« poslato: Oktobar 04, 2007, 11:29:35 am » |
|
Ivanch3
|
Eh da daj mi samo tamburu i sve je u redu 
|
|
|
|
Sačuvana
|
Bolje da šešir nemam, pod njime djavo drema, sneva i izvoljeva. Djavo mi je kriv. Ne pijem što uživam nit' što mi dobro stoji pijem da njega napojim..... Ne lutam što uživam nit' miris druma volim, lutam da njega umorim...... Ne sviram što uživam nije to pesma prava, sviram da njega uspavam.....
|
|
|
« Odgovor #1 poslato: Oktobar 04, 2007, 11:38:00 am » |
SIN
Siniša Nikolić
Administrator
Heroj Laćarka

Van mreže
If you can dream it, you can do it!
|
Ako ne pije, izgleda ovako:
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #2 poslato: Oktobar 04, 2007, 11:39:25 am » |
|
Ivanch3
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Bolje da šešir nemam, pod njime djavo drema, sneva i izvoljeva. Djavo mi je kriv. Ne pijem što uživam nit' što mi dobro stoji pijem da njega napojim..... Ne lutam što uživam nit' miris druma volim, lutam da njega umorim...... Ne sviram što uživam nije to pesma prava, sviram da njega uspavam.....
|
|
|
« Odgovor #3 poslato: Oktobar 04, 2007, 11:41:52 am » |
|
|
|
« Odgovor #4 poslato: Oktobar 04, 2007, 11:43:34 am » |
|
Ivanch3
|
A vidi ove!!! Ovo je u svlacionici AC Milana U Gatuzovoj stolici pa sam malo agresivan kao on 
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #5 poslato: Oktobar 04, 2007, 11:49:32 am » |
|
|
|
« Odgovor #6 poslato: Oktobar 04, 2007, 10:39:33 pm » |
|
Šuki
|
Vidi se da si i na prvoj slici bo trezan!! Uopste se ne primeti razlika! 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Ljudi će zaboraviti šta si rekao. Ljudi će zaboraviti sta si učinio. Ali nikada neće zaboraviti kakva si osećanja u njima probudio.
|
|
|
« Odgovor #7 poslato: Oktobar 04, 2007, 10:47:26 pm » |
|
Ivanch3
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #8 poslato: Oktobar 04, 2007, 10:55:40 pm » |
|
|
|
« Odgovor #9 poslato: Oktobar 06, 2007, 09:00:32 pm » |
|
Šuki
|
Ti sad Ivane nasao kao nas da farbas... Mislis da mi tebe ne znamo!!! Sta ce da kazu ljudi kad vide tu skliku?! 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Ljudi će zaboraviti šta si rekao. Ljudi će zaboraviti sta si učinio. Ali nikada neće zaboraviti kakva si osećanja u njima probudio.
|
|
|
« Odgovor #10 poslato: Oktobar 07, 2007, 01:22:45 pm » |
|
Ivanch3
|
Srdjane!!!!! Mo's se sagnes!! 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #11 poslato: Oktobar 08, 2007, 12:26:59 pm » |
|
Šuki
|
Ovo vec prevazilazi mere lepog ponasanja!! 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #12 poslato: Oktobar 10, 2007, 01:24:48 pm » |
|
nisam_kao_on
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
.. ZIVOT NE CINI BROJ UZDAHA KOJE UZIMAMO. ZIVOT CINE MOMENTI KOJI NAM ODUZIMAJU DAH..
|
|
|
« Odgovor #13 poslato: Oktobar 10, 2007, 10:09:43 pm » |
avram
Naseljenik

Van mreže
|
ivan je ok al slika sa gitarom.....
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #14 poslato: Oktobar 10, 2007, 10:11:14 pm » |
|
Šuki
|
I tebe je sigurno ubedio da nista nije popio... 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|