« Odgovor #15 poslato: Oktobar 25, 2007, 06:12:00 pm » |
|
Ivanch3
|
Plavo pa ne konta 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Bolje da šešir nemam, pod njime djavo drema, sneva i izvoljeva. Djavo mi je kriv. Ne pijem što uživam nit' što mi dobro stoji pijem da njega napojim..... Ne lutam što uživam nit' miris druma volim, lutam da njega umorim...... Ne sviram što uživam nije to pesma prava, sviram da njega uspavam.....
|
|
|
« Odgovor #16 poslato: Oktobar 26, 2007, 01:07:41 am » |
crno_mache
...мијауууу... :))
Global Moderator
Heroj Laćarka

Van mreže
Ako me voliš, idi od mene. . .
|
Ich bin keine Blondy 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
 Nikome ni reč. . .kad potonem u bol da voleo sam te, a nisam bio tvoj. . . Nikome kad znaš da nisam bio jak. . . i samo LAKU NOĆ poželi mi za kraj. . .
|
|
|
« Odgovor #17 poslato: Oktobar 26, 2007, 01:44:31 am » |
|
|
|
« Odgovor #18 poslato: Oktobar 26, 2007, 03:06:48 pm » |
|
|
|
« Odgovor #19 poslato: Oktobar 28, 2007, 11:04:17 pm » |
|
Ivanch3
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Bolje da šešir nemam, pod njime djavo drema, sneva i izvoljeva. Djavo mi je kriv. Ne pijem što uživam nit' što mi dobro stoji pijem da njega napojim..... Ne lutam što uživam nit' miris druma volim, lutam da njega umorim...... Ne sviram što uživam nije to pesma prava, sviram da njega uspavam.....
|
|
|
« Odgovor #20 poslato: Mart 22, 2008, 01:57:02 am » |
Maša
VIP
Heroj Laćarka

Na mreži
shiny, shiny, happy
|
evo slicice... i kose... mnooogoooo kose... 
|
weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee  jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
|
|
|
« Odgovor #21 poslato: Mart 22, 2008, 08:03:59 am » |
|
Ivanch3
|
Što je mnogo, mnogo je!! Zreo je za šišanje 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #22 poslato: Mart 22, 2008, 11:27:28 am » |
|
|
|
« Odgovor #23 poslato: Mart 22, 2008, 11:49:32 am » |
|
Šuki
|
Trazili ste novu sliku, eto vam je!!! A sad puknite od muke!!!! 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Ljudi će zaboraviti šta si rekao. Ljudi će zaboraviti sta si učinio. Ali nikada neće zaboraviti kakva si osećanja u njima probudio.
|
|
|
« Odgovor #24 poslato: Mart 22, 2008, 12:42:21 pm » |
Maša
VIP
Heroj Laćarka

Na mreži
shiny, shiny, happy
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee  jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
|
|
|
« Odgovor #25 poslato: Mart 22, 2008, 01:10:44 pm » |
Maša
VIP
Heroj Laćarka

Na mreži
shiny, shiny, happy
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #26 poslato: Mart 22, 2008, 01:36:46 pm » |
|
Ludaaa
|
sweet 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Trazicu te preko ambasade, bas me briga da li takve stvari rade hocu vizu hitno idem tebi koja zena kada voli ne bi...stici cu te makar preko suda bas me briga neka misle da sam luda sve je ovo deo moga plana...
Mozes me voleti, mozes me mrzeti, al me ne mozes ignorisati
|
|
|
« Odgovor #27 poslato: Mart 22, 2008, 01:56:36 pm » |
|
Šuki
|
moze i kosilica da posluzi... Samo vi zezajte....  sweet Thanks!! 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Ljudi će zaboraviti šta si rekao. Ljudi će zaboraviti sta si učinio. Ali nikada neće zaboraviti kakva si osećanja u njima probudio.
|
|
|
« Odgovor #28 poslato: Mart 22, 2008, 03:34:58 pm » |
Maša
VIP
Heroj Laćarka

Na mreži
shiny, shiny, happy
|
a pa samo malo zezamo... ne punoooo... ha ha ha...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #29 poslato: Mart 22, 2008, 04:17:15 pm » |
|
Šuki
|
Ko zeza zlo ne misli!! Ili tako nekako!! 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|