« poslato: Avgust 24, 2008, 09:32:09 pm » |
Maša
Moderator
Heroj Laćarka

Na mreži
shiny, shiny, happy
|
 |
|
|
Večera među oblacima je jedinstven doživljaj namenjen svima onima koji žele da običan obed ili sastanak pretvore u magičan trenutak koji će ostaviti snažan utisak na njihove goste. Doručak, ručak, koktel sastanak, internetkafe među oblacima…..nema granica vašoj mašti. Večeru među oblacima organizuje tim profesionalaca a sto za ručavanje se postavlja pomoću krana na visinu od 50 m. Jedna seansa može najduže trajati 8 sati ali je idealno da jedna seansa traje 1 sat. Može biti zajednička ili privatna, organizovana po željama klijenta. Za stolom mogu sedeti 22 osobe uz 3 člana osoblja u sredini. Večera među oblacima se može organizovati bilo gde (golf teren, javno mesto, hipodrom, dvorac, vinograd, istorijsko mesto) ……sve dok je organizatorima na raspolaganju slobodna površina od približno 500 m2 koja je obezbeđena na odgovarajući način. Sve to naravno uz obaveznu dozvolu vlasnika. Pored prve platforme moguće je postaviti još jednu, na istom nivou kao i ona na kojoj je sto za ručavanje, a koja će se koristiti za zabavu (muzika) ili prezentaciju.
|
|
|
|
Sačuvana
|
weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee  jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
|
|
|
« Odgovor #1 poslato: Avgust 24, 2008, 09:33:16 pm » |
Maša
Moderator
Heroj Laćarka

Na mreži
shiny, shiny, happy
|
a ne, ne bih ja vecerala na toj visini... mislim da bih pala u nesvest kad bi se kran popeo vec na 3m 
|
|
|
|
Sačuvana
|
weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee  jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
|
|
|
« Odgovor #2 poslato: Avgust 24, 2008, 09:38:20 pm » |
SIN
Siniša Nikolić
Administrator
Heroj Laćarka

Van mreže
If you can dream it, you can do it!
|
Auu!  Samo je malo nezgodno ako bi se ljuljali, onda moraš vijati knedle po tanjiru. 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #3 poslato: Avgust 24, 2008, 09:44:44 pm » |
Maša
Moderator
Heroj Laćarka

Na mreži
shiny, shiny, happy
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #4 poslato: Avgust 25, 2008, 03:15:02 pm » |
|
Šuki
|
A sta ako se tezina nejednako rasporedi pa jedna strana pocne da tezi ka dole?!!! 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Ljudi će zaboraviti šta si rekao. Ljudi će zaboraviti sta si učinio. Ali nikada neće zaboraviti kakva si osećanja u njima probudio.
|
|
|
« Odgovor #5 poslato: Avgust 25, 2008, 08:17:41 pm » |
|
Ruki
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Prolaze vozovi u jednom od njih sada si ti padaju prvi snjegovi u ime ljubavi daj dodji mi
Rusim ti svijet jer blesav sam kod ociju slijep bio sam tvoj na tren bio malo, malo zaljubljen
Ref. Kad srce pocijepam ja ne zasivam ko stare pantole ja sve ostavljam................
|
|
|
« Odgovor #6 poslato: Avgust 25, 2008, 08:26:56 pm » |
Maša
Moderator
Heroj Laćarka

Na mreži
shiny, shiny, happy
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #7 poslato: Avgust 25, 2008, 08:38:48 pm » |
Maša
Moderator
Heroj Laćarka

Na mreži
shiny, shiny, happy
|
evo jos jedne slike
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #8 poslato: Avgust 25, 2008, 10:57:26 pm » |
|
Ivanch3
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Bolje da šešir nemam, pod njime djavo drema, sneva i izvoljeva. Djavo mi je kriv. Ne pijem što uživam nit' što mi dobro stoji pijem da njega napojim..... Ne lutam što uživam nit' miris druma volim, lutam da njega umorim...... Ne sviram što uživam nije to pesma prava, sviram da njega uspavam.....
|
|
|
« Odgovor #9 poslato: Avgust 25, 2008, 11:24:56 pm » |
Maša
Moderator
Heroj Laćarka

Na mreži
shiny, shiny, happy
|
hm... a sta ako nema dovoljno tih koje mrzis da popune sve stolice? 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|