Laćarak
+ Laćarak » Ostale teme » Smešna strana sveta (Urednik: Maša)
 Novi napad virusa na naš voljeni sajt!!!!
.
Korisničko ime:
Lozinka:
Stranice: [1] 2 3 4   Idi dole
  Štampaj  
Autor Tema: Novi napad virusa na naš voljeni sajt!!!!  (Pročitano 843 puta)
« poslato: Mart 21, 2008, 11:10:19 pm »
Ivanch3
Global Moderator
Heroj Laćarka

Van mreže Van mreže

Capo di tutti capi!!!!

Dragi forumaši naš sajt je ponovo napao virus!!!!

Ovaj virus je gori od svakog poznatog i nepoznatog Trojanca!!!

On ulazi i izaziva spam poruke koje mogu da dovedu do uništenja raspoloženja pojedinih članova foruma!
Kao što nekima uništava raspoloženje tako nekima i podiže.

Taj virus je prvi put napao danas posle podne posle 15 časova!!!

Ovo mu je već treći napad u roku od jednog dana.

Virus se krije pod imenom Ludaaa, I izgleda da našem forumu nema spasa!
Možemo da se nadamo samo kratkom spoju u kućištu, bačenoj atomskoj bombi na B. Topolu odakle potiče izvor tog virusa.
Molimo korisnike da budu oprezni, i pažljivi jer sam Bog zna šta sve može da se desi.

Smeh Smeh Smeh Smeh Smeh Smeh Smeh Smeh Smeh Smeh Smeh Smeh Smeh Smeh Smeh Smeh
Sačuvana

Bolje da šešir nemam, pod njime djavo drema, sneva i izvoljeva. Djavo mi je kriv.
Ne pijem što uživam nit' što mi dobro stoji pijem da njega napojim.....
Ne lutam što uživam nit' miris druma volim, lutam da njega umorim......
Ne sviram što uživam nije to pesma prava, sviram da njega uspavam.....
« Odgovor #1 poslato: Mart 21, 2008, 11:11:29 pm »
crno_mache
...мијауууу... :))
Global Moderator
Heroj Laćarka

Van mreže Van mreže

Ako me voliš, idi od mene. . .

blink blink blink
Sačuvana

Nikome ni reč. . .kad potonem u bol  da voleo sam te, a nisam bio tvoj. . .  Nikome kad znaš da nisam bio jak. . .  i samo LAKU NOĆ poželi mi za kraj. . .
« Odgovor #2 poslato: Mart 21, 2008, 11:12:08 pm »
Ludaaa
Starosedelac

Van mreže Van mreže

Djavo je slomio kalup kad me je pravio

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA e budaleeeeeee eto mene u Lacarak sledece subote ima prackom da te izbijem iz kuce zbog ovoga
Sačuvana

Trazicu te preko ambasade, bas me briga da li takve stvari rade hocu vizu hitno idem tebi koja zena kada voli ne bi...stici cu te makar preko suda bas me briga neka misle da sam luda sve je ovo deo moga plana...

Mozes me voleti, mozes me mrzeti, al me ne mozes ignorisati
« Odgovor #3 poslato: Mart 21, 2008, 11:13:41 pm »
tucko07
Domaćin

Van mreže Van mreže

budala Smeh Smeh Smeh Smeh Zvizduk Zvizduk Zvizduk Zvizduk Smeh Smeh Smeh Smeh Smeh
Sačuvana

« Odgovor #4 poslato: Mart 21, 2008, 11:13:55 pm »
crno_mache
Global Moderator
Heroj Laćarka

Van mreže Van mreže

U Laćarku...
Sačuvana

Nikome ni reč. . .kad potonem u bol  da voleo sam te, a nisam bio tvoj. . .  Nikome kad znaš da nisam bio jak. . .  i samo LAKU NOĆ poželi mi za kraj. . .
« Odgovor #5 poslato: Mart 21, 2008, 11:14:48 pm »
Ludaaa
Starosedelac

Van mreže Van mreže

U Laćarku...

ne nego u Lacarak izvini jel imas ti nekih smetnji? Ako ti smetaju greske nemoj da ih citas  HFVALAAA
Sačuvana

Trazicu te preko ambasade, bas me briga da li takve stvari rade hocu vizu hitno idem tebi koja zena kada voli ne bi...stici cu te makar preko suda bas me briga neka misle da sam luda sve je ovo deo moga plana...

« Odgovor #6 poslato: Mart 21, 2008, 11:15:18 pm »
Ivanch3
Global Moderator
Heroj Laćarka

Van mreže Van mreže

Capo di tutti capi!!!!

Ja sam definitvno pogrešio fakultet.... Trebao sam da upišem žurnalistiku!!!!

Sklapam rečenica kao Zmaj bre!!!!  Smeh Smeh Smeh
Sačuvana

Bolje da šešir nemam, pod njime djavo drema, sneva i izvoljeva. Djavo mi je kriv.
« Odgovor #7 poslato: Mart 21, 2008, 11:15:26 pm »
tucko07
Domaćin

Van mreže Van mreže

mljac mljac mljac mljac mljac mljac mljac mljac mljac biggie
Sačuvana

« Odgovor #8 poslato: Mart 21, 2008, 11:16:27 pm »
Ludaaa
Starosedelac

Van mreže Van mreže

Ja sam definitvno pogrešio fakultet.... Trebao sam da upišem žurnalistiku!!!!

Sklapam rečenica kao Zmaj bre!!!!  Smeh Smeh Smeh

jos nije kasno za tebe mali je*ivetre  lol
Sačuvana

« Odgovor #9 poslato: Mart 21, 2008, 11:17:51 pm »
Ivanch3
Global Moderator
Heroj Laćarka

Van mreže Van mreže

Capo di tutti capi!!!!

Kasno je dete moje, kasno je......

Ovaj je još malo gotov... tako da je kasno sad već
Sačuvana

« Odgovor #10 poslato: Mart 21, 2008, 11:19:23 pm »
Ludaaa
Starosedelac

Van mreže Van mreže

Mozes ti jos jedan  thumb up
Sačuvana

« Odgovor #11 poslato: Mart 21, 2008, 11:20:19 pm »
crno_mache
Global Moderator
Heroj Laćarka

Van mreže Van mreže

ne nego u Lacarak izvini jel imas ti nekih smetnji? Ako ti smetaju greske nemoj da ih citas  HFVALAAA

budala budala budala
Sačuvana

« Odgovor #12 poslato: Mart 21, 2008, 11:20:44 pm »
Ivanch3
Global Moderator
Heroj Laćarka

Van mreže Van mreže

Capo di tutti capi!!!!

Nije mi tata lood
Sačuvana

« Odgovor #13 poslato: Mart 21, 2008, 11:23:27 pm »
Ludaaa
Starosedelac

Van mreže Van mreže

budala budala budala

Probaj jace malo lol
Sačuvana

« Odgovor #14 poslato: Mart 21, 2008, 11:24:05 pm »
crno_mache
Global Moderator
Heroj Laćarka

Van mreže Van mreže

Trambolina Trambolina Trambolina Trambolina Trambolina Trambolina Trambolina Trambolina Trambolina Trambolina Trambolina Trambolina Trambolina Trambolina Trambolina Trambolina Trambolina Trambolina Trambolina Trambolina Trambolina Trambolina Trambolina Trambolina Trambolina Trambolina Trambolina Trambolina Trambolina Trambolina Trambolina Trambolina Trambolina Trambolina Trambolina Trambolina Trambolina Trambolina Trambolina Trambolina Trambolina Trambolina Trambolina Trambolina Trambolina Trambolina Trambolina Trambolina Trambolina Trambolina Trambolina Trambolina Trambolina Trambolina Trambolina Trambolina Trambolina Trambolina Trambolina Trambolina Trambolina Trambolina Trambolina Trambolina Trambolina Trambolina Trambolina Trambolina Trambolina Trambolina Trambolina Trambolina Trambolina Trambolina Trambolina Trambolina Trambolina Trambolina Trambolina Trambolina Trambolina Trambolina Trambolina Trambolina Trambolina Trambolina Trambolina Trambolina Trambolina Trambolina Trambolina Trambolina Trambolina Trambolina Trambolina Trambolina Trambolina Trambolina Trambolina Trambolina Trambolina Trambolina Trambolina Trambolina Trambolina Trambolina Trambolina Trambolina Trambolina Trambolina Trambolina Trambolina Trambolina Trambolina Trambolina Trambolina Trambolina Trambolina Trambolina Trambolina Trambolina Trambolina Trambolina Trambolina Trambolina Trambolina Trambolina Trambolina Trambolina Trambolina Trambolina Trambolina Trambolina Trambolina Trambolina Trambolina Trambolina Trambolina Trambolina Trambolina Trambolina Trambolina Trambolina Trambolina Trambolina Trambolina Trambolina Trambolina Trambolina Trambolina Trambolina Trambolina Trambolina Trambolina Trambolina Trambolina Trambolina Trambolina Trambolina Trambolina Trambolina Trambolina Trambolina Trambolina Trambolina Trambolina Trambolina Trambolina Trambolina Trambolina Trambolina Trambolina Trambolina Trambolina Trambolina Trambolina Trambolina
Sačuvana

Stranice: [1] 2 3 4   Idi gore
  Štampaj  

Prebaci se na:  

Srodne teme
Naslov Započeo Odgovora Pregleda Poslednja poruka
Novi Need For Speed PC Igre SIN 7 1432 Poslednja poruka Jun 04, 2007, 03:44:52 pm
SIN
Prvi napad na sajt.. Laćarak SIN 13 1194 Poslednja poruka Decembar 19, 2007, 04:42:35 pm
SIN
Novi mitrovacki sajt isremskamitrovica.com Internet Miroslav 1 478 Poslednja poruka Decembar 17, 2007, 04:02:35 pm
SIN
Novo! Proširenje foruma i na sajt! :) Laćarak SIN 2 425 Poslednja poruka Jul 17, 2008, 08:34:31 pm
Abracus
Napad hakera na sajt Ministarstva poljoprivrede Internet Abracus 5 254 Poslednja poruka Avgust 05, 2008, 11:37:05 am
Šuki
Tigra Design by TurkLoRD