Meni je ipak najveci vrh:
1."Pojedini kreteni i neki kvislinški mediji koji su toliko glupi, a ne znaju kako da budu pametni, već pokušavaju biti meritor svemu, nemaju pojma šta je BREND i šta je TV gledanost najveće ciljne grupe. Ti jadni, bjednici, samo o sebi govore ko su i kakvi su jer tendenciozno, maliciozno i prostački komentarišu orkestar, čiji u suštini komentari Orkestru dižu samo rejtig i cijenu. Među tim ološem su i gey osobe, pa je logično da lijepe cure ne vole. Mogu da ih ne vole, mrze, ali ne mogu da ih ignorišu i ne gledaju".
i
2."Vikom RTV iz marketinških razloga kod zaposlenja daje prednost lijepim djevojkama, tako da je gospodin Jovo Jerković (muzičar koji svira 24 instrumenta) izvršio testiranje od postojećih zaposlenih djevojaka u Vikom RTV i izabrao prvu postavu: Anđela, Adrijana, Sanja, Ivana, Jelena i Sandra.
Kasnije iz Sokoca dolaze i pridružuju se Ivana II i Bojana. Nabavljeni su najnoviji instrumenti i krenule su sa vježbanjem i radom.
Posle intenzivne muzičke obuke članica orkestra od strane g-dina Jove Jerkovića, prvo video TV snimanje NARODNIH KOLA DVD 1/2004, je uspješno obavljeno 10.05.2004.godine".
OBJASHNJENJE....
1.-Koliko se sjecam nisam gej.
-Ako im sa komentarima podizemo cijenu odo odmah da skochim sa ovog 9-og sprata.
-BREND??? Nemam komentar...
2.-Ako Jovo Jerkovic svira 24 instrumenta, valjda je mogao djevojke da nauchi da POKUSHAJU uhvatiti ritam.
-Imam sestru od 11 godina koja sad zivi u Sremskoj Mitrovici i sviruckala je gitaru, al i dalje je za njih i Mocart i
Bah i Betoven i Hendriks i Pejdz i Blekmur i svi ostali koji vam padnu na pamet, ukljuchujuci i mene(

).
Sve u svemu ja vishe stvarno ne znam ko je ovdje lud....
ps: Smatrala sam da izgled sajta nema potrebe ni komentarisati. Nikad nisam pravila sajt, ali mislim da bih ga svejedno bolje znala uraditi...