto ono kao humanitarno
|
|
|