« Odgovor #15 poslato: Oktobar 10, 2007, 11:34:41 pm » |
|
|
|
« Odgovor #16 poslato: Oktobar 10, 2007, 11:36:34 pm » |
|
nisam_kao_on
|
ma gde on po tom pitanju da ubedi nekog.. 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
.. ZIVOT NE CINI BROJ UZDAHA KOJE UZIMAMO. ZIVOT CINE MOMENTI KOJI NAM ODUZIMAJU DAH..
|
|
|
« Odgovor #17 poslato: Oktobar 12, 2007, 09:11:16 pm » |
|
Šuki
|
Znamo ga suvise dobro da bi nas ubedjivao!  A vise izgleda ne sme ni da odgovara na ovu temu!! 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Ljudi će zaboraviti šta si rekao. Ljudi će zaboraviti sta si učinio. Ali nikada neće zaboraviti kakva si osećanja u njima probudio.
|
|
|
« Odgovor #18 poslato: Oktobar 14, 2007, 01:01:20 pm » |
|
nisam_kao_on
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
.. ZIVOT NE CINI BROJ UZDAHA KOJE UZIMAMO. ZIVOT CINE MOMENTI KOJI NAM ODUZIMAJU DAH..
|
|
|
« Odgovor #19 poslato: Oktobar 14, 2007, 01:57:40 pm » |
|
|
|
« Odgovor #20 poslato: Oktobar 15, 2007, 04:47:29 pm » |
|
nisam_kao_on
|
zavija neku lucerku... 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #21 poslato: Oktobar 15, 2007, 11:11:04 pm » |
|
Šuki
|
Video ga ja danas, mnogo cudan bio... 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Ljudi će zaboraviti šta si rekao. Ljudi će zaboraviti sta si učinio. Ali nikada neće zaboraviti kakva si osećanja u njima probudio.
|
|
|
« Odgovor #22 poslato: Oktobar 15, 2007, 11:12:08 pm » |
|
Ivanch3
|
Mozete da se sagnete.... eh to mi je govorila Maja.....
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Bolje da šešir nemam, pod njime djavo drema, sneva i izvoljeva. Djavo mi je kriv. Ne pijem što uživam nit' što mi dobro stoji pijem da njega napojim..... Ne lutam što uživam nit' miris druma volim, lutam da njega umorim...... Ne sviram što uživam nije to pesma prava, sviram da njega uspavam.....
|
|
|
« Odgovor #23 poslato: Oktobar 15, 2007, 11:46:20 pm » |
|
nisam_kao_on
|
pa jesi li uradio to.. jes se sago? 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #24 poslato: Oktobar 17, 2007, 02:06:27 pm » |
|
Ivanch3
|
Bolje da sam poslao poruku Daliborki, onda bi mi Srdjan razbio telefon 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Bolje da šešir nemam, pod njime djavo drema, sneva i izvoljeva. Djavo mi je kriv. Ne pijem što uživam nit' što mi dobro stoji pijem da njega napojim..... Ne lutam što uživam nit' miris druma volim, lutam da njega umorim...... Ne sviram što uživam nije to pesma prava, sviram da njega uspavam.....
|
|
|
« Odgovor #25 poslato: Oktobar 19, 2007, 09:34:21 pm » |
|
nisam_kao_on
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #26 poslato: Oktobar 21, 2007, 11:52:07 am » |
L`Imperatore
U prolazu
Van mreže
|
Ko?Pa nemate vi pojma Ivance zakleti anti-alkoholicar 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Samo Puma se nosi,samo Puma do smrti...
|
|
|
« Odgovor #27 poslato: Oktobar 21, 2007, 01:08:10 pm » |
|
Ivanch3
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #28 poslato: Oktobar 21, 2007, 01:09:16 pm » |
|
|
|
« Odgovor #29 poslato: Oktobar 21, 2007, 01:12:12 pm » |
|
Ivanch3
|
Mače..... poslaću moju Bebu na tebe!!!!! Proglašavam lov na mačke otvorenim 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|