Laćarak
+ Laćarak » Ostale teme » Smešna strana sveta (Urednik: Maša)
 Definicija ljudi na fakultetu :-DD
.
Korisničko ime:
Lozinka:
Stranice: [1]   Idi dole
  Štampaj  
Autor Tema: Definicija ljudi na fakultetu :-DD  (Pročitano 922 puta)
« poslato: Avgust 12, 2007, 05:27:33 pm »
crno_mache
...мијауууу... :))
Global Moderator
Heroj Laćarka

Van mreže Van mreže

Ako me voliš, idi od mene. . .

STUDENT: Mlada a punoletna, dakle kontraverzna osoba kojoj je receno da ce uspeti u zivotu ako bude

ucila. Kako u to ne veruje, trudi se da sto manje uci a sto vise uspe.

STUDENTKINJA: Isto kao student samo mnogo lepse, pogotovo u letnjem semestru.

ASISTENT-PRIPRAVNIK: Dezorijentisana mlada osoba sa izrazenim mazohistickim sklonostima. Ne zeli otici

iz grada i zato sebe podvrgava mukama. Ocekuje sazaljenje od visih instanci sto ovima ne pada na pamet.

ASISTENT S MAGISTRATUROM: Lici na sediranog asistenta pripravnika. Ispoljava sklonosti ka alkoholu i

laksim drogama. cesto nalazi zajednicki jezik sa studentima.

ASISTENT S DOKTORATOM: Zrela do umereno uvela osoba visokog obrazovanja a niske inteligencije.

Nestrpljivo se gura u sljedecu kategoriju, a ne zna sta je tamo ceka. Veoma izdrzljiv.

DOCENT: Mitsko bice - niti je covek niti profesor. Osoba koja pristaje da za manje novca radi dva puta

vise od profesora uglavnom zbog toga sto nista drugo ne moze. Suvise je star za emigraciju. Voli

studente i rado ih obara.

VANREDNI PROFESOR: Prilicno redovna pojava smanjenih fizickih sposobnosti. Voli kontakte sa studentima i

rado ih se seca. Pocinje gomilati novac i moralno je najmanje stabilan.

REDOVNI PROFESOR: Materijalno stabilna osoba najviseg univerzitetskog ranga. Govori nekoliko stranih

jezika koje nikad nije cuo, sto dokazuje da sve zna. Pise knjige koje su zastarele deset godina i

ponosi se njima. Nema kontakta sa studentima osim prividnih.

PRODEKAN: Lice iz posledne ili pretposledne kategorije koje se uspavljuje nabrajanjem imena prethodnih

dekana. zeli nesto promeniti, ali ne zna sta ni kako, tako da prolazi neopazeno.

DEKAN: Najvisi sveucilisni cinovnik odgovaran za nerad svih prethodnih kategorija i njihov suzivot.
Sačuvana

Nikome ni reč. . .kad potonem u bol  da voleo sam te, a nisam bio tvoj. . .  Nikome kad znaš da nisam bio jak. . .  i samo LAKU NOĆ poželi mi za kraj. . .
« Odgovor #1 poslato: Avgust 12, 2007, 07:54:12 pm »
Srki Boy
Global Moderator
Starosedelac

Van mreže Van mreže

Srki the Boy

ASISTENT-PRIPRAVNIK: Dezorijentisana mlada osoba sa izrazenim mazohistickim sklonostima. Ne zeli otici

iz grada i zato sebe podvrgava mukama. Ocekuje sazaljenje od visih instanci sto ovima ne pada na pamet.

Potpuno tačno thumb down
Sačuvana

Ruku spasa kao u bajci,
meni si pružila.
Tvoj sam dužnik, čime da platim
što si zaslužila.
Za tvoju sreću moliću se svaki dan,
i sve dok živim biću ti zahvalan.
« Odgovor #2 poslato: Februar 26, 2008, 07:09:53 pm »
Šuki
Global Moderator
Heroj Laćarka

Van mreže Van mreže

Nema tog resenja za koje ja nemam problem!!

Pa moglo bi se reci da je to tako... lol
Sačuvana

Ljudi će zaboraviti šta si rekao.
Ljudi će zaboraviti sta si učinio.
Ali nikada neće zaboraviti kakva si osećanja u njima probudio.
« Odgovor #3 poslato: Februar 26, 2008, 11:47:54 pm »
SIN
Siniša Nikolić
Administrator
Heroj Laćarka

Van mreže Van mreže

If you can dream it, you can do it!

Moglo bi se reći da je SVE tako.  lol
Sačuvana

« Odgovor #4 poslato: Februar 26, 2008, 11:49:36 pm »
Dejan_
Heroj Laćarka

Van mreže Van mreže

DOCENT: Mitsko bice - niti je covek niti profesor. Osoba koja pristaje da za manje novca radi dva puta

vise od profesora uglavnom zbog toga sto nista drugo ne moze. Suvise je star za emigraciju. Voli

studente i rado ih obara.

ziva istina  Bravo Bravo Bravo
Sačuvana

Bila je noc,jedna mrkla,kao ova veceras,u ulici Dositejevoj, u Novom Sadu,na Dunavu..
Ja sam dolazio sa jednog mesta gde su svi bili rumeni kao kuvano vino koje su pili i gde su svi mirisali na karanfilic i pevali "Rozdestvo tvoje" i jos neke druge pesme kojih se ne secam bas.
« Odgovor #5 poslato: April 03, 2008, 05:20:04 pm »
Maša
Moderator
Heroj Laćarka

Van mreže Van mreže

shiny, shiny, happy

ha ha ha sve je tačno... a posebno ovo:
REDOVNI PROFESOR: Materijalno stabilna osoba najviseg univerzitetskog ranga. Govori nekoliko stranih

jezika koje nikad nije cuo, sto dokazuje da sve zna. Pise knjige koje su zastarele deset godina i

ponosi se njima. Nema kontakta sa studentima osim prividnih.
Sačuvana

weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Cheesy
jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
« Odgovor #6 poslato: Jun 28, 2008, 01:48:11 pm »
Ivanch3
Global Moderator
Heroj Laćarka

Van mreže Van mreže

Capo di tutti capi!!!!

Smeh Smeh Smeh Smeh Smeh
Sačuvana

Bolje da šešir nemam, pod njime djavo drema, sneva i izvoljeva. Djavo mi je kriv.
Ne pijem što uživam nit' što mi dobro stoji pijem da njega napojim.....
Ne lutam što uživam nit' miris druma volim, lutam da njega umorim......
Ne sviram što uživam nije to pesma prava, sviram da njega uspavam.....
Stranice: [1]   Idi gore
  Štampaj  

Prebaci se na:  

Srodne teme
Naslov Započeo Odgovora Pregleda Poslednja poruka
Definicija Ljubavi Ljubav i Prijateljstvo Srki Boy 1 811 Poslednja poruka Septembar 07, 2007, 09:42:02 pm
Šuki
Definicija minusa :)) Smešna strana sveta crno_mache 3 378 Poslednja poruka Septembar 20, 2007, 10:49:19 am
SIN
Flertovanje kao predmet na fakultetu Ljubav i Prijateljstvo SIN 5 487 Poslednja poruka Mart 29, 2008, 01:48:37 pm
Ludaaa
Test na Medicinskom fakultetu Lepota i zdravlje Ruki 0 366 Poslednja poruka Mart 31, 2008, 07:17:28 pm
Ruki
Pametni ljudi Smešna strana sveta Maša 14 385 Poslednja poruka Oktobar 23, 2008, 09:48:07 am
Šuki
Tigra Design by TurkLoRD