« Odgovor #15 poslato: Jun 08, 2008, 08:04:48 pm » |
Maša
Moderator
Heroj Laćarka

Van mreže
shiny, shiny, happy
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee  jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
|
|
|
« Odgovor #16 poslato: Jun 08, 2008, 08:26:38 pm » |
Abracus
Global Moderator
Heroj Laćarka

Van mreže
Jack's back!
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
When Jack Bauer cuts onions, the onions cry!
|
|
|
« Odgovor #17 poslato: Septembar 02, 2008, 12:02:45 pm » |
Maša
Moderator
Heroj Laćarka

Van mreže
shiny, shiny, happy
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee  jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
|
|
|
« Odgovor #18 poslato: Septembar 02, 2008, 12:17:36 pm » |
|
Šuki
|
Onaj prvi je kao poruzen za neki horor film....  A ovaj drugi.... 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Ljudi će zaboraviti šta si rekao. Ljudi će zaboraviti sta si učinio. Ali nikada neće zaboraviti kakva si osećanja u njima probudio.
|
|
|
« Odgovor #19 poslato: Septembar 02, 2008, 03:18:59 pm » |
|
Ruki
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Prolaze vozovi u jednom od njih sada si ti padaju prvi snjegovi u ime ljubavi daj dodji mi
Rusim ti svijet jer blesav sam kod ociju slijep bio sam tvoj na tren bio malo, malo zaljubljen
Ref. Kad srce pocijepam ja ne zasivam ko stare pantole ja sve ostavljam................
|
|
|
« Odgovor #20 poslato: Septembar 02, 2008, 03:23:27 pm » |
|
Ruki
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Prolaze vozovi u jednom od njih sada si ti padaju prvi snjegovi u ime ljubavi daj dodji mi
Rusim ti svijet jer blesav sam kod ociju slijep bio sam tvoj na tren bio malo, malo zaljubljen
Ref. Kad srce pocijepam ja ne zasivam ko stare pantole ja sve ostavljam................
|
|
|
« Odgovor #21 poslato: Septembar 02, 2008, 03:38:15 pm » |
|
Ruki
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #22 poslato: Septembar 02, 2008, 04:09:21 pm » |
Maša
Moderator
Heroj Laćarka

Van mreže
shiny, shiny, happy
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #23 poslato: Septembar 02, 2008, 04:17:55 pm » |
Maša
Moderator
Heroj Laćarka

Van mreže
shiny, shiny, happy
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #24 poslato: Septembar 02, 2008, 10:31:29 pm » |
|
Šuki
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Ljudi će zaboraviti šta si rekao. Ljudi će zaboraviti sta si učinio. Ali nikada neće zaboraviti kakva si osećanja u njima probudio.
|
|
|
« Odgovor #25 poslato: Septembar 10, 2008, 04:46:46 pm » |
|
Ruki
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #26 poslato: Septembar 10, 2008, 04:52:42 pm » |
|
Šuki
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #27 poslato: Septembar 10, 2008, 06:04:41 pm » |
Maša
Moderator
Heroj Laćarka

Van mreže
shiny, shiny, happy
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|