Laćarak
+ Laćarak » Zabava » Razno (Urednik: Maša)
 Biti tajna ljubavnica...
.
Korisničko ime:
Lozinka:
Stranice: [1]   Idi dole
  Štampaj  
Autor Tema: Biti tajna ljubavnica...  (Pročitano 548 puta)
« poslato: Jun 18, 2007, 01:25:05 am »
SIN
Siniša Nikolić
Administrator
Heroj Laćarka

Van mreže Van mreže

If you can dream it, you can do it!

Evo nečeg ženama za razmišljanje:  crying

Каже се да је туђе слађе, и има жена које воле да буду с туђим мушкарцима, баш као што има и мушкараца који не могу да одоле идеји да буду с туђом женом. Само, бити нечија тајна љубавница (или тајни љубавник) ретко донесе истинску срећу.

Нису све жене које буду с туђим мушкарцем оне којима је баш занимљиво и нека врста спорта да отимају туђе, и да још презиру супруге због тога ("Ко јој је крив кад није умела да га сачува!"). Неке се и искрено заљубе у ожењеног и не могу или не желе да одоле том осећању. А он најчешће буде неко ко је већ неко време у браку, неретко се ту ради и о кризи средњих година, па му ласка што се допао привлачној жени - дотад већ подразумева да се допада својој партнерки, и то му више није толико узбудљиво. И, наравно, и за прељубника и за љубавницу ту је драж забрањеног.

Само, шта има жена (љубавница) од тога? Некада ће и године посветити том мушкарцу - који никада неће бити само њен. Можда ће он да прича о разводу, али у највећем броју случајева неће стварно напустити супругу, нарочито не ако има и децу с њом, него само жели мало узбуђења са стране, потврду да је и даље пожељан и привлачан. А њој време пролази, време које је могла да проведе с неким ко би био само њен.

Дешава се и да жена на почетку такве везе сматра да јој то баш одговара, никада неће имати одговорности супруге, а имаће увек сређеног и расположеног љубавника - јер с њом иде у провод, супруга је та с којом ће поделити лоше тренутке. Међутим, како време пролази, углавном схвати да се не осећа испуњено, јер ће он ипак све битне празнике славити с породицом, с њом ће можда ићи на нека краћа путовања али ће на зимовања и летовања ићи с породицом, емотивно битна славља имаће с породицом, и све што је емотивно битно, не само славља и путовања, имаће с породицом... Није пријатно када сте неком забава и храна за его - у почетку може да буде ласкаво што сте с туђим, што сте успеле да га одвучете од породице, али касније постане фрустрирајуће. Тада долази и жеља да се однос продуби, али до тога, макар се он и клео да ће се развести, најчешће не долази. А време, као што смо рекли, пролази.

Шта учинити? Најбоље је и не бити с туђим. Може се десити да се заљубите у ожењеног, али би требало суздржати се од покушаја да остварите везу - поред тога што ће у крајњој линији све испасти фрустрирајуће по вас, ни с етичке стране није у реду тако се понашати (тачно је да технички ви не варате никог, али учествујете у превари, и то у превари жене која вам ништа није скривила). Подразумева се да ни тај ожењени не би требало да вара своју жену, али на вама је да се ви коректно понашате - за своје поступке сте одговорни, не за туђе. А ако сте с ожењеним јер вам је баш занимљиво и узбуђујуће да отимате туђе, немојте - сетите се да не бисте волеле ни да вама неко учини нешто слично.

Уместо свега тога, нађите неког ко је још увек слободан и ко ће, сходно томе, моћи да буде само и једино ваш. Само с таквим моћи ћете да нађете праву срећу.

www.krstarica.com

Pa vi vidite.  smile
Sačuvana

« Odgovor #1 poslato: Avgust 27, 2007, 12:07:24 am »
crno_mache
...мијауууу... :))
Global Moderator
Heroj Laćarka

Van mreže Van mreže

Ako me voliš, idi od mene. . .

Jako zanimljivo!

Zato ja odlučih da dobro čuvam mog Srkija, jer veću sreću nisam mogla da nađem  blush
Sačuvana

Nikome ni reč. . .kad potonem u bol  da voleo sam te, a nisam bio tvoj. . .  Nikome kad znaš da nisam bio jak. . .  i samo LAKU NOĆ poželi mi za kraj. . .
« Odgovor #2 poslato: Avgust 31, 2007, 01:33:12 am »
Srki Boy
Global Moderator
Starosedelac

Van mreže Van mreže

Srki the Boy

Hvala mače moje wub
Sačuvana

Ruku spasa kao u bajci,
meni si pružila.
Tvoj sam dužnik, čime da platim
što si zaslužila.
Za tvoju sreću moliću se svaki dan,
i sve dok živim biću ti zahvalan.
« Odgovor #3 poslato: Septembar 05, 2007, 01:50:37 am »
crno_mache
...мијауууу... :))
Global Moderator
Heroj Laćarka

Van mreže Van mreže

Ako me voliš, idi od mene. . .

Kiss Kiss Kiss Kiss Kiss Kiss
Sačuvana

Nikome ni reč. . .kad potonem u bol  da voleo sam te, a nisam bio tvoj. . .  Nikome kad znaš da nisam bio jak. . .  i samo LAKU NOĆ poželi mi za kraj. . .
« Odgovor #4 poslato: Septembar 06, 2007, 08:26:21 pm »
Suki
Global Moderator
Heroj Laćarka

Van mreže Van mreže

Nema tog resenja za koje ja nemam problem!!

thumb up :thumbup:Sine ovo je veoma ozbiljno sa tvoje strane!!!Deep shit man!!! ucenje
Sačuvana

Ljudi će zaboraviti šta si rekao.
Ljudi će zaboraviti sta si učinio.
Ali nikada neće zaboraviti kakva si osećanja u njima probudio.
« Odgovor #5 poslato: Septembar 06, 2007, 09:07:59 pm »
SIN
Siniša Nikolić
Administrator
Heroj Laćarka

Van mreže Van mreže

If you can dream it, you can do it!

Diiiiiiiip shit!  lol
Sačuvana

« Odgovor #6 poslato: Oktobar 09, 2007, 01:06:18 am »
nisam_kao_on
Heroj Laćarka

Van mreže Van mreže

www.lacarak.net

diiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiip shit...
Sačuvana

.. ZIVOT NE CINI BROJ UZDAHA KOJE UZIMAMO. ZIVOT CINE MOMENTI KOJI NAM ODUZIMAJU DAH..
Stranice: [1]   Idi gore
  Štampaj  

Prebaci se na:  

Srodne teme
Naslov Započeo Odgovora Pregleda Poslednja poruka
Zasto je bolje biti zena? :-P Smešna strana sveta crno_mache 0 249 Poslednja poruka Avgust 12, 2007, 05:22:34 pm
crno_mache
Je li bolje biti sam ili vezan? Dnevne teme crno_mache 0 219 Poslednja poruka Septembar 22, 2007, 12:57:35 am
crno_mache
Nekad je bolje biti sam nego u lošoj vezi Ljubav i Prijateljstvo SIN 6 529 Poslednja poruka Mart 21, 2008, 10:31:46 pm
SIN
Biti prevaren ili ostavljen? Sta je teze podneti? Ljubav i Prijateljstvo Suki 3 393 Poslednja poruka Maj 18, 2008, 12:29:36 pm
Ivanch3
Tajna dugovečnosti Lepota i zdravlje crno_mache 1 390 Poslednja poruka Januar 27, 2008, 05:05:17 pm
SIN
Tigra Design by TurkLoRD