« Odgovor #15 poslato: April 15, 2008, 11:56:25 am » |
Maša
Moderator
Heroj Laćarka

Van mreže
shiny, shiny, happy
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee  jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
|
|
|
« Odgovor #16 poslato: April 15, 2008, 01:08:05 pm » |
|
Ruki
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Prolaze vozovi u jednom od njih sada si ti padaju prvi snjegovi u ime ljubavi daj dodji mi
Rusim ti svijet jer blesav sam kod ociju slijep bio sam tvoj na tren bio malo, malo zaljubljen
Ref. Kad srce pocijepam ja ne zasivam ko stare pantole ja sve ostavljam................
|
|
|
« Odgovor #17 poslato: April 16, 2008, 06:22:20 pm » |
Maša
Moderator
Heroj Laćarka

Van mreže
shiny, shiny, happy
|
znam da ova slika ne spada u ovu temu, al posto je fudbal u pitanju nek stoji ovde...
Kako se u Rumuniji gleda utakmica?
|
|
|
|
Sačuvana
|
weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee  jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
|
|
|
« Odgovor #18 poslato: April 16, 2008, 09:23:06 pm » |
|
Šuki
|
Nije ni kod nas mnogo drugacije!!!  Sve dok se ne uvedu rigorozne kazne kao u Engleskoj, ja prvi necu otici da gledam utakmicu na kojoj znam da mogu da nastradam...  A i fudbal nam je takav da uopste nemam zelju da odgledam ni derbi, a kamo li neku drugu utakmicu... 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Ljudi će zaboraviti šta si rekao. Ljudi će zaboraviti sta si učinio. Ali nikada neće zaboraviti kakva si osećanja u njima probudio.
|
|
|
« Odgovor #19 poslato: April 16, 2008, 11:40:32 pm » |
Maša
Moderator
Heroj Laćarka

Van mreže
shiny, shiny, happy
|
malopre sam čula na vestima da su neki navijači napali, danas posle utakmice, par ljudi, ni krive ni dužne... užas živi... 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #20 poslato: April 23, 2008, 08:28:26 pm » |
Maša
Moderator
Heroj Laćarka

Van mreže
shiny, shiny, happy
|
auuu
|
|
|
|
« Odgovor #21 poslato: April 23, 2008, 08:37:43 pm » |
|
Ruki
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Prolaze vozovi u jednom od njih sada si ti padaju prvi snjegovi u ime ljubavi daj dodji mi
Rusim ti svijet jer blesav sam kod ociju slijep bio sam tvoj na tren bio malo, malo zaljubljen
Ref. Kad srce pocijepam ja ne zasivam ko stare pantole ja sve ostavljam................
|
|
|
« Odgovor #22 poslato: April 23, 2008, 08:38:25 pm » |
Maša
Moderator
Heroj Laćarka

Van mreže
shiny, shiny, happy
|
|
|
|
|
« Poslednja izmena: April 23, 2008, 08:41:24 pm Maša »
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #23 poslato: April 24, 2008, 08:38:14 am » |
|
Šuki
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Ljudi će zaboraviti šta si rekao. Ljudi će zaboraviti sta si učinio. Ali nikada neće zaboraviti kakva si osećanja u njima probudio.
|
|
|
« Odgovor #24 poslato: Maj 15, 2008, 10:18:57 pm » |
Maša
Moderator
Heroj Laćarka

Van mreže
shiny, shiny, happy
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #25 poslato: Maj 16, 2008, 08:42:44 am » |
|
Šuki
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #26 poslato: Maj 23, 2008, 09:21:58 pm » |
Maša
Moderator
Heroj Laćarka

Van mreže
shiny, shiny, happy
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #27 poslato: Maj 23, 2008, 10:24:45 pm » |
|
Šuki
|
Izgleda i ovaj sto nosi da je ovako gej!!! 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #28 poslato: Maj 26, 2008, 06:55:29 pm » |
|
Ivanch3
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Bolje da šešir nemam, pod njime djavo drema, sneva i izvoljeva. Djavo mi je kriv. Ne pijem što uživam nit' što mi dobro stoji pijem da njega napojim..... Ne lutam što uživam nit' miris druma volim, lutam da njega umorim...... Ne sviram što uživam nije to pesma prava, sviram da njega uspavam.....
|
|
|
« Odgovor #29 poslato: Maj 29, 2008, 11:57:09 am » |
Maša
Moderator
Heroj Laćarka

Van mreže
shiny, shiny, happy
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|