« Odgovor #15 poslato: Mart 21, 2008, 10:11:56 pm » |
Abracus
Global Moderator
Heroj Laćarka

Van mreže
Jack's back!
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
When Jack Bauer cuts onions, the onions cry!
|
|
|
« Odgovor #16 poslato: Mart 21, 2008, 10:54:09 pm » |
|
Ludaaa
|
ne spamaj mi temu covece 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Trazicu te preko ambasade, bas me briga da li takve stvari rade hocu vizu hitno idem tebi koja zena kada voli ne bi...stici cu te makar preko suda bas me briga neka misle da sam luda sve je ovo deo moga plana...
Mozes me voleti, mozes me mrzeti, al me ne mozes ignorisati
|
|
|
« Odgovor #17 poslato: Mart 21, 2008, 10:55:50 pm » |
|
Suki
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Ljudi će zaboraviti šta si rekao. Ljudi će zaboraviti sta si učinio. Ali nikada neće zaboraviti kakva si osećanja u njima probudio.
|
|
|
« Odgovor #18 poslato: Mart 21, 2008, 10:56:39 pm » |
|
Ivanch3
|
Ma nije...... tema ima 2 strane a mi ništa ne znamo.... Ja bih to pod ključ!! 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Bolje da šešir nemam, pod njime djavo drema, sneva i izvoljeva. Djavo mi je kriv. Ne pijem što uživam nit' što mi dobro stoji pijem da njega napojim..... Ne lutam što uživam nit' miris druma volim, lutam da njega umorim...... Ne sviram što uživam nije to pesma prava, sviram da njega uspavam.....
|
|
|
« Odgovor #19 poslato: Mart 21, 2008, 11:00:50 pm » |
|
Ludaaa
|
Pa jeste li pitali nesto? 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Trazicu te preko ambasade, bas me briga da li takve stvari rade hocu vizu hitno idem tebi koja zena kada voli ne bi...stici cu te makar preko suda bas me briga neka misle da sam luda sve je ovo deo moga plana...
|
|
|
« Odgovor #20 poslato: Mart 21, 2008, 11:03:12 pm » |
|
Ivanch3
|
Ajde.. imam ja jedno pitanje!!!
Objasni mi Pitagorinu Teoremu!!!!!!!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Bolje da šešir nemam, pod njime djavo drema, sneva i izvoljeva. Djavo mi je kriv. Ne pijem što uživam nit' što mi dobro stoji pijem da njega napojim..... Ne lutam što uživam nit' miris druma volim, lutam da njega umorim...... Ne sviram što uživam nije to pesma prava, sviram da njega uspavam.....
|
|
|
« Odgovor #21 poslato: Mart 21, 2008, 11:05:21 pm » |
|
|
|
« Odgovor #22 poslato: Mart 21, 2008, 11:06:10 pm » |
|
|
|
« Odgovor #23 poslato: Mart 21, 2008, 11:06:43 pm » |
|
tucko07
|
Toliko od mene (malo da pomognem ludi  )
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #24 poslato: Mart 21, 2008, 11:07:17 pm » |
Abracus
Global Moderator
Heroj Laćarka

Van mreže
Jack's back!
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #25 poslato: Mart 21, 2008, 11:07:29 pm » |
|
Ludaaa
|
Ajde.. imam ja jedno pitanje!
Objasni mi Pitagorinu Teoremu!!!!!!!
U matematici, Pitagorejska teorema ili Pitagorina teorema, je odnos u Euklidskoj geometriji između tri stranice pravouglog trougla. Teorema je nazvana po grčkom filozofu i matematičaru iz 6.veka p.n.e. Kvadrat dužine hipotenuze pravouglog trougla jednak je zbiru kvadrata dužina kateta istog trougla.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #26 poslato: Mart 21, 2008, 11:08:36 pm » |
|
Ludaaa
|
Fala 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #27 poslato: Mart 21, 2008, 11:09:15 pm » |
Abracus
Global Moderator
Heroj Laćarka

Van mreže
Jack's back!
|
Kvadrat dužine hipotenuze
мммм, моја омиљена хипотегуза!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #28 poslato: Mart 21, 2008, 11:12:43 pm » |
|
Suki
|
Pokusacu ja da pomognem u objasnjenju.... Ako postoji jedinstvo univerzuma onda ne postoji distribuirani kompleks idea i nedostupni angazman NUS-a u sistemu transcendencijei imanentne mogucnosti parasilabickog postojanja. Mi svi mislimo da je sinteza kiberneticke dijalektike u njenoj kosmickoj dekombinaciji primesa i alternativnog sastava etickog kredibiliteta i indikatora, ali se grdno varamo jer nismo u stanju da ispravno razlucimo sta zapravo pokrece nase primarne integrativne sposobnosti majeuticke i retoricke konkluzije. Nadam se da je sad dosta jasnije!! 
|
|
|
|
« Poslednja izmena: Mart 21, 2008, 11:41:39 pm Suki »
|
Sačuvana
|
Ljudi će zaboraviti šta si rekao. Ljudi će zaboraviti sta si učinio. Ali nikada neće zaboraviti kakva si osećanja u njima probudio.
|
|
|
« Odgovor #29 poslato: Mart 21, 2008, 11:13:01 pm » |
|
Ivanch3
|
Imam još jedno..... Kada prelaziš ulicu da li gledaš u kola, traktor, kamion, tramvaj, kamion sa cisternom, bicikl ili motor???? 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|