Laćarak
+ Laćarak » Generalno » Predstavite se
 Laćarcanima
.
Korisničko ime:
Lozinka:
Glasanje
Pitanje: da li ste saglasni sa ovim predlogom
da - 6 (85.7%)
ne - 0 (0%)
eventualno - 1 (14.3%)
Ukupno glasova: 7

Stranice: [1]   Idi dole
  Štampaj  
Autor Tema: Laćarcanima  (Pročitano 832 puta)
« poslato: Jul 15, 2008, 07:08:25 pm »
djordje
U prolazu
*

Van mreže Van mreže

Jas sam Djordje. Radim na TV "DUGA" izmedju ostalih i emisije o regionima. Rodjen sam u Sr, Mitrovici a kcer mi je udata za Laćarcanina. Zelja mi je da Lacarak predsdtavimo Evropi onako kao zasluzuje. Ako ima interesa moj kontakt je prisutan, a citajuci istoriju Lacarka vidim da ima dosta materijala. I aklo je Lacarak Sremskomitrovacka opstina, ovo se odnosi na mesnu zajednicu i sve one koji zele da ucestvuju u ovom programu. Puno pozdravljam svod dragog prijatelja Vukelic Djuru. Rock2 Bravo
Sačuvana
« Odgovor #1 poslato: Jul 15, 2008, 07:17:47 pm »
Suki
Global Moderator
Heroj Laćarka

Van mreže Van mreže

Nema tog resenja za koje ja nemam problem!!

Prvo da ti pozelim dobrodoslicu. cao A drugo, svidja mi se ideja da se napravi neka emisija o Lacarku i onome sto se ovde nalazi... Hmm...
Sačuvana

Ljudi će zaboraviti šta si rekao.
Ljudi će zaboraviti sta si učinio.
Ali nikada neće zaboraviti kakva si osećanja u njima probudio.
« Odgovor #2 poslato: Jul 15, 2008, 09:28:26 pm »
SIN
Siniša Nikolić
Administrator
Heroj Laćarka

Van mreže Van mreže

If you can dream it, you can do it!

Takodje želim dobrodošlicu! Ideja je lepa, i voleo bih da pomognem realizaciju. A nadam se da su i ostali uz mene.  Viking
Sačuvana

« Odgovor #3 poslato: Jul 15, 2008, 10:05:50 pm »
tucko07
Domaćin

Van mreže Van mreže

Tucko je za SRBIJA
Sačuvana

« Odgovor #4 poslato: Jul 16, 2008, 01:24:16 am »
crno_mache
...мијауууу... :))
Global Moderator
Heroj Laćarka

Van mreže Van mreže

Ako me voliš, idi od mene. . .

I ja sam za  Grin Grin Grin
Sačuvana

Nikome ni reč. . .kad potonem u bol  da voleo sam te, a nisam bio tvoj. . .  Nikome kad znaš da nisam bio jak. . .  i samo LAKU NOĆ poželi mi za kraj. . .
« Odgovor #5 poslato: Jul 17, 2008, 10:52:01 am »
Suki
Global Moderator
Heroj Laćarka

Van mreže Van mreže

Svi smo mi za, ali tu postoji jedna caka... Tako da najbolje da zaboravima na to!!!! Ljutko 3
Sačuvana

« Odgovor #6 poslato: Avgust 07, 2008, 12:39:33 am »
plavi81
Domaćin

Van mreže Van mreže

Zivi zivot zivotom zivih jer zivot zive samo zivi!

Plavi uvek ZA
Sačuvana

Drive Or Die
« Odgovor #7 poslato: Avgust 07, 2008, 03:36:03 pm »
djordje
U prolazu
*

Van mreže Van mreže

Jos jedan pozdrav svim Lacarcanima. Svima koji su podrzali moj predlog da se napravi jedna emisija koja bi predstavila Laćarak u pravom svetlu, zahvaljujem od srca. Ova zamisao se lako moze sprovesti u delo, ali je komercijalnog karaktera i koliko sam saznao, mesna zajednica Laćarak nema interesa za ovako nesto /ili sredstava/ a sumnjam da je Sr, Mitrovica zainteresovana. Problem je izgleda u novcu. Za vasu informaciju cene jedne ovakve reportaze koja se emituje putem satelita za ceo svet jednom nedeljno u toku mesec dana, uz dodate i reprize iznosi 2.000,oo eura za koje Laćarak dobija prezentaciju kakvu zeli i koju bi video ceo svet i koja ukopno traje 80 minuta podeljeno na četiri epizode od koji svake nedelje ide nova a dan- dva nakon toga emituje se repriza što je ukupno 160 ninuta pojavljivanja. Pomenuti tinos pokriva troškove izlaska na teren ekipe za snimanje, novinara, /možda je potrebno i nekoliko puta izaći na teren jer sigurno u jednom danu nije moguće obuhvatiti sve sto bi adekvatno predstavilo Lacarak/, montazu i emitovanje u vremenu koje je navedeno kao i zakup satelitskog termina. Naravno da je Laćarak, odnosno onaj ko investira vlasnik ovog materijala, pa može da ga ustupi bilo kome za reemitovanje. Naravno, na organima lokalne uprave je da o tome odluče, a postoji i mogucnost udruzivanja zainteresovanih. Znam da je novac veliki problem, ali nije to situacija samo u Lacarku, pa neka vas to ne brine. Uglavnom je to svugde pristutno, ali neki se snadju a neki ne. U svakom slucaju jos jednom se zahvaljujem svima koji su podrzali ovu zamisao, pa sta bude  - bice. Ja bih zeleo da ovo realizujemo, ali i ako ne, nema tu nikakvih problema, mozda neki drugi put.
Sve Lacarcane pozdravlja Djordje Tarakcija ispred "Duga" sat televizije.
Sačuvana
« Odgovor #8 poslato: Avgust 07, 2008, 05:07:33 pm »
SIN
Siniša Nikolić
Administrator
Heroj Laćarka

Van mreže Van mreže

If you can dream it, you can do it!

Moglo je... da je dve hiljade dinara.  lol
Sačuvana

« Odgovor #9 poslato: Avgust 07, 2008, 06:07:57 pm »
Abracus
Global Moderator
Heroj Laćarka

Van mreže Van mreže

Jack's back!

Идеја је скроз ОК, штета је што мали привредници не виде интерес у овоме... Овакве емисије су врло популарне код "наших" гастарбајтера, и ја верујем да би приватници из Лаћарка имали шта да понуде тржишту "преко гране"...

thumb up 1
Sačuvana

When Jack Bauer cuts onions, the onions cry!
« Odgovor #10 poslato: Avgust 07, 2008, 06:25:49 pm »
Suki
Global Moderator
Heroj Laćarka

Van mreže Van mreže

Sve je to super, ali cifra je prevelika, posebno od kako samodoprinosa nema nigde jer je dosta ljudi ostalo bez posla zbog privatizacije... thumb down
Sačuvana

« Odgovor #11 poslato: Avgust 10, 2008, 11:22:39 am »
nisam_kao_on
Heroj Laćarka

Van mreže Van mreže

www.lacarak.net

Novca ima, siguran sam.. Ali se baca na manje bitne stvari. Da se pojavi neka narodnjakinja i da trazi 2000,oo eura za novu bundu od ko zna kakve jadne zivuljke, dali bi i gratis novca.. Da se ne lazemo, oni koji bi trebali nisu zainteresovani za bilo kakvu ozbiljniju saradnju, za bilo sta normalno.. Nazalost..
Sačuvana

.. ZIVOT NE CINI BROJ UZDAHA KOJE UZIMAMO. ZIVOT CINE MOMENTI KOJI NAM ODUZIMAJU DAH..
« Odgovor #12 poslato: Avgust 27, 2008, 06:27:05 pm »
neima
U prolazu
*

Van mreže Van mreže

A moze li nesto ono kao humanitarno 
Sačuvana
« Odgovor #13 poslato: Avgust 27, 2008, 10:40:26 pm »
SIN
Siniša Nikolić
Administrator
Heroj Laćarka