Laćarak
+ Laćarak » Zabava » Razno (Urednik: Mašijus :))
 ?????? gej parada?????
.
Korisničko ime:
Lozinka:
Stranice: [1] 2   Idi dole
  Štampaj  
Autor Tema: ?????? gej parada?????  (Pročitano 2045 puta)
« poslato: Мај 21, 2008, 10:01:33 »
Mašijus :)
Moderator
Heroj Laćarka

Van mreže Van mreže

shiny, shiny, happy

e ovako, sad pronadjoh ovaj tekst i zgrozena sam...   Ljutko 3 Ljutko 3  Ljutko Ljutko  cursing cursing Pobesneli Pobesneli

ne zanima mene sta ko radi i kakve seksualne sklonosti ima, ali ne znam, tj. ne razumem zasto se mora praviti parada.
 elem, vec znamo kako se jedan pokusaj gej parade zavrsio... u svakom slucaju nisam mogla da verujem sta sam procitala...

evo i teksta

Београд ће на финалу „Евросонга“, 25. маја, угостити 20.000 хомосексуалаца
Дан геј младости
Понедељак - 07.04.2008

Најављено је да ће 20.000 представника геј популације доћи у Београд на финално такмичење „Евросонга“, 25. маја. Организатори кажу да немају појма о томе, а из Отачаственог покрета „Образ“ тврде да ће спречити све покушаје промоције „настраних и изопачених вредности“.

Српски геј активисти спремају журке за своје госте, а из полиције кажу да су спремни да адекватно обезбеде целу манифестацију избора за „Песму Евровизије“.

Избор за најбољу европску песму редовно су пратили скандали са сексуалним склоностима учесника, тако да се ова манифестација временом етаблирала као догађај године за геј популацију у Европи. Победник овог такмичења 1998. године била/о је транссексуалац Дана Интернатионал, 2003. године наступиле су девојчице из Русије које су се декларисале као лезбијке, а прошле године су Данску и Украјину представљали транссексуалци.
Домаћи геј активиста Предраг Аздејковић каже да овај тренд траје још од победе „Абе“ седамдесетих.
- Евровизијска публика је махом геј. Јако много људи се спремало да дође, али је због наше политичке ситуације доста тога поремећено, тако да не знам колико ће их заиста доћи. Они који дођу у Београд остаће бар недељу дана. Сигурно да ћемо организовати многобројна дружења и журке - каже Аздејковић.

И да се десничарске организације на свој начин спремају за „Евровизију“, потврдио нам је Младен Обрадовић из „Образа“.
- Као ни 2001. године, нећемо дозволити промоцију наказних и изопачених вредности на улицама Београда, који је поред Москве, једина европска метропола у којој до сада није било геј параде - каже Обрадовић, али додаје да ни њима не пада на памет да „иду по кућама и завирују у нечије кревете“.
Карте за финале „Евровизије“ су одавно распродате и до њих се тешко може доћи и на црно. Финале ће гледати 17.000 посетилаца, од чега је 2.000 улазница резервисано за клуб „Фанова Евровизије“. Организатори, међутим, кажу да немају појма о масовном доласку гејева у Београд за некадашњи „Дан младости“.
- Ми не организујемо њихов долазак, па зато не можемо бринути о њиховој безбедности - изјавио је за „Ало!“ ПР „Евровизије“ Александар Радош.
Из полиције су нам рекли да су, „кад су велике манифестације у питању, увек спремни“, тако да су њихове екипе припремљене и за предстојећи велики догађај.

Геј парада на Титов рођендан.Око 20 хилљада хомосексуалаца из целог света планирају да се после одржавања Еуросонга,25. маја ове године, окупе у Београду.Више хиљада аустријских хомосексуалаца планирају да у мају посете Београд у време такмичења за песму Евровизије. Како Сутра сазнаје, тај повод би искористили српски геј активисти како би после, по први пут од 2001. године, органиозовали Геј параду, и то 25. маја, на некадашњи Дан младости, манифестацију посвећену рођењу Јосипа Броза Тита. - Предлажем да се организује Геј парада у Београду 25. маја 2008. Хајде да видимо ко ће бурније реаговати - четници, који ће нас оптуживати да смо комунисти, или комунисти који ће нас оптуживати да каљамо празник бивше Југославије? Једино се историја пита да ли ће Србија постати и Србија гејева и лезбејки. Историја је већ донела одлуку - пише један активиста на популарном интернет форуму познатом редакцији. Његов предлог је једноставно прихваћен најважнијим светским геј порталима. Овој идеји су се, како касније проналазимо на истом форуму, највише обрадовали Аустријанци. Извор Сутра, који је и сам део преписке са "браћом" из целог света, каже да ће у Београду, поред Аустријанаца, бити и доста Скандинаваца. - Није битно одакле нам долазе пријатељи. Најважније је што ће наш град поново бити у центру светсте пажње. Не само због Марије Шерифовић коју сви обожавамо, већ што ћемо моћи да организујемо Геј параду уз коју ће овог пута држава морати да стане - каже наш извор који је желео да остане анониман. Контактирајући неке од важнијих светских геј портала преко форума, од већине смо брзо добили позитивне одговоре, у којима се види јасна жеља да буду део Евросонга. Долазимо код вас у мају да направимо шоу.

Ljutko Ljutko Ljutko Ljutko Ljutko Ljutko Ljutko

Pobesneli Pobesneli Pobesneli Pobesneli
« Poslednja izmena: Мај 21, 2008, 10:12:51 Maša » Sačuvana

« Odgovor #1 poslato: Мај 21, 2008, 12:07:42 »
Abracus
Global Moderator
Heroj Laćarka

Van mreže Van mreže

Jack's back!

Шта рећи? А не заплакати!

Јбт у шта се свет претворио, да се неприродне ствари уздижу на ниво парадирања!? Ако већ неко има такве склоности, нека не набија другима то у лице правећи параду, нека се слободно затвори у собу па нека парадира у њој до сутра! Не видим друге поенте за организаторе те и такве параде осим да се изазову инциденти, па да се поново Србија прикаже у најгорем светлу острашћености и ксенофобичности!  Ljutko 3
Sačuvana

Jack Bauer može da natera Avast ikonicu da se okreće u drugom smeru!
« Odgovor #2 poslato: Мај 21, 2008, 12:17:02 »
Moderator
Heroj Laćarka

Van mreže Van mreže

shiny, shiny, happy

ja se slazem... zaista mi nije jasno otkud TOLIKA potreba da se pravi parada?  confused

i nije mi jasno zasto oni stalno insistiraju na tom nekom izjednacavanju prava. sto se mene tice mogu slobodno da rade sta god zele u svoja 4 zida, ja nemam problem sa tim, ali imam sa ovolikim propagiranjem...
 jos malo pa ce hteti i ovde da im se odobri vencavanje i usvajanje dece...   No-No No-No No-No
Sačuvana

« Odgovor #3 poslato: Мај 21, 2008, 12:38:17 »
Abracus
Global Moderator
Heroj Laćarka

Van mreže Van mreže

Jack's back!

Да, никада ми није било јасно то "изједначавање права"! Зар закони нису једнаки за све људе, без обзира на верску и националну припадност? Шта сад треба, да уведемо сексуалну припадност? Шта је следеће? Клупска и навијачка припадност? Па зар и сами не рекоше да се боре за равноправност? Зашто би онда да деле закон на "наш" и "њихов"???

Или неки "они" мисле да су можда напреднији од већине "нас"?

Да се разумемо, немам ја ништа против човекове приватности, назовите ме старомодним али секс и даље рачунам у приватне ствари! Самим тим не делим људе по сексуалној орјентацији. И зато ми јако смета кад неко почне такве приватне ствари да истиче у први план и износи у јавност. Човече, поштуј друге али и поштуј себе!

Брате, Live & let Live!  thumb up 1
Sačuvana

Jack Bauer može da natera Avast ikonicu da se okreće u drugom smeru!
« Odgovor #4 poslato: Мај 23, 2008, 08:29:49 »
Šuki
Global Moderator
Heroj Laćarka

Van mreže Van mreže

Nema tog resenja za koje ja nemam problem!!

Ako naprave paradu, tesko da ce deo njih ostati ziv u BG-u tokom paradiranja!! bokser bokser
Sačuvana

« Odgovor #5 poslato: Мај 23, 2008, 10:17:57 »
Moderator
Heroj Laćarka

Van mreže Van mreže

shiny, shiny, happy

da... znate li kako je prosli pokusaj paradiranja prosao?  ima na you tube... izgledalo je uzasno... 
ako se ovo odrzi, a ja se nadam da nece, bice haos...
Sačuvana

« Odgovor #6 poslato: Мај 23, 2008, 01:53:28 »
selenijum
Starosedelac

Van mreže Van mreže

Nije u redu da se ljudi onako prebijaju, al smatram da isto tako nisu u redu sve te gej parade po svjetu...Brate mili, tvoj privatni zivot nikog ne interesuje, mozesh samo da navuchesh bijes ljudi na sebe...Ovako i da ljudi znaju da je neko peder ne bi mu nishta uradili, ali sve te manifestacije su smjeshne...
Nishta ljudi, ajmo i mi organizovati straight paradu, kad je vec dotle doshlo...A onda forum ili chat paradu, pa paradu nesvrstanih, pa onda paradu skupljacha lego kockica i barbika...ufff...
Sačuvana

Shto jednostavno kad moze komplikovano...?
« Odgovor #7 poslato: Мај 23, 2008, 02:57:01 »
Moderator
Heroj Laćarka

Van mreže Van mreže

shiny, shiny, happy

ha ha ha ne zaboravi paradu sakupljaca salveta... 

Smeh Smeh Smeh
Sačuvana

« Odgovor #8 poslato: Мај 23, 2008, 03:02:34 »
selenijum
Starosedelac

Van mreže Van mreže

Eto sad sam napravila belaj...Sad ce, zato shto sam ih izostavila u postu, reci da sam salvetoskupljomrzac...
Sačuvana

« Odgovor #9 poslato: Мај 23, 2008, 03:03:15 »
Šuki
Global Moderator
Heroj Laćarka

Van mreže Van mreže

Nema tog resenja za koje ja nemam problem!!

I nemoj sad da kazes da nisi! tt2
Sačuvana

« Odgovor #10 poslato: Мај 23, 2008, 03:04:29 »
Moderator
Heroj Laćarka

Van mreže Van mreže

shiny, shiny, happy

ha ha ha ha  mljac mljac
Sačuvana

« Odgovor #11 poslato: Мај 23, 2008, 03:11:40 »
selenijum
Starosedelac

Van mreže Van mreže

Znahi razotkrivena sam....Bjezim ja na Kubu, nemojte im samo reci gdje sam, pa cu vam pslati neshto odatle...hehehehehe Grin
Sačuvana

« Odgovor #12 poslato: Мај 23, 2008, 03:13:36 »
Moderator
Heroj Laćarka

Van mreže Van mreže

shiny, shiny, happy

nemoj sad da se vadis...  Smeh Smeh Smeh
sad si uvredila sakupljace salveta... ne vredi ti sad... ni Kuba ni bilo koja druga zemlja...  Smeh Smeh Smeh Smeh
Sačuvana

« Odgovor #13 poslato: Мај 23, 2008, 03:21:41 »
selenijum
Starosedelac

Van mreže Van mreže

Znachi ne pale mito i korupcija....A ja htjela da vas podmitim....

Aaaaaaaaa.........Skontala sam shta je u pitanju, ti si jedna od njih... Grin

Sačuvana

« Odgovor #14 poslato: Мај 23, 2008, 03:23:46 »
Moderator
Heroj Laćarka

Van mreže Van mreže

shiny, shiny, happy

hi hi hi    lol lol lol
nisam...   tt2

mislim jesam kao skupljala neke salvete kad sam bila mala, mislim da sam skupila citavih 20 komada, i onda sam batalila...  lol lol lol

Sačuvana

Stranice: [1] 2   Idi gore
  Štampaj  

Prebaci se na:  

Srodne teme
Naslov Započeo Odgovora Pregleda Poslednja poruka
Prvi pokušaj gej parade u Srbiji Dnevne teme Judith 3 907 Poslednja poruka Јун 30, 2009, 09:14:12
SIN
Tigra Design by TurkLoRD