Laćarak
+ Laćarak » Ostale teme » Smešna strana sveta (Urednik: Maša)
 Dnevnik tek udate plavuse
.
Korisničko ime:
Lozinka:
Stranice: [1]   Idi dole
  Štampaj  
Autor Tema: Dnevnik tek udate plavuse  (Pročitano 594 puta)
« poslato: April 13, 2008, 09:18:50 pm »
Ruki
Heroj Laćarka

Van mreže Van mreže

Ljudi opraštaju sve osim iskrenosti.

Ponedeljak:
Evo zavrsio se medeni mesec i smestili smo se u nas novi dom. Veoma je zabavno kuvati za Toma. Danas sam napravila predivan kolac po ovom receptu.
"Umutite 12 jaja odvojeno." No kako nisam imala dovoljno posuda, morala sam pozajmiti par od suseda da bi umutila sva ta jaja. Kolac je ispao super.

Utorak:
Hteli smo vocnu salatu za veceru. U receptu je pisalo:"Posluzite bez icega." To sam i uradila. Skinula sam odecu sa sebe. Ali, Tom je doveo nekog prijatelja na veceru. Nikad nisam videla tako zacudjena lica kada sam posluzila salatu.

Sreda:
Odlucila sam da danas posluzim rizu po receptu koji glasi ovako: "Potrebno je dobro pranje pre stavljanja rize u kipucu vodu." Tako sam ugrejala vodu, okupala se, pa tek onda stavila rizu da se kuva. Nije mi jasno bilo zasto sve to, jer riza nije imala nista bolji ukus.

Cetvrtak:
Danas je Tom trazio salatu. Probala sam novi recept. Glasi ovako:
"Iseckajte sve sastojke i onda pospite po listovima zelene salate sat vremena pre no sto je posluzite". Morala sam otrcati skroz do maminog vrta. Posula sam salatu po listovima i cekala tu sat vremena da je pas ne pojede. Tom je navratio i pitao da li se osecam dobro. Pitam se zasto?

Petak:
Danas sam nasla jednostavan recept za kolacice koji kaze ovako: "Stavite sve sastojke u zdelu i dobro izmesajte, i to je to". Kada sam to uradila otisla sam do mamine kuce. Vjerovatno nesto nije u redu sa receptom, jer kada sam se vratila kuci, smesa u zdeli je izgledala isto.

Subota:
Tom je danas bio u kupovini i doneo je kokos. Zamolio me je da je sredim za nedelju. Nisam bila sigurna kako se kokosi oblace nedeljom, ali sam nasla jednu preslatku haljinicu i male cipelice. Izgledala je preslatko, ali kada ju je Tom vidio, izasao je iz kuhinje brojeci do 10?!

Nedelja:
Danas su Tomovi roditelji dosli na veceru. Htela sam napraviti pecenje, alisve sto smo imali u zamrzivacu bio je hamburger. Tako sam ga stavila u rernu i podesila kontrole na pecenje. Mora da nesto nije u redu sa rernom, jer je na kraju pecenja opet ispao hamburger?!

Laku noc Dragi Dnevnice.
Ovo je bila uzbudljiva nedelja. Jedva cekam sutrasnji dan, tako da mogu
isprobati nove recepte na mom dragom Tomu.
Sačuvana

Prolaze vozovi
u jednom od njih sada si ti
padaju prvi snjegovi
u ime ljubavi daj dodji mi

Rusim ti svijet jer blesav sam
kod ociju slijep
bio sam tvoj na tren
bio malo, malo zaljubljen

Ref.
Kad srce pocijepam ja ne zasivam
ko stare pantole ja sve ostavljam................
« Odgovor #1 poslato: April 14, 2008, 01:07:15 am »
Maša
Moderator
Heroj Laćarka

Van mreže Van mreže

shiny, shiny, happy

huh Češko huh Češko

oh my god oh my god oh my god

lol
Sačuvana

weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Cheesy
jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
« Odgovor #2 poslato: Jun 28, 2008, 01:43:51 pm »
Ivanch3
Global Moderator
Heroj Laćarka

Van mreže Van mreže

Capo di tutti capi!!!!

Citat
Subota:
Tom je danas bio u kupovini i doneo je kokos. Zamolio me je da je sredim za nedelju. Nisam bila sigurna kako se kokosi oblace nedeljom, ali sam nasla jednu preslatku haljinicu i male cipelice. Izgledala je preslatko, ali kada ju je Tom vidio, izasao je iz kuhinje brojeci do 10?!

Joj kako su glupe!!!!!!  budala budala budala budala Smeh Smeh Smeh Smeh
Sačuvana

Bolje da šešir nemam, pod njime djavo drema, sneva i izvoljeva. Djavo mi je kriv.
Ne pijem što uživam nit' što mi dobro stoji pijem da njega napojim.....
Ne lutam što uživam nit' miris druma volim, lutam da njega umorim......
Ne sviram što uživam nije to pesma prava, sviram da njega uspavam.....
« Odgovor #3 poslato: Jul 02, 2008, 10:15:26 am »
Šuki
Global Moderator
Heroj Laćarka

Van mreže Van mreže

Nema tog resenja za koje ja nemam problem!!

E da mi je videti tu facu prilikom izlazenja i brojanja do 10! Smeh Smeh
Sačuvana

Ljudi će zaboraviti šta si rekao.
Ljudi će zaboraviti sta si učinio.
Ali nikada neće zaboraviti kakva si osećanja u njima probudio.
Stranice: [1]   Idi gore
  Štampaj  

Prebaci se na:  

Srodne teme
Naslov Započeo Odgovora Pregleda Poslednja poruka
Dnevnik doseljenika... Smešna strana sveta crno_mache 4 787 Poslednja poruka Novembar 18, 2007, 04:17:20 pm
nale
Plavuse Vicevi Ruki 11 1068 Poslednja poruka Oktobar 29, 2007, 02:37:53 pm
nisam_kao_on
Tigra Design by TurkLoRD