« poslato: Avgust 30, 2007, 11:17:12 pm » |
kaena
Naseljenik

Van mreže
|
 KONEKTUJEM SE U NAMERI DA DOĐEM DO INFORMACIJA O VREMENSKOJ PROGNOZI ZA MESEC SEPTEMBAR, KADA, U NEKOJ SOPSTVENOJ REŽIJI PLANIRAM PUT KA JUGU NOVOPROGLAŠENE DRŽAVE. NA STRANI  , PROČITAM LAĆARAK. HM, MISLIMO LI NA ISTO ? i TU POČINJE, OD RADOZNALOSTI, ZAPREPAŠĆENJA PA SVE DO ODUŠEVLJENJA ............. Eto to bi bilo ukratko o pronalasku davno izgubljenog mesta detinjstva , a ovo je ujedno i upozorenje ' ne vucite me za jezik jer ko zna koliko će priča potrajati ' ...............  Među slikama pronađoh i izgled devojke iz Laćarka, i o"ma da reknem. sudeći po izgledu gore navedene dolazim do zaključka da ili sam toliko dugo van tog mesta ili samo ne pripadam toj generaciji u kojoj se plodno tle odražava na atribute žeMskog tela. Ovo je sve što se tiče smaranja vas od strane mene. Gore ne može. I neće da bidne. Sad samo ostaje da mi poželite dobrodošlicu i da počnemo. 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #1 poslato: Avgust 30, 2007, 11:35:03 pm » |
Srki Boy
Global Moderator
Starosedelac

Van mreže
Srki the Boy
|
Welcome kaena
lepo od tebe da nam se pridružiš
poz
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Ruku spasa kao u bajci, meni si pružila. Tvoj sam dužnik, čime da platim što si zaslužila. Za tvoju sreću moliću se svaki dan, i sve dok živim biću ti zahvalan.
|
|
|
« Odgovor #2 poslato: Avgust 30, 2007, 11:54:22 pm » |
kaena
Naseljenik

Van mreže
|
Onda je na obostrano zadovoljstvo............... JA ..........imam, od 'pokretnosti' ........27 godina.............od nepokretnosti ......apsolutno ništa.........kao podstanar selim sve sa sobom tako da su moje lične stvari videle sveta koliko i ja..............trenutno živim u Subotici, pokušavam da uskladim htenja i moranja sa hoću i neću. U Laćarku su mi roditelji, brat, i ja s' vremena na vreme.........onda kada se poželim............. Karađorđeva ulica je ona po kojoj sam hodala mnogo godina. I zahvaljujući udaljenosti kuće od autobuske stanice kod 'Pobede' dresirana sam tako da gde god da sam apsolutno ništa nije daleko.....ali se troši obuća u enormnim količinama  ............ Dobro de, rekoh neću više smarati . Za sada Laku noć :sleep:
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #3 poslato: Avgust 31, 2007, 12:02:46 am » |
SIN
Siniša Nikolić
Administrator
Heroj Laćarka

Van mreže
If you can dream it, you can do it!
|
Welkam abord!  Inače danas svi nekako pronalaze mesto svog detinjstva!  Danas si ti druga.  Ima ih ovde još nekoliko. Neka samo društvance bude veselo, i ne treb' više ništ'!  Pozz! 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #4 poslato: Avgust 31, 2007, 09:52:07 am » |
Abracus
Global Moderator
Heroj Laćarka

Van mreže
Jack's back!
|
Добро дошла, тј. добро се вратила у ЛА! Чудо је овај интернет- невероватно али истинито- и ја сам тражећи прогнозу набасао на овај сајт! Могу само да ти кажем да је на овом сајту стално сунчано, дува благи поветарац и то увек са југа, прогноза је увек позитивна! Позз! 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
When Jack Bauer cuts onions, the onions cry!
|
|
|
« Odgovor #5 poslato: Avgust 31, 2007, 01:32:24 pm » |
|
|
|
« Odgovor #6 poslato: Avgust 31, 2007, 03:13:03 pm » |
SIN
Siniša Nikolić
Administrator
Heroj Laćarka

Van mreže
If you can dream it, you can do it!
|
Чудо је овај интернет- невероватно али истинито- и ја сам тражећи прогнозу набасао на овај сајт! Могу само да ти кажем да је на овом сајту стално сунчано, дува благи поветарац и то увек са југа, прогноза је увек позитивна!  Zar ti nisi došao preko pogotka sa liste najnovijih sajtova?  Ovo su mi jako interesantne informacije!  Pa sad, ja sam je jedva namestio, samo neka ona radi!  Neki od nas ovde sunca dugo nisu videli! 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #7 poslato: Avgust 31, 2007, 04:27:47 pm » |
Abracus
Global Moderator
Heroj Laćarka

Van mreže
Jack's back!
|
A да, сад се сетих...! Није ни чудо после оног покоља испод шанка синоћ...! 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #8 poslato: Septembar 17, 2007, 10:02:01 pm » |
|
|
|
« Odgovor #9 poslato: Septembar 17, 2007, 10:36:59 pm » |
|
|
|
« Odgovor #10 poslato: Septembar 18, 2007, 06:13:19 am » |
Abracus
Global Moderator
Heroj Laćarka

Van mreže
Jack's back!
|
Hmmmm, jesmo li mi to nešto propustili sinoć?  Нема тог смајлија који би то описао...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #11 poslato: Septembar 18, 2007, 06:40:33 pm » |
kaena
Naseljenik

Van mreže
|
Da nazdravimo nečim u to ime ?
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #12 poslato: Septembar 18, 2007, 07:33:11 pm » |
|
|
|
« Odgovor #13 poslato: Septembar 18, 2007, 07:50:38 pm » |
Abracus
Global Moderator
Heroj Laćarka

Van mreže
Jack's back!
|
Пет пива за момке из пилане!
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #14 poslato: Septembar 18, 2007, 07:53:49 pm » |
Abracus
Global Moderator
Heroj Laćarka

Van mreže
Jack's back!
|
Али најбоље ми је увек било кад Јура из СМ уђе у кафану, погледа мрко конобара, викне "Оберкелнер- литру киселе и деет чаша!"  Ух, тако су увек почињале доообре теревенке! 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|