« poslato: Maj 01, 2008, 08:16:21 pm » |
|
Šuki
|
E sad posto Ruza kaci svakakve slike sa puno krvi, na koje se ne jezim samo ja,  a i Maša je pocela da joj udovoljava,  otvaram ovu temu kako bi se mi jadni smrtnici spasili od pogleda na takve stvari!  Sad uzivajte, citava tema je vasa!!  Uzivajte! 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Ljudi će zaboraviti šta si rekao. Ljudi će zaboraviti sta si učinio. Ali nikada neće zaboraviti kakva si osećanja u njima probudio.
|
|
|
« Odgovor #1 poslato: Maj 01, 2008, 08:18:38 pm » |
|
Dejan_
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Bila je noc,jedna mrkla,kao ova veceras,u ulici Dositejevoj, u Novom Sadu,na Dunavu.. Ja sam dolazio sa jednog mesta gde su svi bili rumeni kao kuvano vino koje su pili i gde su svi mirisali na karanfilic i pevali "Rozdestvo tvoje" i jos neke druge pesme kojih se ne secam bas.
|
|
|
« Odgovor #2 poslato: Maj 01, 2008, 11:09:52 pm » |
|
Ruki
|
Druze Sulaja ovo ti nikada necu zaboraviti.bas si me obradovao.....  Zao mi je sto pocinjem bez Mase al sta da se radi.......pa da pocnemo......... Ovo je za zagrevanje.......bice jos...... 
|
|
|
|
Sačuvana
|
Prolaze vozovi u jednom od njih sada si ti padaju prvi snjegovi u ime ljubavi daj dodji mi
Rusim ti svijet jer blesav sam kod ociju slijep bio sam tvoj na tren bio malo, malo zaljubljen
Ref. Kad srce pocijepam ja ne zasivam ko stare pantole ja sve ostavljam................
|
|
|
« Odgovor #3 poslato: Maj 01, 2008, 11:49:10 pm » |
Maša
Moderator
Heroj Laćarka

Van mreže
shiny, shiny, happy
|
|
|
|
|
« Poslednja izmena: Maj 02, 2008, 12:13:00 am Maša »
|
Sačuvana
|
weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee  jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
|
|
|
« Odgovor #4 poslato: Maj 02, 2008, 12:08:56 am » |
Maša
Moderator
Heroj Laćarka

Van mreže
shiny, shiny, happy
|
evo ovo nije mnogo strasno... zmaj Vilijama Blejka, jednog on najinteresantnijih umetnika/pesnika za tumacenje... oko 1805. godine... a inace, ovaj zmaj je iskoriscen u filmu Crveni zmaj, koji tematski prethodi Jaganjcima...
|
|
|
|
Sačuvana
|
weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee  jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
|
|
|
« Odgovor #5 poslato: Maj 02, 2008, 12:11:48 am » |
Maša
Moderator
Heroj Laćarka

Van mreže
shiny, shiny, happy
|
|
|
|
|
« Poslednja izmena: Maj 02, 2008, 12:16:20 am Maša »
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #6 poslato: Maj 02, 2008, 12:22:34 am » |
Maša
Moderator
Heroj Laćarka

Van mreže
shiny, shiny, happy
|
Rodžer van der Vajden, oko 1450. godine tema Strašni sud, i detalj Prokletih dosta od mene... 
|
|
|
« Poslednja izmena: Maj 02, 2008, 12:28:18 am Maša »
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #7 poslato: Maj 02, 2008, 06:51:31 pm » |
|
Ruki
|
Ma nema veze sto nije krvolocno.....  Ja sam zaduzena za krvnicki deo a ti za umetnicki.....cisto da ljudi ne misle da toga nije bilo ranije....... 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Prolaze vozovi u jednom od njih sada si ti padaju prvi snjegovi u ime ljubavi daj dodji mi
Rusim ti svijet jer blesav sam kod ociju slijep bio sam tvoj na tren bio malo, malo zaljubljen
Ref. Kad srce pocijepam ja ne zasivam ko stare pantole ja sve ostavljam................
|
|
|
« Odgovor #8 poslato: Maj 03, 2008, 12:36:10 pm » |
|
Ruki
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #9 poslato: Maj 05, 2008, 10:46:52 am » |
|
Ruki
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #10 poslato: Maj 30, 2008, 11:19:33 pm » |
|
|
|
« Odgovor #11 poslato: Maj 30, 2008, 11:20:09 pm » |
|
|
|
« Odgovor #12 poslato: Maj 30, 2008, 11:21:15 pm » |
crno_mache
...мијауууу... :))
Global Moderator
Heroj Laćarka

Van mreže
Ako me voliš, idi od mene. . .
|
...
|
|
|
|
Sačuvana
|
 Nikome ni reč. . .kad potonem u bol da voleo sam te, a nisam bio tvoj. . . Nikome kad znaš da nisam bio jak. . . i samo LAKU NOĆ poželi mi za kraj. . .
|
|
|
« Odgovor #13 poslato: Maj 30, 2008, 11:21:19 pm » |
crno_mache
Global Moderator
Heroj Laćarka

Van mreže
|
...
|
|
|
|
Sačuvana
|
 Nikome ni reč. . .kad potonem u bol da voleo sam te, a nisam bio tvoj. . . Nikome kad znaš da nisam bio jak. . . i samo LAKU NOĆ poželi mi za kraj. . .
|
|
|
« Odgovor #14 poslato: Maj 30, 2008, 11:21:28 pm » |
crno_mache
Global Moderator
Heroj Laćarka

Van mreže
|
Jako lepa slicica...
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|