« Odgovor #15 poslato: Avgust 17, 2007, 02:46:40 pm » |
Abracus
Global Moderator
Heroj Laćarka

Van mreže
Jack's back!
|
Ljubiiiiiiiii meeeeeee...
E, oво је већ ХАИКУ поезија...! 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
When Jack Bauer cuts onions, the onions cry!
|
|
|
« Odgovor #16 poslato: Avgust 17, 2007, 04:35:03 pm » |
crno_mache
...мијауууу... :))
Global Moderator
Heroj Laćarka

Van mreže
Ako me voliš, idi od mene. . .
|
Cuvam te
Vesto skrivam tvoj lik od ljudi pomalo zlih k'o trn u oku sreca je za njih
Nije mi tesko jer znam sa tvog su mi lica dar suze i smeh za dusu su lek, oduvek
Prste sklopim u dlan pred novi dan zeljo jedina dobro znaj dobro znaj da
Cuvam te, ne dam nikom da te dira na dlanu si moja tajna urezana
Cuvam te, gde god krenem imam te na dlanu si ti moja linija zivota, ljubavi..
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
 Nikome ni reč. . .kad potonem u bol da voleo sam te, a nisam bio tvoj. . . Nikome kad znaš da nisam bio jak. . . i samo LAKU NOĆ poželi mi za kraj. . .
|
|
|
« Odgovor #17 poslato: Avgust 17, 2007, 04:37:32 pm » |
crno_mache
Global Moderator
Heroj Laćarka

Van mreže
|
Sunce ljubavi
Kad pogledam iza sebe sve je crno osim tebe jedina si svetla tacka ti bio sam na krivom putu sto grehova u minutu onda kad ti nisi bila tu
Trezan svatih iz prve da sve su sem tebe bile kurve kojih sam se stideo a ni ja nisam svetac vec obican slepac sto kraj oba oka nije video da si ti, samo si ti sunce ljubavi
Ni sam ne znam sta sam hteo mozda nisam bio zreo da se nekom nesebicno dam imale su moje telo i od pica mokro celo a na kraju ipak ostah sam
Trezan svatih iz prve da sve su sem tebe bile kurve kojih sam se stideo a ni ja nisam svetac vec obican slepac sto kraj oba oka nije video da si ti, samo si ti sunce ljubavi...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
 Nikome ni reč. . .kad potonem u bol da voleo sam te, a nisam bio tvoj. . . Nikome kad znaš da nisam bio jak. . . i samo LAKU NOĆ poželi mi za kraj. . .
|
|
|
« Odgovor #18 poslato: Avgust 18, 2007, 01:30:26 pm » |
crno_mache
Global Moderator
Heroj Laćarka

Van mreže
|
Ako odem
Ako jednom odem ne sklapaj ruke, ne govori molitve, ne roni suze. Ja sam to sama izabrala, Ja sam to želela da uradim.
Ne dozvoli da zauvek umrem u tvojim mislima, da me neke nove ljubavi sasvim potisnu iz tvog srca.
Pusti, nek traje još malo, neka traje priča o nama... I nikada, nikada ne sklapaj ruke, ne moli, ne plači...
Jer, osećam da dolaze neki drugi dani, drugo vreme... u kojem nema mesta za jednog romantičara u oklopu pesimiste... Da nema mesta za mene...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #19 poslato: Avgust 18, 2007, 01:31:02 pm » |
crno_mache
Global Moderator
Heroj Laćarka

Van mreže
|
Crni andjeo
sta bi meni rekao da sam tvojim putem posla?!
da sam prljava od tudjih dodira, da sam dusu djavolu prodala... a ti, smejes se svakoj novoj pobedi...
i svaki dan neki novi izgovor providan kao kap vode.... nova obecanja, prazna kao tisina...
a ja se topim u tvojim recima slaba na dodir tvojih usana svakog minuta padam sve dublje i dublje do samoga dna...
ma koga lazem, dno sam davno dotakla, sve njegove ponore upoznala.
od svih andjela ja sam bas crnog odabrala..... najlepseg osmeha, izgubljenih osecanja, bez trunke dostojanstva.
vec sam se duboko u svoju sramotu zakopala ponos sam davno tvojim lazima prodala.... mogu samo da nestajem polagano, dok me vetar ne odnese dok me hladnoca tovg srca ne ubije.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #20 poslato: Avgust 18, 2007, 01:31:27 pm » |
crno_mache
Global Moderator
Heroj Laćarka

Van mreže
|
Čekam te
Čekam te,milo moje, Da mi u nekom sutonu plavom,mekom, Pošalješ znak. Da ti u oku Vidim pticu,raskriljenu, Što se iz mog uzdaha Davno otela.
Ti si jedini san kog se ne odričem.
Nemoj ništa da mi obećaš. Ni ponudiš. Samo ispuni prostor Što je pradavni kosmos Iz mene istrgao.
Ti si jedini san iz koga se neću buditi.
Ne smemo se mimoići. Samo slušaj bat mojih koraka Kojim ti bubnja srce. Neka te vodi Dok me ne nađeš.
Ti si jedini san koji mi je dovoljan
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #21 poslato: Avgust 18, 2007, 01:32:44 pm » |
crno_mache
Global Moderator
Heroj Laćarka

Van mreže
|
Ćuti...
Ćuti, jer ćutnje su najbolje reči, ćuti, jer ćutnjom mi sve možeš reći,
ćuti, jer takvu te volim, ćuti, jer kada govoriš rastanak brzo dođe, a ja ga se bojim...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #22 poslato: Avgust 18, 2007, 01:38:42 pm » |
crno_mache
Global Moderator
Heroj Laćarka

Van mreže
|
Mače
Oh ti malo,nesretno biće Ima li koga da ti zaklon pruži Dok svima oko tebe sviće Nova će zora samo da te rastuži
I niko,niko neće čuti Poslednji vapaj što šalješ u noći I samo ti znaćeš,sunce čemu sluti Samo ti znaćeš put kojim ćeš proći
Oh ti malo,ostavljeno čedo Pružaćeš telo izgladnelo ludo Dok okrutna lica gledaće te bledo Molićeš boga da se desi čudo
Al nikog,nikog neće biti Da sluša tvoju pesmu jadnu Samo kiša će turobna,liti Dok spuštaš obraz na zemlju hladnu
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #23 poslato: Avgust 18, 2007, 01:39:14 pm » |
crno_mache
Global Moderator
Heroj Laćarka

Van mreže
|
Ne veruj ovoj pesmi
Ne veruj usnama kad ti kazu da te volim Jer ljubila dugo nisam pa mozda i lazem. Ne veruj ulicama na kojima je moj trag... Otisla jesam al vraticu se jer si mi neizmerno drag. Ne veruj ni ovoj pesmi.. Mozda i ona laze da je za tebe. Ipak, mozda samo u pesmi i ja lazem sebe?
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #24 poslato: Avgust 18, 2007, 01:39:59 pm » |
crno_mache
Global Moderator
Heroj Laćarka

Van mreže
|
Pesma sanjarka
Suza je jedna niz obraz skliznula I pala na papir po kom pesmu pišem Ja tebe danas video nisam I zato noćas ja teško dišem
I zato je nebo danas bilo tmurno I zato su celi dan lile kiše A i Bog zna koliko patim Jer tebe volim sve više i više
A stihovi ovi, taj dar od srca Nižu se i ne vidi im se kraj I srce to odavno za tebe kuca I ponavlja da samo kraj tebe je raj
Eh, što nisam vetar što ti kosu mrsi Eh, što nisam mesec što ti lice mazi Al ‘ vetar ću poslat da mi kaže gde si A mesec da noćas na tebe pripazi
Da ti osvetli staze kroz snove I prečicu tajnu jednu ti pokaže Do odaja u kojim ležim ja I čekam tebe moje najdraže
A tu ćemo biti zajedno, sami Ležati zagrljeni do kraja noći ove Pa kad već s tobom ne provodim dane Molim te nemoj mi oduzeti snove
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #25 poslato: Avgust 18, 2007, 01:48:44 pm » |
crno_mache
Global Moderator
Heroj Laćarka

Van mreže
|
ЗАБОРАВ
Пружила сам ти руку и на отвореном длану сијале су капљице љубави. Ниси их приметио. Ни звезду што је засјала у тмини ниси препознао као светлост. Остао си умрежен у приземан, сасвим обичан свет. Заменио си битан, исконски тренутак за дане безобличне. И Вечност си у Заборав претворио.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #26 poslato: Avgust 18, 2007, 01:50:30 pm » |
crno_mache
Global Moderator
Heroj Laćarka

Van mreže
|
КАО ЉУБАВ
Разговор наших погледа остао је недоречен.
Поруке између редова нису прочитане.
Двосмислености добиле најгори могући смисао.
Загрцнути прећуткивањем.
Изгубили дах гутајући увреде и сузе.
И све то смо звали: Љубав!?
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #27 poslato: Avgust 18, 2007, 02:09:23 pm » |
crno_mache
Global Moderator
Heroj Laćarka

Van mreže
|
TEK SMO STRANCI
Koraca zemlja nevidljivim krugom, ti mrezom hod meseca lovis. Ja necu u zoru dok cigaretom cigaretu palis, u nekom uglu nestalne srece da osetim tek smo stranci. Hocu da te nema da cujem kako zemlja koraca, gutajuci vreme u susreat tebi. A dok si ovde i ja cu s' tobom ma kako cudan hod meseca loviti. I necu u zoru u nekom uglu nestalne srece da osetim tek smo stranci.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #28 poslato: Avgust 18, 2007, 03:42:20 pm » |
crno_mache
Global Moderator
Heroj Laćarka

Van mreže
|
Ljubavi moja...
u svojim lutanjima i mislima dođoh i do tebe! Zapravo,često si mi u mislima...samo to sebi retko priznajem, Činjenicu da si mi u krvi!Trudio si se naći put do mene. Ja sam samo slutila.. Kad si bio tužan i umoran od svega i kad ti je srce govorilo da me ostaviš,ti si ostao! Nadajući se svaki dan...a u meni je od početka bio neki čudan osećaj! Bio si uz mene kad si trebao i znala sam da ću stobom uvek moći podeliti tugu i radost... puno toga se promenilo ali MI SMO OSTALI ISTI!!!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #29 poslato: Avgust 18, 2007, 03:44:00 pm » |
crno_mache
Global Moderator
Heroj Laćarka

Van mreže
|
Dozvoli mi da te sanjam
Dozvoli mi da te sanjam, kad ne mogu da te ljubim, ne daj da te sad iz snova ja izgubim! I kad sede kose dođu, ti ćeš biti deo snova, iako će me možda da greje ljubav nova... Ti si bio uvek dobar, nisi kriv što te volim, što ne mogu tvoje oči da prebolim... Snove moje, nikad neće zarobiti ljubav nova, Prva ljubav zaborava veruj nema... I kad sede kose dođu ti ces biti deo mojih snova.....
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|