« Odgovor #15 poslato: Januar 27, 2008, 12:57:56 am » |
|
|
|
« Odgovor #16 poslato: Mart 31, 2008, 04:19:06 pm » |
|
Ruki
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Prolaze vozovi u jednom od njih sada si ti padaju prvi snjegovi u ime ljubavi daj dodji mi
Rusim ti svijet jer blesav sam kod ociju slijep bio sam tvoj na tren bio malo, malo zaljubljen
Ref. Kad srce pocijepam ja ne zasivam ko stare pantole ja sve ostavljam................
|
|
|
« Odgovor #17 poslato: Mart 31, 2008, 04:33:35 pm » |
|
|
|
« Odgovor #18 poslato: April 01, 2008, 12:54:00 am » |
crno_mache
...мијауууу... :))
Global Moderator
Heroj Laćarka

Van mreže
Ako me voliš, idi od mene. . .
|
Lepa fotkica 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
 Nikome ni reč. . .kad potonem u bol da voleo sam te, a nisam bio tvoj. . . Nikome kad znaš da nisam bio jak. . . i samo LAKU NOĆ poželi mi za kraj. . .
|
|
|
« Odgovor #19 poslato: April 02, 2008, 09:04:11 am » |
|
Šuki
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Ljudi će zaboraviti šta si rekao. Ljudi će zaboraviti sta si učinio. Ali nikada neće zaboraviti kakva si osećanja u njima probudio.
|
|
|
« Odgovor #20 poslato: April 25, 2008, 03:22:21 pm » |
|
Ruki
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Prolaze vozovi u jednom od njih sada si ti padaju prvi snjegovi u ime ljubavi daj dodji mi
Rusim ti svijet jer blesav sam kod ociju slijep bio sam tvoj na tren bio malo, malo zaljubljen
Ref. Kad srce pocijepam ja ne zasivam ko stare pantole ja sve ostavljam................
|
|
|
« Odgovor #21 poslato: April 25, 2008, 05:03:07 pm » |
Maša
VIP
Heroj Laćarka

Van mreže
shiny, shiny, happy
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee  jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
|
|
|
« Odgovor #22 poslato: April 25, 2008, 05:22:44 pm » |
|
Ruki
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #23 poslato: April 25, 2008, 06:16:07 pm » |
Maša
VIP
Heroj Laćarka

Van mreže
shiny, shiny, happy
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee  jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
|
|
|
« Odgovor #24 poslato: April 25, 2008, 06:19:52 pm » |
|
Ruki
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #25 poslato: April 25, 2008, 06:23:11 pm » |
Maša
VIP
Heroj Laćarka

Van mreže
shiny, shiny, happy
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #26 poslato: April 25, 2008, 06:28:02 pm » |
|
Ruki
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #27 poslato: April 25, 2008, 06:30:32 pm » |
Maša
VIP
Heroj Laćarka

Van mreže
shiny, shiny, happy
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #28 poslato: April 26, 2008, 08:34:09 pm » |
|
Šuki
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Ljudi će zaboraviti šta si rekao. Ljudi će zaboraviti sta si učinio. Ali nikada neće zaboraviti kakva si osećanja u njima probudio.
|
|
|
« Odgovor #29 poslato: April 28, 2008, 01:13:54 pm » |
Maša
VIP
Heroj Laćarka

Van mreže
shiny, shiny, happy
|
|
|
|
|
« Poslednja izmena: April 28, 2008, 01:15:36 pm Maša »
|
Sačuvana
|
|
|
|
|