« Odgovor #930 poslato: Januar 27, 2008, 01:59:20 am » |
crno_mache
...мијауууу... :))
Global Moderator
Heroj Laćarka

Van mreže
Ako me voliš, idi od mene. . .
|
Tabas Kabas
Ne ništa oni nisu mogli Njihove rječi Na osudu su njima
Ljubav umrla Nije dok na nju Misao svraća
Mogu li ti snove zarobiti Pjesmu odstrijeli
Ne mogu ti ništa učinit
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
 Nikome ni reč. . .kad potonem u bol da voleo sam te, a nisam bio tvoj. . . Nikome kad znaš da nisam bio jak. . . i samo LAKU NOĆ poželi mi za kraj. . .
|
|
|
« Odgovor #931 poslato: Januar 27, 2008, 01:59:31 am » |
crno_mache
Global Moderator
Heroj Laćarka

Van mreže
|
 |
|
|
Za njega.....
Rekla sam jednom sebi necu te vishe voleti, ne zzelim ti vishe prashtati, necu o tebi mashtati i tudju srecu gaziti. A opet me podsecash na srecu lazzem da te zauvek ostavljam a i sam znash da to nemogu i necu... Uvek se meni vratish kada te ona zaboravi, ovek se tebe setim kada me neko nasamari a opet smo jedno ja i ti , ti ne mozzesh bez mene a ja bez tvoje gluposti. I dalje niko nije kao ti i dalje nijedna nije ista kao ja znash i sam da kad god te napustim na drugog pomislim ti me prokunesh i tebe se setim... I dalje na svaki moj poziv odgovarash i ako si reko necu vishe nikada, i dalje pocrvenis kada me ugledash a po glasu ti se oseca da drhtish sav. Dodji nisam vishe ona ista ja ne patim vishe od toga shto znam da snjom si kada nisi sa mnom jer znam da si uvek sam. Sada sam shvatila neke stvari ide zzivot i vishe ne marim voli me prvu i poslednju noc a onda cu otici i ti idi njoj, voli me kao da nema sutra i kao sto nisi ni jednu voleo, voli me josh ovog jutra a onda se vracamo na staro. Samo te molim zeljo moja jedina ostani hladan kao shto si bio, ne dozvoli da me tvoj osmeh natera da snivam ono sto si ti snio. I na kraju mi reci odlazi borim se protiv tebe i sebe, na kraju me slazzi da me ne zzelis kraj sebe....
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
 Nikome ni reč. . .kad potonem u bol da voleo sam te, a nisam bio tvoj. . . Nikome kad znaš da nisam bio jak. . . i samo LAKU NOĆ poželi mi za kraj. . .
|
|
|
« Odgovor #932 poslato: Januar 27, 2008, 01:59:48 am » |
crno_mache
Global Moderator
Heroj Laćarka

Van mreže
|
Za nekog njega
Daljeg od neba Davnog kao postanje
Za njega imam Čekanje za kajanje Sjećanje za trajanje
Za njega imam Koprenu tame Nad ponorom praznine
More gorgične Srećne oseke Početak plime
Krik ljudskog Pod krilom galega Ušuškan bezglasno
Zbog njega ima svega Samo nemam Praštanja za njega
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #933 poslato: Januar 27, 2008, 02:00:00 am » |
crno_mache
Global Moderator
Heroj Laćarka

Van mreže
|
Za tebe SREĆO
Ljubavi beskraj Magistrale čežnje Nježna sjećanja Treperenje nade Kulu strpljenja Dugu strepnje Tuge i brige Suze i osmjehe More za sunce Što se ogleda kroz Talase tvoje
Moja LJUBAVI Imam za teba Lanac paučine Niti pupčane vrpce Slično Preveru Nebo s pitcama Trgove cvijeća Sunce u zenitu Ljubav nad ljubavima
Za tebe NADO Najslađu voćku S drveta pjesme Stihom odgajam Baštom daljine Što raste iz srca Kucajućeg za tebe
Za tebeŽIVOTE Ostatke života živim Očekivala sam Ovo pitanje Imam za tebe sve Što u riječi Ne može da stane Ovo je malčice od Tvoje mame
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #934 poslato: Januar 27, 2008, 02:00:17 am » |
crno_mache
Global Moderator
Heroj Laćarka

Van mreže
|
Za tebe jedinu
Jedina i Jedinstvena si Za tebe sve Ruže da cvejtaju Još jednu Zasadila bih da Nešto više miriše Za tebe sve Odavde do neba Uvijek i život Ako treba Za moju Mici Miju -Met Čitav svijet
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #935 poslato: Januar 27, 2008, 02:00:31 am » |
crno_mache
Global Moderator
Heroj Laćarka

Van mreže
|
Svet je sada podeljen na dvoje i put se moj i tvoj sastati nece.
Za nas nesavladivih daljina u prostranstvenom priblizzavanju uvek ima.
Jesi li sada tu ili na drugom kraju Zemlje, ili na nekoj planeti- nepoznatoj- jednako smo daleko jedno od drugog i u mraku izmedju nas razlivenom ne chuje se ni zov, ni zvuk, ni znak.
Shto ako isti val penushavi i tvoju i moju obalu prelije?
I najjacha je tvoja zzelja danas da ukloni spushtene barijere, a ja- krila nevidljiva steci ne mogu da poslednju stazu preletim i da ti na vecheri tuzznoj budem gutljaj vina i zalogaj hleba.
Svet je sada podeljen na dvoje- i put se moj i tvoj sastati nece.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #936 poslato: Januar 27, 2008, 02:01:36 am » |
crno_mache
Global Moderator
Heroj Laćarka

Van mreže
|
Za moju ljubaw
Ljubaw je samo onda kad srce zatreperi, kad pogled gowori wise od reci. Ljubaw je onda kada se zeli i kad bol ne ume tu zelju da spreci. Ljubaw je samo onda kada se moli kada se prastaju swe neweste lazi. Ljubaw je samo kada se woli kada se mnogo daje i mnogo trazi. Ljubaw je samo ono sto ljude spaja kad dwe reke isti tok dele. Ljubaw je ono sto pocinje iz beskraja kad se dwoje rastaju a swe wise zele. Ljubaw je samo ono rodjeno u dusi kad se za tudju srecu mi kajemo. Ljubaw je kad ne postoji niko drugi do onog bica kome ljubaw dajemo...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #937 poslato: Januar 28, 2008, 12:44:24 am » |
crno_mache
Global Moderator
Heroj Laćarka

Van mreže
|
 |
|
|
Ta ljubav....Tako silovita... Tako krhka,Tako nezna....Tako ocajna.... Ta ljubav....Lepa kao dan....Losa kao vreme....Kad je vreme lose....Tako istinita.... Tako lepa...srecna i radosna.... I tako sirota.... Sto drhti od straha kao dete u mraku....Tako sigurna u sebe.... Kao spokojan covek usred gluve noci.... Ta ljubav koja je plasila druge...terala ih da govore...Terala ih da blede.... Ta ljubav uhodjena....Jer smo ih uhodili... Gonjena ranjena, gazena, dotucena, poreknuta ,zaboravljena.... Jer smo je gonili ranili gazili dotukli porekli zaboravili.... Cela ta ljubav toliko ziva I suncem okupana... To je moja ljubav...tvoja... Nekog kog nema vise.... To nesto uvek novo A sto se ipak promenilo nije.... Istinito kao biljka... drhtavo kao ptica... Vrelo i zivo kao leto... Mi oboje mozemo otici i doci.... Zaboraviti i nastaviti san.... Probuditi se patiti ostariti... zaspati opet... Sanjati smrt... Probuditi se radovati se i smejati...podmalditi se.... Ljubav nam ostaje tu.... Tvrdoglava kao mazga Ziva kao secanje Glupa kao kajanje.......... nezna kao uspomena........ hladna kao mermer..... Lepa kao dan.... slabasna kao dete.............. Gleda nas i smesi nam se...i govori nam bez reci......... Slusam je edrhteci I molim je zbog tebe.... zbog mene.... preklinjem je.. Zbog tebe, zbog mene i svih koji se vole I koji su se voleli nekad..... Zovem je Zbog tebe zbog mene i svih drugih Koje i ne znam.... Ostani tu Gde jesi Tu gde si bila Ostani tu i ne mici se... ne idi.... Mi voljeni Zaboravismo te.... Ali ti ne zaboravi nas Jedino smo tebe na svetu imali Ne dozvoli da postanemo hladni Dalje stalno dalje............ bilo gde Javi nam se kada prodje na rubu cestara U sumi secanja Izroni odjenom..... Pruzi nam ruku i spasi nas............
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #938 poslato: Januar 28, 2008, 12:44:35 am » |
crno_mache
Global Moderator
Heroj Laćarka

Van mreže
|
Tamničareva pesma
Kuda lepi tamničaru Sa tim ključem poprskanim krvlju Idem da oslobodim onu koju volim Ako još ima vremena A nju sam zatvorio I nežno i svirepo Na najskrovitijem mestu svojih želja Na najdubljem mestu svojih nemira U laži budućnosti U gluposti zaklinjanja Hoću da je oslobodim Jer hoću da je slobodna Po cenu i da me zaboravi Po cenu i da ode Pa čak i da se vrati I da me još voli Ili da zavoli drugog A ako joj se taj dopadne Pa ona ode I ja ostanem sam Sačuvaću samo Na svojim dlanovima Do poslednjeg daha Blagost njenih dojki izvajanih ljubavlju
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #939 poslato: Januar 28, 2008, 12:44:49 am » |
crno_mache
Global Moderator
Heroj Laćarka

Van mreže
|
Tražim pomilovanje
Tražim pomilovanje za zgužvane misli Za one koji se izgubili i svoje srce stisli.
Za one koji klecaju pod teretom svog bremena I koji ne znaju da za sve treba vremena Za one koji hoće da na prečac Postignu mnogo.
Tražim pomilovanje za one koji bježe od života I koji su zaslijepljeni idejom Da postoji divota Jedino izvan naše planete Za one koji bježe kao dijete Kad se pred njima ukaže problem Kojem u oči treba pogledati.
Tražim pomilovanje za one koji sami sebe ne razumiju Nije zato što ne umiju Već zato što su se udaljili od sebe I što njihovo srce težak teret grebe Što su ga sami sebi natovarili.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #940 poslato: Januar 28, 2008, 12:45:00 am » |
crno_mache
Global Moderator
Heroj Laćarka

Van mreže
|
Za Tebe LJubavi Moja
Isao sam na trg ptica, i kupio sam ptice... za tebe... ljubavi moja...
Isao sam na trg cveca, i kupio sam cvece... za tebe... ljubavi moja...
Isao sam na trg zeleza, i kupio sam okove... za tebe... ljubavi moja...
A zatim sam otishao na trg robova, i trazio sam tebe... ali te nisam nashao... ljubavi moja...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #941 poslato: Januar 28, 2008, 12:45:13 am » |
crno_mache
Global Moderator
Heroj Laćarka

Van mreže
|
Uvelo lisce
O! Tako bi zeleo da se setis sretnih dana kad smo bili skupa U to doba zivot je bio lepsi i sunce je bilo toplije nego danas. Uvelo lisce evo vec je stiglo Vidis da nisam zaboravio. Uvelo lisce evo vec je stiglo zal i uspomene isto tako i severac ih nosi u hladnu noc zaborava. Vidis dsa nisam zaboravio tu pesmu koju si mi pevala.
To je jedna pesma koja je licila na nas ti si me volela ja sam te volio I ziveli smo skupa ti koja si me volela i koju sam voleo Ali zivot razdvaja one koje se vole lagano i neprimjetno i more brise na pesku tragove rastavljenih ljubavnika.
Uvelo lisce evo vec je stiglo zal i uspomene isto tako Ali moja ljubav cutljiva i verna stalno se smesi i zahvaljuje zivotu
Tako sam te volio i bila si tako lijepa Kazi kako onda da te zaboravim U to doba zivot je bio lepsi i sunce je bilo toplije nego danas Ti si bila moja najneznija ljubav I sta ce mi onda ta tuga A ta pjesma koju si mi pevala uvek ce mi zvoniti u usima.
To je jedna pesma sto je licila na nas...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #942 poslato: Mart 22, 2008, 02:43:28 pm » |
|
Ludaaa
|
 |
|
|
Jos suza prolivenih za njim, kad ces se opametiti i prestati sa tim? ne verujem da ga volis i dalje... ostavio te, povredio, zabio ti noz u ledja kad cujes nesto lose o njemu to te vredja. Kreni napred korak po korak nedaj da zbog njega zivot ti postane gorak. Stigli ste do kraja sad opet otvori sebi vrata od raja. Zar je vredan da na njega mislis svake noci? Stvori sebi novi ideal za kojim ces poci. Bori se...mozes ti to, preboli ga ne zasluzujes dno.
Sanjala si ljubav...srce za srce...greh za greh dobila bol za smeh. Ne mogu ti pomoci u toj bitci si sama otvori dusu nek se isplace svaka rana. Pokri se plastom sto ti salje tuga ne zuri nigde i ova je noc duga. Vristi i jecaj, kuni i grebi nek se nokti u dlanove zabodu ako ce tako lakse uspomene da odu. Nek se od tvoga glasa trese vasiona izbaci ga iz srca, sa tog plemenitog trona. Nije mu tu mesto, mesto mu je na podu nisko ispod tvojih nogu. Nek ti ne bude zao kad vidis da place i da moli seti se da nije umeo da te ceni i voli nek oseti na svojoj kozi kako je kad srce boli.
Na putu ka daljem zivotu sresces lice koje ce hteti da podjes sa njim. Da ti zivot ucini lepsim, blistavijim al ti si osetila zlo ljudi, to ti svake noci drzi oci budnim. taj njegov pogled lazan... posle njega niko ti vise nije vazan...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Trazicu te preko ambasade, bas me briga da li takve stvari rade hocu vizu hitno idem tebi koja zena kada voli ne bi...stici cu te makar preko suda bas me briga neka misle da sam luda sve je ovo deo moga plana...
Mozes me voleti, mozes me mrzeti, al me ne mozes ignorisati
|
|
|
« Odgovor #943 poslato: Mart 22, 2008, 02:55:36 pm » |
|
Ivanch3
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Bolje da šešir nemam, pod njime djavo drema, sneva i izvoljeva. Djavo mi je kriv. Ne pijem što uživam nit' što mi dobro stoji pijem da njega napojim..... Ne lutam što uživam nit' miris druma volim, lutam da njega umorim...... Ne sviram što uživam nije to pesma prava, sviram da njega uspavam.....
|
|
|
« Odgovor #944 poslato: Mart 22, 2008, 02:56:15 pm » |
|
Ludaaa
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Trazicu te preko ambasade, bas me briga da li takve stvari rade hocu vizu hitno idem tebi koja zena kada voli ne bi...stici cu te makar preko suda bas me briga neka misle da sam luda sve je ovo deo moga plana...
Mozes me voleti, mozes me mrzeti, al me ne mozes ignorisati
|
|
|
|