« poslato: Septembar 16, 2007, 03:36:47 pm » |
crno_mache
...мијауууу... :))
Global Moderator
Heroj Laćarka

Van mreže
Ako me voliš, idi od mene. . .
|
 |
|
|
Govno-test: Premažite trosed i zastore Nutellom. Stavite komad sveže ribe iza troseda i ostavite ga tamo celo leto.
Igračke-test: Nabavite sanduk od 150 litara s Lego-kockama (kao zamena mogu poslužiti veći vijci i matice). Zamolite nekog prijatelja ili prijateljicu da to razbaca po celom stanu. Povežite sebi oči i probajte dospeti do kuhinje ili wc-a a da ne pisnete (inače bi mogli probuditi dete)
Prodavnica-test: Pozajmite od nekoga 1-2 manje životinje. Posebno se za tu svrhu preporučuju koze. Povedite ih kod sedece posete prodavnici sa sobom. Pustite ih da slobodno trče, ali ih pokušajte celo vreme držati na oku i na kraju platite šta su pojele ili polomile.
Oblačenje-test: Nabavite veću živu lignju. Pokušajte je ugurati u omanju kesicu. Proverite da li su stvarno svi kraci u kesici.
Hranjenje-test: Nabavite veliku plastičnu šolju. Napunite je do pola s vodom i obesite dužom špagom na strop pa zaljuljajte. Pokušajte kašičicom stavljati gusti Čokolino u šolju dok izvodite figure kao da ste avion ili vetrenjača. Nakon sto ste celi Čokolino prebacili u ljuljajuću šolju prospite sadržaj šolje na što je moguće veću površinu. Ostanite mirni.
Noćni test: 1. Pripreme: napunite jastučnicu s 3-4 kilograma vlažnog peska. 2. U 18 sati počnite s napunjenom jastučnicom poskakivati po stanu. Pritom je morate ljuljati levo-desno. To treba izdržati do 21 sat. 3. Položite zatim napunjenu jastučnicu u krevet i namestite budilnik na 2 sata ujutro. 4. U 2 sata ustanite i ponovo nosajte jastučnicu po stanu do 3 sata. Za promenu pevajte pri tom neke uspavanke. 5. Namestite budilnik na 5 sati i ponovite postupak pod 4. Pokušajte se setiti nekih drugih uspavanki. 6. Namestite budilnik na 7 sati. Ustanite i spremite doručak. 7. Ponavljajte to iz noći u noć, najmanje 3 godine. 8. Ostanite do kraja hrabri.
Obdanište-test: Uzmite kutiju od jaja. Uzmite makaze i vodene boje i pretvorite kutiju od jaja u krokodila. Uzmite rolu klozet papira i napravite od nje svećice za jelku. Pokušajte od celofana uz pomoć selotejpa napraviti Eiffelov toranj. Puno uspeha!
Auto-test: Prodajte postojeći auto i kupite novi Renault-Kangoo. Uzmite čokoladni sladoled i stavite ga u pretinac. Ostavite ga tamo! Uzmite novčić 1 dinar i ugurajte ga u radio. Razmrvite porodično pakiovnje nekog keksa na zadnjem sedištu. Izgrebite makazama vrata auta.
Telesna spremnost (za žene): Uzmite oveću kesu pasulja i pričvrstite je na stomak. Nakon što ostane pricvršćena devet meseci, ispraznite pasulj, a kesu ostavite da visi.
Finansijska spremnost (za muškarce): Idite u banku i potpišite trajni nalog da vam plata idućih 20-30 godina odlazi na razne račune: ispočetka radnji s igračkama, prodavnica s Kinder-jajima, a kasnije za kupovinu domaćih životinja, skupljanje nalepnica od šibica itd.
Završni test: Pronadjite par s malim detetom. Delite im dobre savete na teme: disciplina, strpljenje, tolerantnost, maniri za stolom. Pravite što više pametnih predloga. Pričajte o važnosti konsekventnog odgoja i uživajte u tome. To vam je i tako poslednji put da imate te dobre savete jer će uskoro doći vaše potomstvo. Za pretpostaviti je da vam je to i poslednji put da vidite taj par.
I to je kraj testa.
Ako ste test izdržali - puno radosti u pravljenju dece!
|
|
|
|
« Poslednja izmena: Septembar 17, 2007, 12:22:30 am crno_mache »
|
Sačuvana
|
 Nikome ni reč. . .kad potonem u bol da voleo sam te, a nisam bio tvoj. . . Nikome kad znaš da nisam bio jak. . . i samo LAKU NOĆ poželi mi za kraj. . .
|
|
|
« Odgovor #1 poslato: Septembar 16, 2007, 11:32:02 pm » |
Srki Boy
Global Moderator
Starosedelac

Van mreže
Srki the Boy
|
E MACE MOJE SADA VIDIM DA NISAM SPREMAN 
|
|
|
|
« Poslednja izmena: Septembar 17, 2007, 12:23:15 am crno_mache »
|
Sačuvana
|
Ruku spasa kao u bajci, meni si pružila. Tvoj sam dužnik, čime da platim što si zaslužila. Za tvoju sreću moliću se svaki dan, i sve dok živim biću ti zahvalan.
|
|
|
« Odgovor #2 poslato: Septembar 17, 2007, 10:52:05 am » |
SIN
Siniša Nikolić
Administrator
Heroj Laćarka

Van mreže
If you can dream it, you can do it!
|
Spremi se.  P.S. Šalim se! 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #3 poslato: Septembar 18, 2007, 09:22:59 pm » |
|
Šuki
|
U svakoj sali ima pola istine!!  P. S. I ja se salim!! 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Ljudi će zaboraviti šta si rekao. Ljudi će zaboraviti sta si učinio. Ali nikada neće zaboraviti kakva si osećanja u njima probudio.
|
|
|
« Odgovor #4 poslato: Septembar 19, 2007, 11:50:14 am » |
Srki Boy
Global Moderator
Starosedelac

Van mreže
Srki the Boy
|
A neka, neka, vas će to stići pre mene 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Ruku spasa kao u bajci, meni si pružila. Tvoj sam dužnik, čime da platim što si zaslužila. Za tvoju sreću moliću se svaki dan, i sve dok živim biću ti zahvalan.
|
|
|
« Odgovor #5 poslato: Septembar 19, 2007, 02:12:11 pm » |
|
|
|
« Odgovor #6 poslato: Septembar 19, 2007, 10:42:56 pm » |
|
Šuki
|
Ne daj dva Bozeta!! 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Ljudi će zaboraviti šta si rekao. Ljudi će zaboraviti sta si učinio. Ali nikada neće zaboraviti kakva si osećanja u njima probudio.
|
|
|
« Odgovor #7 poslato: Septembar 20, 2007, 01:07:06 am » |
|
|
|
« Odgovor #8 poslato: Septembar 20, 2007, 01:08:56 am » |
crno_mache
...мијауууу... :))
Global Moderator
Heroj Laćarka

Van mreže
Ako me voliš, idi od mene. . .
|
Ne volite bebe?? Pa sram vas bilo!!! Kako možeš odoleti nečemu, ovako slatkom? 
|
|
|
|
Sačuvana
|
 Nikome ni reč. . .kad potonem u bol da voleo sam te, a nisam bio tvoj. . . Nikome kad znaš da nisam bio jak. . . i samo LAKU NOĆ poželi mi za kraj. . .
|
|
|
« Odgovor #9 poslato: Septembar 20, 2007, 10:45:43 am » |
Srki Boy
Global Moderator
Starosedelac

Van mreže
Srki the Boy
|
Da stvarno... Kako možete da odolite nečemu ovako slatkom??? SRAM VAS BILO 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #10 poslato: Septembar 20, 2007, 10:55:09 am » |
|
|
|
« Odgovor #11 poslato: Septembar 20, 2007, 09:47:17 pm » |
|
Šuki
|
Tako je Sine!! Ne daj da nas zavade!! 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #12 poslato: Septembar 20, 2007, 10:13:19 pm » |
SIN
Siniša Nikolić
Administrator
Heroj Laćarka

Van mreže
If you can dream it, you can do it!
|
Tako je Sine!! Ne daj da nas zavade!!  NAS da zavade? 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #13 poslato: Septembar 20, 2007, 10:27:03 pm » |
kaena
Naseljenik

Van mreže
|
Ne volite bebe?? Pa sram vas bilo!!! Kako možeš odoleti nečemu, ovako slatkom?  Sve dok se ne probude 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #14 poslato: Septembar 21, 2007, 10:50:31 pm » |
|
Šuki
|
Ili ne urade nesto jos gore... 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|