Laćarak
+ Laćarak » Ostale teme » Smešna strana sveta (Urednik: Maša)
 Vikom "orkestar"-nastanak i nastavak...
.
Korisničko ime:
Lozinka:
Stranice: [1]   Idi dole
  Štampaj  
Autor Tema: Vikom "orkestar"-nastanak i nastavak...  (Pročitano 295 puta)
« poslato: Maj 16, 2008, 07:47:38 pm »
selenijum
Starosedelac

Van mreže Van mreže

E, dragi moji, vjerujem da je puno vas chulo za chuveni orkestar josh chuvenije Vikom televizije...
Otidjite na njihov sajt:

www.vikom.tv

i zavirite pod opciju "orkestar" na vrhu strane...i naravno prochitajte nastanak i razvoj orkestra i shta imaju da poruche nama shto smatramo da bolesni...

Ja stvarno nisam znala da li da se smejem ili da plachem...

Pop Smeh Lud si cursing Pop
Sačuvana

Shto jednostavno kad moze komplikovano...?
« Odgovor #1 poslato: Maj 16, 2008, 07:52:12 pm »
Maša
Moderator
Heroj Laćarka

Van mreže Van mreže

shiny, shiny, happy

au majko...    lol lol lol
ha ha ha ha ha    Smeh Smeh Smeh

u pravu si,  ne znam ni ja da l je ovo tuzno ili smesno...  Češko 

jer uspješno radi "VIKOM" RTV, koja je neophodna za promociju i marketing orginalne i nove ideje    ha ha ha ha  Smeh Smeh Smeh Smeh
« Poslednja izmena: Maj 16, 2008, 07:53:49 pm Maša » Sačuvana

weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Cheesy
« Odgovor #2 poslato: Maj 16, 2008, 08:26:10 pm »
SIN
Siniša Nikolić
Administrator
Heroj Laćarka

Van mreže Van mreže

If you can dream it, you can do it!

A i sajt im je... niko ga više tako ne pravi.  Lud si
Sačuvana

« Odgovor #3 poslato: Maj 16, 2008, 10:03:27 pm »
selenijum
Starosedelac

Van mreže Van mreže

Meni je ipak najveci vrh:

1."Pojedini kreteni i neki kvislinški mediji koji su toliko glupi, a ne znaju kako da budu pametni, već pokušavaju biti meritor svemu, nemaju pojma šta je BREND i šta je TV gledanost najveće ciljne grupe. Ti jadni, bjednici, samo o sebi govore ko su i kakvi su jer tendenciozno, maliciozno i prostački komentarišu orkestar, čiji u suštini komentari Orkestru dižu samo rejtig i cijenu. Među tim ološem su i gey osobe, pa je logično da lijepe cure ne vole. Mogu da ih ne vole, mrze, ali ne mogu da ih ignorišu i ne gledaju".

i

2."Vikom RTV iz marketinških razloga kod zaposlenja daje prednost lijepim djevojkama, tako da je gospodin Jovo Jerković (muzičar koji svira 24 instrumenta) izvršio testiranje od postojećih zaposlenih djevojaka u Vikom RTV i izabrao prvu postavu: Anđela, Adrijana, Sanja, Ivana, Jelena i Sandra.
Kasnije iz Sokoca dolaze i pridružuju se Ivana II i Bojana. Nabavljeni su najnoviji instrumenti i krenule su sa vježbanjem i radom.      
Posle intenzivne muzičke obuke članica orkestra od strane g-dina Jove Jerkovića, prvo video TV snimanje NARODNIH KOLA DVD 1/2004, je uspješno obavljeno 10.05.2004.godine".

OBJASHNJENJE....

1.-Koliko se sjecam nisam gej.
   -Ako im sa komentarima podizemo cijenu odo odmah da skochim sa ovog 9-og sprata.
   -BREND??? Nemam komentar...
2.-Ako Jovo Jerkovic svira 24 instrumenta, valjda je mogao djevojke da nauchi da POKUSHAJU uhvatiti ritam.
   -Imam sestru od 11 godina koja sad zivi u Sremskoj Mitrovici i sviruckala je gitaru, al i dalje je za njih i Mocart i
    Bah i Betoven i Hendriks i Pejdz i Blekmur i svi ostali koji vam padnu na pamet, ukljuchujuci i mene( biggie).

Sve u svemu ja vishe stvarno ne znam ko je ovdje lud....

ps: Smatrala sam da izgled sajta nema potrebe ni komentarisati. Nikad nisam pravila sajt, ali mislim da bih ga svejedno bolje znala uraditi...
Sačuvana

Shto jednostavno kad moze komplikovano...?
« Odgovor #4 poslato: Maj 17, 2008, 10:02:43 am »
Ivanch3
Global Moderator
Heroj Laćarka

Na mreži Na mreži

Capo di tutti capi!!!!

Loče Loče Loče Loče
Sačuvana

Bolje da šešir nemam, pod njime djavo drema, sneva i izvoljeva. Djavo mi je kriv.
Ne pijem što uživam nit' što mi dobro stoji pijem da njega napojim.....
Ne lutam što uživam nit' miris druma volim, lutam da njega umorim......
Ne sviram što uživam nije to pesma prava, sviram da njega uspavam.....
Stranice: [1]   Idi gore
  Štampaj  

Prebaci se na:  

Srodne teme
Naslov Započeo Odgovora Pregleda Poslednja poruka
Kako reci "volim te" na različitim jezicima Ljubav i Prijateljstvo SIN 0 652 Poslednja poruka Jul 21, 2007, 02:42:21 am
SIN
Razlike izmedju "obicnih" ljudi i inzenjera Razno SIN 9 682 Poslednja poruka Septembar 07, 2007, 10:17:32 am
SIN
Nove serije "Prijatelji" - okupljanje se neće desiti Film & TV SIN 3 537 Poslednja poruka Oktobar 10, 2007, 12:01:59 am
Šuki
Muškarci pred plavušama "gube glavu" Hot & Sexy « 1 2 » SIN 18 1312 Poslednja poruka Jul 05, 2008, 11:04:34 am
Ludaaa
"Intel" misli na očuvanje životne sredine Hardver SIN 0 1273 Poslednja poruka Mart 31, 2008, 10:38:42 am
SIN
Tigra Design by TurkLoRD