Laćarak
+ Laćarak » Kompjuteri » Softver
 Program za upravljanje drugim racunarom
.
Korisničko ime:
Lozinka:
Stranice: [1]   Idi dole
  Štampaj  
Autor Tema: Program za upravljanje drugim racunarom  (Pročitano 1570 puta)
« poslato: Фебруар 24, 2009, 05:55:10 »
Šuki
Global Moderator
Heroj Laćarka

Van mreže Van mreže

Nema tog resenja za koje ja nemam problem!!

Ako vam je neko daleko, a treba da mu nešto brzo namestite na kompu, ovo je pravo rešenje... smile smile

1.Skinite program sa interneta
2.Instalirate program
3.Zatim kazete drugu ili drugarici da skine isti program i takodje da ga instalira
4.Nek jedno od vas kaze svoj id (to je broj sa 10-ak karaktera) i nek drugi od vas upise taj broj u prazno polje.
5.Nakon toga izbacice da trazi password,i upisete i password koji se nalazi ispod id broja.
6.Kad sve to uradite,pojavice se prozor koji prikazuje desktop od osobe koja vam je dala id i pass.
7.Nakon toga imacete kontrolu nad tim kompom...

Evo i linka:

Kod:
http://www.teamviewer.com/index.aspx
Sačuvana

« Odgovor #1 poslato: Фебруар 24, 2009, 11:13:23 »
tucko07
Starosedelac

Van mreže Van mreže

Koristio sam ga ja nekoliko puta...jedino... sto posle svakog koriscenja komp bi narednih nekoliko dana pocne bagovati, pa sledi reinstal sistem e sad dal mi uleti neki crvic, ili sta vec preko tog programa ili je nesto drugo u pitanju. Uglavnom vise ga ne koristim, ali dok sam ga koristio stvarno je ok otvori vam se prozor i bukvalno vidite desktop  "protivnika"  lol i  onda mu ceprkate po fajlovima  roll
Sačuvana

« Odgovor #2 poslato: Фебруар 25, 2009, 10:26:49 »
SIN
Siniša Nikolić
Administrator
Heroj Laćarka

Van mreže Van mreže

If you can dream it, you can do it!

Ja ga koristim ponekad, ali nisam imao nikakvih problema, verovatno je nešto do tebe.
Sačuvana

Stranice: [1]   Idi gore
  Štampaj  

Prebaci se na:  

Srodne teme
Naslov Započeo Odgovora Pregleda Poslednja poruka
Treba mi pomoc za program route66 2005 Softver Srki Boy 2 1914 Poslednja poruka Јул 09, 2007, 01:47:02
Srki Boy
Tigra Design by TurkLoRD