« poslato: Mart 21, 2008, 11:10:19 pm » |
|
Ivanch3
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Bolje da šešir nemam, pod njime djavo drema, sneva i izvoljeva. Djavo mi je kriv. Ne pijem što uživam nit' što mi dobro stoji pijem da njega napojim..... Ne lutam što uživam nit' miris druma volim, lutam da njega umorim...... Ne sviram što uživam nije to pesma prava, sviram da njega uspavam.....
|
|
|
« Odgovor #1 poslato: Mart 21, 2008, 11:11:29 pm » |
|
|
|
« Odgovor #2 poslato: Mart 21, 2008, 11:12:08 pm » |
|
Ludaaa
|
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA e budaleeeeeee eto mene u Lacarak sledece subote ima prackom da te izbijem iz kuce zbog ovoga
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Trazicu te preko ambasade, bas me briga da li takve stvari rade hocu vizu hitno idem tebi koja zena kada voli ne bi...stici cu te makar preko suda bas me briga neka misle da sam luda sve je ovo deo moga plana...
Mozes me voleti, mozes me mrzeti, al me ne mozes ignorisati
|
|
|
« Odgovor #3 poslato: Mart 21, 2008, 11:13:41 pm » |
|
|
|
« Odgovor #4 poslato: Mart 21, 2008, 11:13:55 pm » |
crno_mache
...мијауууу... :))
Global Moderator
Heroj Laćarka

Van mreže
Ako me voliš, idi od mene. . .
|
U Laćarku...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
 Nikome ni reč. . .kad potonem u bol da voleo sam te, a nisam bio tvoj. . . Nikome kad znaš da nisam bio jak. . . i samo LAKU NOĆ poželi mi za kraj. . .
|
|
|
« Odgovor #5 poslato: Mart 21, 2008, 11:14:48 pm » |
|
Ludaaa
|
U Laćarku...
ne nego u Lacarak izvini jel imas ti nekih smetnji? Ako ti smetaju greske nemoj da ih citas HFVALAAA
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Trazicu te preko ambasade, bas me briga da li takve stvari rade hocu vizu hitno idem tebi koja zena kada voli ne bi...stici cu te makar preko suda bas me briga neka misle da sam luda sve je ovo deo moga plana...
|
|
|
« Odgovor #6 poslato: Mart 21, 2008, 11:15:18 pm » |
|
Ivanch3
|
Ja sam definitvno pogrešio fakultet.... Trebao sam da upišem žurnalistiku!!!! Sklapam rečenica kao Zmaj bre!!!! 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Bolje da šešir nemam, pod njime djavo drema, sneva i izvoljeva. Djavo mi je kriv. Ne pijem što uživam nit' što mi dobro stoji pijem da njega napojim..... Ne lutam što uživam nit' miris druma volim, lutam da njega umorim...... Ne sviram što uživam nije to pesma prava, sviram da njega uspavam.....
|
|
|
« Odgovor #7 poslato: Mart 21, 2008, 11:15:26 pm » |
|
|
|
« Odgovor #8 poslato: Mart 21, 2008, 11:16:27 pm » |
|
Ludaaa
|
Ja sam definitvno pogrešio fakultet.... Trebao sam da upišem žurnalistiku!!!! Sklapam rečenica kao Zmaj bre!!!!  jos nije kasno za tebe mali je*ivetre 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #9 poslato: Mart 21, 2008, 11:17:51 pm » |
|
Ivanch3
|
Kasno je dete moje, kasno je......
Ovaj je još malo gotov... tako da je kasno sad već
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #10 poslato: Mart 21, 2008, 11:19:23 pm » |
|
Ludaaa
|
Mozes ti jos jedan 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #11 poslato: Mart 21, 2008, 11:20:19 pm » |
|
|
|
« Odgovor #12 poslato: Mart 21, 2008, 11:20:44 pm » |
|
Ivanch3
|
Nije mi tata lood
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #13 poslato: Mart 21, 2008, 11:23:27 pm » |
|
Ludaaa
|
Probaj jace malo 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
« Odgovor #14 poslato: Mart 21, 2008, 11:24:05 pm » |
|
|
|
|